גבירותי ורבותי חברי הפורום הנכבדים.

גבירותי ורבותי חברי הפורום הנכבדים.

היום, בשעה 14.30 "בן שלי קטן - מומל´ה..." בני הבכור, החכם, המקסים (דומה לאמא, אלא מה...) גאוותי הראשונה, עושה מבחן פסיכומטרי כולכם מתבקשים להחזיק אצבעות גם של הרגליים... בן שלי! מאחלת לך המון המון הצלחה! יודעת היטב למה אתה מסוגל... תראה להם מה זה!!! שגם הם ידעו! (קיבלת 800???
מה זה, למה לא 100???
) אוהבת עד כלות

מר פנדלוביץ´... מר פנדלוביץ´... ../images/Emo22.gif

לא לבכות ... כאן לא הכותל ... עוד מעט תשים לי פתק באוזן...

avitalp

New member
ב../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gifצ../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifח../images/Emo20.gifה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

spidi2

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בהצלחה!!!! מחזיקה אצבעות ידיים ורגליים!!! סומכת עליו! אם הוא דומה לאמא... אין מה לחשוש... בעצם יש... לחשוש לחייו במידה ולא יצליח...

אם הוא יוציא

ציון גבוה (מה שאני בטוחה שיהיה) אני מבטיחה לעמוד בפינה עם ראש מורכן מסמיקה מבושה...

ש ר ו ן M

New member
בהצלחהההההה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מחזיקה אצבעות חזק חזק יודעת שאם הוא כמו האמא אני יכולה לשחרר טיפה רק כדי לגרד את הראש המון בהצלחה ! אוהבת שרון

דנה012

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo57.gif

מחזיקה אצבעות. של הידיים ,הרגליים, של הידיים של הילדים שלי, של הרגליים של הילדים שלי את כל האצבעות שאני מכירה..
) המון המון הצלחה.

deena

New member
איך איך איך יש לך ילד מספיק מבוגר

לפסיכומטרי

orora41

New member
אדמוניתוששש..הרבה הצלחה..לבן היקר

אבל נראה לי שהוא מזה ישאיר אבק אחריו.... כזה מוכשר...כמו אמא... אין לי ספק קל שבקלים.... ב ה צ ל ח ה!!!! זוהרה...

תפסיקו להחמיא לאמא

היא עוד תאמין לכם..... נכון ששילמתי לכם אבל לא התכוונתי שתגזימו....

אדמווווווווו

שילמתי כך שמגיע לי יותר מנשיקה אחת..... תשמרי את השאר על החשבון

למעלה