גבירותי ורבותי!! פרק ספיישל 3 פה

גבירותי ורבותי!! פרק ספיישל 3 פה../images/Emo70.gif

שלום לכולם
אני שמייח לבשר שסוף סוף..... הפרק השלישי של "ספיישל הארי פוטר" יצא!! והפעם......... ספיישל הארי פוטר בטלטאביז
תהנו! אגב, בבקשה תגיבו כדי שאני אדע מה דעתכם, אם יש לכם רעיונות לפרקים של "ספיישל הארי פוטר" שהייתם רוצים לקרוא, תגיבו ותודיעו! אני מתנצל מראש שאני לא קורא ממש פאנפיקים ומגיב, הודעות אני בדרך כלל קורא, אבל לא תמיד מגיב
ניר. I´m tired to add a link

Piglett

New member
ענק! קורע! בדיוק כמו כל השאר, אבל

הבעיה היא שזה יותר מדי קצר. אני יכול לומר לכם (כן, אני חצי משתתף) יהיו עדו הרבה פרקים, נורא נחמדים
אז ניר, תמשיך לכתוב ככה (קצת יותר ארוך, בבקשה), תמשיך את הירידות על עמוס מרון בעל המשטר הדיקטטורי, וזהו. -
רופ
קשת - צבעים שרואים מכאן (או שלא)

חח.. כמה פרטים בקשר לפרק הבא...

היי, תודה תודה *שיעול* בבקשה עוד תגובות *שיעול*
. כמה "שמועות/עובדות" על הפרק הבא (שיתכן ויחולק ל-2 או 3 חלקים, ורום יעזור להכין אותו): עובדות - דברים שבטוח יהיו: 1. רובו יהיה כצ´אט, והוא יכיל בהתחלה הקדמה כדי שתבינו. 2. ישתתפו בו אנשים מהפורום ומהאתר שלי ושל רום (הוגוורטס נט ישראל). שמועות - דברים ש<אולי> נכונים (עדיין לא החלטנו): 1. הוא יהיה יותר ארוך מכל שלושת הפרקים הקודמים. 2. יהיו בו בעיקר ירידות על מנהלי שרת הצ´אט מאקרון/נונסטופ. ועוד
תמשיכו להגיב!
ניר. אגב, אני חושב שחתימה: "נושה" יכול להיות טוב יותר
I´m tired to add a link

harri potter

New member
אבא זה אני הארי פוטר...............

נכון יש לך אתר הוגוורטס נט עם כן אז אתה יכול לישלוח אותי לקבוצת גריפינדור בבקשה???

harri potter

New member
הוגוורטס נט.............

אתה יכול להכניס אותי לקבוצת גריפינדור בבקשה?? מ harri potter אל prof james potter

לא ממש..

דבר ראשון- זה הוגוורטס נט ישראל. דבר שני- לא ההרשמה סגורה ואתה אמור להירשם לבד שהיא פתוחה. ענבל, אם את רוצה את מוזמנת למחוק את ההודעה של "אתה יכול להכניס אותי לקבוצת גריפינדור..?" כי זה גם נראה לי הודעה אישית, וגם לא ממש מתאימה. נושה, חדשות ערוץ 2, עזה.

Snitch

New member
גדולללללללל ../images/Emo39.gif

*השמש שוקעת וטלטאביז הולכים לישון..* ובאותה הזדמנות הצעה- אפשר לעשות ספיישל הארי פוטר בסגנון "לגעת באושר\בטי המכוערת\לחיי האהבה וכו´. זה יכול להיות גדול.. אבל זה קשה.. בכל מקרה- הספיישלים האלה מהממים! תכתוב עוד! נ.ב: אני חולה על האייקון של הפרח!

LuNaTiC

New member
אוווו!

אוקיי, אני לא רואה בטי או שום טלנובלה, כמובן, אבל אחותי מכורה... בכל אופן, שמעתי שעשו לבטי מייקואבר.. הכי דורש מייקובר בספר הוא סנייפ!! אם רק יחפפו לו את השיער הוא יהיה אדם אחר לגמרי..

אני מוציא פרקים חדשים כמו פטריות../images/Emo70.gif

*פטריות = פטריות אחרי הגשם. היי שוב לכם.. *שיעול זה גם כדי להקפיץ את ההודעה*
אני גאה (
) להציג לפניכם את החלק הראשון של פרק 4.. והפעם...... ספיישל הארי פוטר בצ´אט מאקרון-נונסטופ יכול להיות שיהיה קצת קשה לקרוא, ולהבין, אבל תנסו.. גם הפעם לא יצא יותר מידיי מצחיק.. אבל אל תדאגו *חיוך זדוני* פרק 5 הולך לקרוע אתכם מצחוק.. שלא נדבר על עוד פרק.. שלא ידוע אם הוא יהיה 6 או מספר אחר... קריאה מהנה! ותקראו כבר!
ניר. I´m tired to add a link

ממש סליחה...

היי, אני מאוד מצטער ענבל, אבל אני חייב להקפיץ.. (נשמע רע!), כבר כמעט 24 שעות שהפרק הרביעי מופיע פה, אבל אף אחד לא קרא.. כנראה כי זה ירד מידיי... אפילו שהפרק הזה פחות טוב!!! תקראו
!
*שיעול* סליחה על ההתפרצות הרגשית
*שיעול*. ניר. I´m tired to add a link.

CrAzY*

New member
מומטז!!!!!

( מושפעת משיעורי ערבית ) ( טוב לא להתלהב..... הדבר היחיד שאני יודעת זה זה ו.... ובאב ) בכל מקרה.... זה מעולה!!!!!! ויותר טוב.... זה קורע!!!!!

רחלי!

New member
*קוראת*

אהבתי את כל הספיישלים שלך, גם את זה, פשוט לא אמרתי... (מי אתה, אגב?) תמשיך לכותב עוד!
רחלי

coolit

New member
מה נשמע רע בלהקפיץ? דניאל.. -_-../images/Emo4.gif../images/Emo102.gif

LuNaTiC

New member
לא, באמת...

אני לא מוצאת שום קשר בין "להקפיץ" למשהו שעלול להיחשב כלא טהור... שניר יסביר?

חחחח... אממ... להקפיץ... *חושב*..

היי, אממ.. האמת שאני לא יודע! *דז´אוו מסיפורו של טום רידל.. אין לי מושג למה* פשוט זה נשמע רע! כי ככה זה! כי כי כי כי אמרתי "אז תסלחי לי אבל אני מקפיץ" או משהו כזה.. וזה פשוט נשמע בהקשר רע! אז זה רע! (
).
אגב, תודה שאתם קוראים.. לדעתי רק ביום ראשון אני אפרסם את החלק השני של חלק ארבע.. פשוט יש לי 2 עבודות להגשה למחר שעדיין לא התחלתי.. ועוד מלא שיעורים.. ואני רוצה לראות חדשות.. ולעדכן מחר את האתר.. *מתפגר* מאיה: "לא נורא נקנה חדש!" (והמפליץ יפליץ.
). ניר לאמגלה, חדשות ערוץ 2, עזה.
אגב, רחלי אני חושב ששאלת מי אני (או שזה היה מישהו אחר?), אני ניר, בן 12 וחצי מירושלים, מהנהלת הוגוורטס נט ישראל, בקאמבק לפורום הזה
(הייתי פה בפורום ליומיים בערך באמצע החופש הגדול..). I´m tired to add a link

harri potter

New member
הי אבא זה אני הארי פוטר............

היום בהוגוורטס שיעור להאיף דברים flik uflak wingardium leviosh מ harri.

*שיעול* *שיעול* גבירותי ורבותי!

שלום לכם וצהריים טובים, והנה החלק השני והאחרון של פרק 4, ספיישל ה"פ בצ´אט מאקרון-נונסטופ. אני מתנצל מראש: גם החלק הזה לא יצא יותר מידיי מצחיק, אבל תצפו לפרק 5... רום הפעם לא כתב איתי, כי לא יצא לנו לדבר ביומיים האחרונים. אגב.. פגשתי היום מישהו(י) מהפורום... אם הוא(י) מוכן(ה) שאני אספר, אז תודיע(י) לי באיציק
. תגידו לי מה דעתכם על הספיישל הזה.. אני חושב שבערב אני אודיע לכם מתי בערך יעלה פרק 5.. רום אמור להתחיל לכתוב אותו. נושה, חדשות ערוץ 2, עזה.

למעלה