גבי ומיטל

osh360

New member
גבי ומיטל../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo221.gif

לדעתי ההודעה הזו מאוד מצריכה הודעה חדשה
רציתי להתלונן על כל מני בנות שממש מעצבנות אותי ואת כל הפורום. הן מתגרות בחברי הפורום,כותבות שילדים מכוערים, פותחות הודעות חדשות כאילו אין מחר.. מה יהיה?!גם ככה אני שנים קוראת את כל ההודעות שאתם פותחים,והם פותחיםהודעות ממש מפגרות! ואלו שמציקים תחסמו אותם כבר!אי אפשר ככה וגם כמובן אם יש מלא הודעות לא קשורות אולי תפתחו
ותשרשרו הכל לשם! זה מעצבןןן והפורום נהיה אופ אחד גדול! תודה
.

צטלע

New member
../images/Emo24.gif

אנחנו שמים לב לכל הדברים האלה כמובן, ואולי לפעמים לא רואים הכל מעל פני השטח, אבל מתחתיו תהיו בטוחים שאנחנו עושים הכל כדי שזה ייפסק ומבהירים לאנשים את החוקים והכללים

נטושקע

New member
../images/Emo46.gifצודקים זה באמת מעצבן

אני ממקווה שאני לא אחת מהם או שכן?!

ג ב ש ו ש

New member
אל תדאגו חבר'ה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

כפי שמיטל כבר כתבה לכם,אנחנו דואגים לטפל בהכל. גם אם זה לא נראה לכם ואם אנחנו לא מגיבים לאותם ילדים שעושים בעיות אנחנו דואגים לשלוח להם מסרים ולשלוח אזהרות. יש פה כמה שכבר קיבלו מסר אזהרה ואם הם ימשיכו לעשות בעיות הם יחסמו מידית!

n e t a 7 6 1

New member
לי כתבת מסר אזהרה

ואני רוצה להגיד משו.. אני מצטערת על שאמרתי על ילדים מכוערים אני מצטערת מכל הלב זה לא יחזור יותר מבטיחה וסליחה למי שאמרתי ואולי אתם המנהלים לא שמים לב שילדי הפורום גם כותבים לי דברים מעליבים ופוגעים כמו שאני צריכה פסיכיאטר ועוד מלא דברים ואתם לא יכולים להבין גמאותי אתם ישר תשפטו

נטושקע

New member
../images/Emo46.gifמעניין למה?!!

את ניסית לריב פה בכוח עם כמה ילדים איתי למשל!!בלי שוםפ סיבה אני כולה רשמתי לך הודעה בפרטי שאת רציכה לשנות את היחס שלך לחלק מהילדים ואת התנפלת עליי אז שימי לב למה מתייחסים אלייך בזילזול יחס גורר יחס

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo18.gifנטע נחמסה../images/Emo18.gif../images/Emo88.gif

מקווה שזה יחזיר את השקט שהיה פה ושלא יהיו בעיות.

למעלה