גארפילד
ר רוי וגארפילד New member 20/5/06 #4 כן, זה עושה אאותו יותר פעיל היה לו חם עם כל השיער הזה, ונוצרו לו יותר מידי קשרים, ולא עמדתי כבר בקצב של זה.
כן, זה עושה אאותו יותר פעיל היה לו חם עם כל השיער הזה, ונוצרו לו יותר מידי קשרים, ולא עמדתי כבר בקצב של זה.
ר רוי וגארפילד New member 20/5/06 #5 לא מצאתי אותו, קניתי אותו בכלבו לכלב בגיל חודשים, ודרך אגב ב25 למאי הוא בן שנה. ובאמת מדהים עד כמה הם דומים, כמו תאומים.
לא מצאתי אותו, קניתי אותו בכלבו לכלב בגיל חודשים, ודרך אגב ב25 למאי הוא בן שנה. ובאמת מדהים עד כמה הם דומים, כמו תאומים.
ט טאבי המתוקה New member 20/5/06 #6 לא,חסויה יקרה,רויטל,כתבה בפורום, והעלתה תמונות כל הזמן-לקחה פסק זמן,וחזרה..אבל זהו החתול שלה.
ר רוי וגארפילד New member 20/5/06 #8 חסויה, אני הייתי מתכתבת פה בעבר. היום חזרתי. סתם כי רציתי לספר מה חדש ולראות מה נשמע. החתול שדומה לגארפילד נאבד לך?
חסויה, אני הייתי מתכתבת פה בעבר. היום חזרתי. סתם כי רציתי לספר מה חדש ולראות מה נשמע. החתול שדומה לגארפילד נאבד לך?
ח חסויה אך גאה New member 20/5/06 #9 ברוכה השבה ../images/Emo140.gif לא, לא לי, אלא למישהי שפרסמה פה פעם... (אפילו כמה פעמים) שאבד לה חתול... איך שראיתי את התמונה נזכרתי בה פשוט...
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif לא, לא לי, אלא למישהי שפרסמה פה פעם... (אפילו כמה פעמים) שאבד לה חתול... איך שראיתי את התמונה נזכרתי בה פשוט...
ר רוי וגארפילד New member 20/5/06 #11 גארפילד1 אני לא מבינה למה אני מצליחה רק את הסוג הזה של התמונות לעלות