ג´וקים

ashlaya

New member
ג´וקים

נכון השם דוחה ומגעיל אבל רק ככה אני מכירה אותו אבל...טעים להפליא בוטנים + סוכר + מים על האש חצי שעה לפחות מכירים? כי יש לי שאלה אם אפשר לעשות גם עם פיצוחים אחרים? אשמח להביא את המתכון אבל...אזהרה זה ממכר!
 

שושkה

New member
כן, עם אגוזי מלך ושקדים, לא זוכרת

אם התהליך זהה, אבל יש לי מתכון בבית
 

ashlaya

New member
המתכון

500 ג"ר בוטנים כוס סוכר 2 כוסות מים לבשל הכל על אש נמוכה ולערבב בערך חצי שעה עד שנהיה כרמל למרוח על משטח עבודה שמן (שלא ידבק) לשפוך את התערובת על המשטח ועם כף להפריד בזהירות לא להישרף כשמתקרר אפשר לאכול טעים בעיקר שזה טרי תהנו
 
למעלה