גברים-האם אתם אוהבים אנלי רק באמת

גברים-האם אתם אוהבים אנלי רק באמת

כי זה משרת את האגו שלכם.. וכדי לזרוק משפטים כמו.. : "תשמע אחי..לא סתם זיינתי אותה, פשוט דפקתי אותה בתחת"
אויש נכון שזה מגעיל?..להסתובב עם מנטליות כזו.. טוב כעת שאמרתי שזה מגעיל בטח חצי מה"כאלה" ינסו ליפייף את הדיעה שלהם בעת כתיבת תגובה.. לכל הגברים שלא מתייחסים לאנאלי כצורך לדפוק אותה בתחת, וחושבת שיש לא מעט
כאלו, אודה להסבר..! בתור מישהי שעוד לא התנסתה בזה (אך מחבבת מאוד).. ומתלבטת בהחלטה אם להיכנס לזה או לא.. כל הטיפים יתקבלו בברכה! נ.ב. באמת השחיתות מתחילה פה
(בעקבות הערה של טדי) יאללה יום נפלא כולם

לא יודע לא מכיר את זה...

לא רץ לספר לחבר'ה בדרך כלל !!! אולי אומר שהיה מדהים וטוב,אבל לא משתמש במונחי השפלה מכל סוג. ומממממ...את אוהבת אנאלי אבל אף פעם לא התנסית ?! איך את יודעת שאת אוהבת אם לא התנסית ?! ואגב אנאלי זה סקס טוב,אבל לא תמיד...

מממ כי אני יודעת../images/Emo9.gif

יש לי תחושה כזו.. בכלל הנגיעות שם מחשמלות אותי.. ומזה הסקתי מסקנות אולי אני טועה לא יודעת
ולא תמיד אנאלי טוב אתה אומר.. ואם הכוונה למי הפרטנר,אז מסכימה לחלוטין!

וואלה, זה לא בהכרח קשור

גם אני אוהבת נגיעות וליטופים שם, זה לא אומר שגם החדירה תהיה מהנה. האיזור בחוץ מספיק לי בהחלט.

זה הענין-שאת פשוט עוד לא יודעת../images/Emo70.gif

אבל מבינה שהגעת להסכמה עם עצמך לגבי זה, סבבה

"עוד לא יודעת"?

יש הרבה דברים, שאנו מחליטים שאין צורך להתנסות בהם כדי לדחות אותם. במיטה יש רק דבר אחד שקובע במה אתנסה ובמה לא - הדחף המיני.

זה לא תמיד מדוייק...

כי משהו בתוכי אומר לי שאני רוצה לנסות.. אבל אני לא מוצאת את עצמי בסיטואציה מספיק פתוחה וזורמת עם הפרטנר.. וזו סיבה מאוד חזקה.. את זה אני לא אנסה עם סתם אחד.. ובכלל..אין לי כזה דבר.. סתם אחד!

רק כדי שתבינו אחת ת'שניה

המשהו בתוכך שאומר לך שאת רוצה לנסות... זה הדחף המיני שקובע לבילתי - מה לעשות... לך יש את הרצון הזה שאומר - אני רוצה להרגיש משהו בתחת, ולה אין... פשוט וקל. מעניין רק אם בתחילת דרכה של בילתי, היה לה משהו שאמר לה את זה, ואחרי הניסיון הראשון, הלא טוב, המשהו הזה נעלם... או שאולי... בילתי בתולה לחלוטין באיזור האחורי ובכל זאת... לא בא לה לקבל שם משהו אפילו לא אצבע. לסקוויזית... לפני שאת מנסה זין... נסי דברים אחרים... אפילו במו ידייך... נסי אצבע, נסי משהו יותר גדול מאצבע (מלפפון הכי נוח כי הוא בא באיזה גודל שתירצי) ואחרי שתרגישי משהו בתוכך שם... תחליטי אם לנסות או לא. אגב... טיפ קטן וחשוב : אם את אכן תשתמשי במלפפון, תדאגי שהוא לא יהיה קר, ישר מהמקרר... אמנם משהו קר יכול להיות מטריף לפעמים, אבל לא לפעם הראשונה...

יושבת לי ומסמיקה../images/Emo9.gif

משום מה התיאורים הללו..נשמעו לי פתאום כאילו ואוו..מדברים איתי? חחחחחחחחחח אבל לא נורא זה חלק מההסתגלות פה תודה על הטיפים טדי.. באסה איתי שאני לא אוהבת לנסות בעצמי עליי.. זה לא מדבר אליי!

את לא מאוננת בכלל?

יש לי עוד טיפ עבורך... פירסמתי בשבת בבוקר סיפור שניקרא : הוירטואלית שלי.. תקראי אותו. הוא מבוסס על סיפור אמיתי של מישהי שאני בקשר איתה, ו... טוב נו את תקראי כבר בסיפור... להקפיץ לך אותי...

חחחח הרגת אותי עכשיו!!!!

מה זה?.. לא מאוננת?.. אני מאוננת יותר מדי..אבל מה הקשר.. לא דוחפת דברים..זה קורה רק דרך גירוי הדגי:)

תראי... תשמעי....

נכון שבאוננות נשית לעיתים לא חייבים להחדיר כלום למרות שזה תלוי באישה - יש נשים שגומרות ללא חדירה ויש נשים שחייבות חדירה כדי לגמור. אבל אם את סקרנית בקשר למין אנאלי.... אני מציע ש... אפילו תוך כדי אוננות רגילה בדגדגן... תתחילי ללטף לעצמך את החריץ של הטוסיק.. רק ללטף... להרגיש את התחושות שם... להידלק. תתייחסי לפי הטבעת שלך כמו דגדגן שני שלך שחקי איתו... את לא חייבת להחדיר. אבל אם אני צודק, באיזשהו שלב הסקרנות תהרוג אותך והאצבע שלך תיכנס לבד לחור שם... ואם זה יקרה, תדאגי רק להישאר רגועה ולא מתוחה ולהרטיב את האצבע ברוק או לשמן אותה קצת בקרם גוף... נסי ותהני.

מאיה1983

New member
קודם שתנסה לדחוף

דברים לחור הרגיל ולא ישר לחור ההוא. חוצמזה, שלא שמעתי על אף אחת שמחדירה לעצמה מאחורה בזמן שהיא מאוננת... אבל מצד שני אני גם לא מכירה אקרובטיות... דרושה לזה גמישות מיוחדת שלא נראה לי שיש לכל אחת... בכל אופן, את חייבת לנסות.. (בלי קשר) לנסות להכניס איזה משו ארוך לאממ *כוס* אמממ כי זה תענוג... מין הסתם זה כמו חדירה... אבל את שולטת על התנועה והמהירות והכל. בקיצור, אולי סתם זיינתי (.) את השכל פה ואת כבר מאסטרית בלהחדיר דברים עוד מאז שאני אפילו לא הייתי זרע ובייצית... שתפי אותי

אני מבין זה טיפ שלך...

מניסיון אישי !!!?? עשה לי טובה,אל תמליף על מלפפונים או בננות,טוב שלא אמרת חצילים וקישואים והיינו ישר מחרבנים סלט חי וזהו. אם אתה אוהב ירקות ושאר מוצרי אכילה ארוכים וקשים מעט,אך מסוכנים,השתמש בהם בעצמך. אם היית ממליץ על ויברטור,היה נשמע הרבה יותר חכם ולא שטותי. טוב שלא אמרת לה גם לקחת מקל של מגב ולהלביש עליו קונדום ולדחוף אותו... טדי,לפעמים (רוב הזמן),אתה פולט שטויות והמלצות טיפשיות !!! וסלח לי על הישירות שבי,אך מעניין מה תגיד לאותה בחורה במידה והמלפפון יישבר לה לחצי,כאשר חצי אחד ביד שלה והשני נמצא אי שם עמוק !!! ועכשיו אל תגיד לי שמלפפון טרי חם,לא נשבר !!!! מעניין אם תמליץ במצב כזה להיכנס לשירותים ולחרבן אותו החוצה !!! :-{ סלח אבל אתה אידיוט אם אתה ממליץ כאלה המלצות. אני רק מקווה שלך לא נשבר מלפפון בתחת ומתוך זה הניסיון של קר או חם...

בארי...

אתה צודק אחי... מלפפון הוא מסוכן, אבל מניסיון? הוא לא "כזה" מסוכן כמו שאתה טוען... שנית? לא לכל אחד יש כסף לויבראטור אנאלי.. במיוחד אם הבחורה רוצה רק "לנסות" ועדיין לא יודעת אם היא אוהבת את זה... לא מלפפון.. סבבה אבל ללכת לקנות ויבראטור ב 300 שח רק בשביל לגלות שהיא לא אוהבת שמשהו תקוע לה בתחת? מיותר. כן... אולי נישבר לך מלפפון פעם ... אבל לי לא. אם ניזהרים - הכל בסדר גם עם מלפפונים...

מאיה1983

New member
אוף יש לי שאלה קטנה

למה אתה הולך מכות עם כל חבר כמעט בפורום? וזה לא בשביל שתריב גם איתי... אני פשוט לא חושבת שזה כיף ככה כל הריבים האלה...

למעלה