גבולות וקווים אדומים

haze73

New member
גבולות וקווים אדומים

אין ספק , כי לכל אחד מאיתנו כאן בז'אנר הבגידות יש קווים אדומים וגבולות אותם הוא הגדיר למפרע. כל מטרתינו כאן הוא להכניס סוג של תבלין לחיינו ע"מ שנוכל לחיות בנועם שגרתינו. חלק מאותם גבולות מתייחסים ליכולת האישית שלנו בחלוקת החיים בין הבית, הקריירה לאהבה האסורה, חלק מהגבולות נוגעים לכבוד הדדי לבני משפחתם של המאהבים והמאהבות, חלקם קשורים לשאיפות האישיות ועוד כהנה וכהנה וכהנה.... ככל שחולף הזמן, ויחד איתו כך גודל ועוצמת החוויות, אני מוצא עצמי מופתע מהחריגות האישיות שלי מאותם הגבולות שאני הגדרתי לעצמי. - פעם אחת, ארחתי מישהי בביתי, והשתגלנו לעיני כלבי (מזל שהוא לא יודע לדבר) שאף ניסה לתחוב את אפו באיזשהו שלב... - למרות הגדרתי את הגיאוגרפיה כגורם מכריע ביחסים אסורים - נסעתי גם נסעתי... - למרות הכל, הייתי גם עם לא נשואות ועוד כמה וכמה דברים שאני נבוך מלהזכירם... אני רוצה להאמין ומכפר על עוונותי אילו בתואנה שאני אדם בשר ודם, אבל לעיתים אני תופס את עצמי מהרהר בבעטה על מעשי הכופרים. תעודדי אותי בזמן ההכאה על החטאים - ספרו קצת על הגבולות המוגדרים שלכם, ועל הדרך בה חרגתם מהם

אני לא עושה אדומים בפורום

ולא חרגתי... אבל היה לי גבול ברור שעם אנשים מהפורום אני לא אצא. ולמרות שזה שונה מכל הרכילויות השונות והמשונות עליי. בכל השנים שאני כאן אפשר לספור על יד אחת וישאר עוד עודף לגבי אנשים שהייתי איתם מהפורום.

kingBabar31

New member
אתה מכיר את הקלישאה , "גבולות..למה הם נועדו?"

אז כן, התחלתי לפני כמה שנים, עם מישהי במקום העבודה שלי. הייתי בטוח שלעולם לא אעשה זאת משלוש סיבות: 1) הרבה קולגות הכירו את אשתי. 2) פחדתי נורא לקבל תשובה שלילית 3) לא היה לי מיקום איכשהו התגברתי על המבוכה ושברתי שני כללים. ניהלתי רומן עם ידידה קרובה מאוד (שהיא גם קולגה). אירחתי אותה והיא אירחה אותי. אבל את שבירת הקרח עשיתי אצלי בסלון הבית.התוצאה הייתה נעימה ומפתיעה, במשך חצי שנה אינטנסיבית (מבחינה מינית) חויתי התעלות שלעולם לא הייתה לי (עד אז לפחות) יש לי כמובן גבולות אדומים חמורים יותר היום. אבל אם לומר את האמת הבית הוא המקום האחרון שבו חששתי לארח. כרגע אני לא מנהל שום רומןן, אבל יש לי גבול אדום הנוגע למפגשים "אקראיים" בבתי קפה, מסעדות וכדומה, במקומות מסויימים מאד. אני לא עונה לטלפונים חסויים לאחר הגעתי הביתה ואינני מספר דבר לחברים שלי (ולא משנה מהי רמת הקרבה שלי אליהם).

גבולות...

באופן טבעי וללא כל קשר לבגידות, מאז ומתמיד הייתי פורצת גבולות וכשחושבת על כך לעומק עוד אפילו מזכרונות הילדות שלי.. אז כן גבולות אלופה אני בלפרוץ... וכן אלופה אני גם לשלם את המחיר.. בכל הקשור לבגידות, עצם קיום הרומן שלי אז בזמנו היה בשבילי קו אדום ומוחלט אך למרבה הפלא ,כשעברתי אותו ממש לא הרגשתי :) הפרפרים בבטן כנראה טישטשו אותו אז.. מאז חציתי עוד כמה קוים .. לאו דווקא אדומים..אולי ורודים :) גבולות לא נועדו כדי לעבור אותם??

ת'אמת להגיד?

נסעתי ברחבי הארץ היום, כל הפלאקטים של הבחירות רק העכירו לי את הנוף המדהים, גועל נפש ממש לא יודעת מה לבחור...

eranoz2

New member
קווים אדומים וחצייתם, כשלון התזה שלי...

כן, כשנכנסתי לעסק בעיניים פקוחות, קבעתי לעצמי, ברגע של צלילות מספר קווים אדומים וכללים אשר אמורים היו להיות בחזקת ייהרג ובל יעבור.... חציתי בטיסה נמוכה ובמהירות מאוד גבוהה את כולם, פשוט לא יאומן איך עולם הערכים היציב (כך חשבתי) שלי קרס כמו מגדל קלפים. בתחקירים שערכתי מצאתי שחציית הקווים האדומים נעשתה (ועדיין נעשית , לצערי) בעיקר כאשר הרגש מעורב. קווים אדומים שנחצו (לא גאה בהם בכלל) בקטנה- רווקה רווקה שבוע לפני החתונה, החתן משרת איתי... נשואה בלי ילדים (פחות להפסיד) בגדולה אצלה אצלי אצלי ב 0200 בלילה, כשהילדים ישנים בקומה העליונה...כן, כן אני יודע, קרה פעם אחת... בענקית היא, זו שהכי אסורה לי בעולם, זו שהיה וניתפס החיים על הכדור הזה כפי שאנו מכירים אותם נגמרו, קודם זה היה הסמס הראשון איתה, עניתי, אחרי זה שיחת הנפש הראשונה, הפעלתי את המתג שך הכיבוש, אחרי זה הפגישה הראשונה לצהריים, אחרי זה פיתוח הרגש ההדדי וההצהרות, המגע הראשון וכו', מפה לשם, זה כבר 4 שנים, הדבר הכי הזוי, אסור ומטורף שיש, כל הקווים נחצו, כל המגבלות נזרקו מהחלון, 3 נסיונות פרידה כושלים....ואלפי קווים שלא היו צריכים להישאר מאחורינו, זוהרים באדום, משבוצים בצ'קלקות ובסירנות.....

ליקה5

New member
יא...איזה כייף שתזות נכשלות

אהבה זה משברים (גלים) ותדרים עוצמה .......שאם זורמים איתה.....בלי פחד.....נשברים המחסומים התסביכים משתחררים והכל אפשרי

למעלה