גברים מעדיפים בלונדיניות
?

כתומית10

New member
גברים מעדיפים בלונדיניות ../images/Emo68.gif ?

מחכה לתשובתכם לפני שאני ניגשת לקבוע תור לספר של שקדיה ....

גלריה

New member
עצם הפולחן שבויתור על הפיגמנט...

הוא הוא הסוד האמיתי... "ווואו היא ויתרה על פיגמנטים בשבילי...!!!"

כתומית10

New member
היא גם כבר דיי בלונדינית , לא ?

כמעט לא זיהיתי אותה בפרומואים של ערוץ 2 ....

גלריה

New member
ובכן הגיע הזמן לדון ב"משומשות"!!!

"משומשות" הן בחורות שראו יותר מדי גברים נשים פגישות פרידות השקות הדלפות ציטוטים צילומים גיזרות לא מחמיאות גיזרות עוד פחות מחמיאות שיער שהוא בגדר מת אחרי כל הפאנים החלקות צביעות ה"משומשות" הן אלו שטחנו אותן עד דק מכף רגל ועד פוני למרות שבתכלס לא היה להן מה להציע חוץ מ אלף... ציצי סיליקון בית... ציצי טיבעי גימל... בקרוב ההגדלה ושלא משנה באיזה פורמט הן מופיעות מגישות קליפים מגישות בערוץ הקניות מגישות בערוץ הילדים מגישות בתוכניות בוקר לראשונה בטלונבלה לאחרונה בסיטקום כושל בשורה התחתונה הן אותו הדבר בכל התפקידים ואין להן את הניצוץ או את מידת הכישרון המינימלי להיות לרגעים משהו אחר אלו הן ה"משומשות" נשים פלקט דו מימד ארבע צבעי פרוצס... ע"ע בוהדנה מירי ע"ע גוטמן גלית ע"ע בר זוהר יעל ע"ע ינאי מיכל ע"ע רוזנבלום פנינה ועוד ועוד "משומשות" במצב יחסית טוב... שירו שר האמן שירו שיר האמן!!! גם דץ אורנה די "משומשת"...

שגיא24

New member
מקוריות כן, צבועות לא!!!!

בתור בלונדיני אמיתי, טבעי לגמרי לא צבע, אז ברור שהמשיכה שלי היא יותר לכיוון של בלונדיניות ושטניות. בעצם, עד היום כל החברות שלי היו כאלה אז זה לא מפתיע במיוחד. אבל אם הייתי שחור ובעל עור כהה, אז בטח הייתי נמשך אחרת. אז התשובה שלי היא כן וזה רק בגלל מקרה פרטי שלי. בכל אופן, אני לא מתלהב מבנות שהן לא בלונדיניות וצובעות את השיער לבלונד או משהו מזעזע אחר. לרוב זה נראה מזעזע, לא טבעי וכשהשורשים השחורים בולטים זה בכלל. מצטער אם בזה הרגע פסלתי פה כמה בנות בגלל צבע וכאלה

tamarp

New member
בדיוק ביום שבת הייתה

תוכנית באחד הערוצים של הדיגיטל - תחרות - מיהיא הבלונדינית הכי שווה בעולם הבידר. כמובן שעמדו שם לבחירה בלונדיניות אמיתיות כמו קמרון דיאז, ריס ווית'רספון ועוד ועוד... מראיונות שערכו שם עם כמה גברברים - התוצאה הסופית, גברים בהחלט מעדיפים בלונדיניות.

Zlusik

New member
אני מכירה כמה

עם העדפה ברורה לג'ינג'יות (למה הפכתי מבלונדינית לג'ינג'ית
- בגלל הלחץ של אחי שמשוכנע שבלונדיניות מכוערות).

foruman

New member
הצבע הבלונד מסובב לנו את הראש. אבל!

זה לא אומר שמי שבלונדינית היא סקסית. רוב הבחורות הסקסיות שאני ראיתי או הייתי איתן היו כהות שיער. אישית אני מסובב את הראש בקלות אחרי בלונדינית אבל גם מתאכזב באותה קלות כשאני רואה את הפנים שלה. וב99% מהמקרים לצבוע את השיער זה טעות. בדרך כלל זה רק הורס. יש כל כך הרבה יפות מביניכן שהן פצצות כהות אז למה לצבוע?

למעלה