שתקי קופיקו
ג גבי 2006 New member 4/1/06 #45 אקונה מאמי את מחזרת אחרי בטירוף../images/Emo9.gif מאמי אני מצטער שזרקתי אותך אתמול באישון לילה מביתי פשוט את לא באת מגולחת ברגליים כמו שאני אוהב בפעם הבאה תשתדלי יותר מצטער זה לא בגללי זה בגללך
אקונה מאמי את מחזרת אחרי בטירוף../images/Emo9.gif מאמי אני מצטער שזרקתי אותך אתמול באישון לילה מביתי פשוט את לא באת מגולחת ברגליים כמו שאני אוהב בפעם הבאה תשתדלי יותר מצטער זה לא בגללי זה בגללך
A Akuna Matata New member 5/1/06 #51 אם הייתי רואה אותך ערום גבי תאמין לי שהייתי מאבדת את הראייה שלי ורוב הסיכויים שגם את השפיות שלי
ג גבי 2006 New member 5/1/06 #52 תודה מותק |מסמיק| תמיד ידעתי שאני גורם לנשים להכנס להלם כי הן לא רגילות לראות סלברטי בסדר גודל שכזה . . . פשוט לא ידעתי שגם את מתלהבת כמו הנערות בנות ה 18 שרואות אותי *כתר*
תודה מותק |מסמיק| תמיד ידעתי שאני גורם לנשים להכנס להלם כי הן לא רגילות לראות סלברטי בסדר גודל שכזה . . . פשוט לא ידעתי שגם את מתלהבת כמו הנערות בנות ה 18 שרואות אותי *כתר*
G gilad269 New member 5/1/06 #55 זו בדיוק הבעיה שאתה חושב שאתה מלך,אבל אתה ממש לא. אם אתה רוצה לנסות להיות מלך-אז לך לחנן,או אמיל.הם יוכלו לעזור לך
זו בדיוק הבעיה שאתה חושב שאתה מלך,אבל אתה ממש לא. אם אתה רוצה לנסות להיות מלך-אז לך לחנן,או אמיל.הם יוכלו לעזור לך