לא מכירים אותך.... חוצמזה שכבר היית במפגש וחצי וכולם יודעים מי את, אפחד לא מכיר אותך.
T tamarhp New member 11/1/04 #57 לא מכירים אותך.... חוצמזה שכבר היית במפגש וחצי וכולם יודעים מי את, אפחד לא מכיר אותך.
צ צופי וחורפני New member 12/1/04 #68 נכון, מוריה שלומדת באולפנא והיא אחות של עטרה והיא גרה בעפולה ויש לי ת'מספר פלאפון שלה ובלה בלה בלה אף אחד לא מכיר אותך ולא יודע עלייך כלום - כולל אני!!!
נכון, מוריה שלומדת באולפנא והיא אחות של עטרה והיא גרה בעפולה ויש לי ת'מספר פלאפון שלה ובלה בלה בלה אף אחד לא מכיר אותך ולא יודע עלייך כלום - כולל אני!!!
M memory4ever New member 11/1/04 #56 וואלה עכשיו אני.... אמממ אז אני נעמה (ואני לא אתחיל להגיד את כל השמותחיבה שלי כי יש לי הרבה...) אני בת 15 וחצי ובשבט אלעד בקעה!!!! (זה בי-ם...) אתם מוזמנים לכתוב אלי באייסי מתי שבא לכם... 102490347 זהו נכון? טוף אז ביי.
וואלה עכשיו אני.... אמממ אז אני נעמה (ואני לא אתחיל להגיד את כל השמותחיבה שלי כי יש לי הרבה...) אני בת 15 וחצי ובשבט אלעד בקעה!!!! (זה בי-ם...) אתם מוזמנים לכתוב אלי באייסי מתי שבא לכם... 102490347 זהו נכון? טוף אז ביי.
G geostant New member 11/1/04 #58 מתפקד שם : יניב משפחה : אליאש גיל : 21 מקום מגורים : עמק חפר שבט : אין סניף : אין
ה הילדה הזו היא אני New member 12/1/04 #60 תורי....... אז ככה: שם: רחלי פרבר גיל: 17 מקום מגורים: קרית שמונה (האימפריה של הפורום) שבט+סניף: קוממיות מרכז ק"ש אייסי: 349537855
תורי....... אז ככה: שם: רחלי פרבר גיל: 17 מקום מגורים: קרית שמונה (האימפריה של הפורום) שבט+סניף: קוממיות מרכז ק"ש אייסי: 349537855
ח חָגָי New member 12/1/04 #64 טוב נו.. שם: חגי גיל: 17 מקום מגורים: רעננה שבט + סניף: קוממיות סניף (תבחרו אחד) דוא"ל: [email protected] ע"כ דברי.
טוב נו.. שם: חגי גיל: 17 מקום מגורים: רעננה שבט + סניף: קוממיות סניף (תבחרו אחד) דוא"ל: [email protected] ע"כ דברי.