ב
ג
י
ד
ו
ת !!!

SEXBOMB17

New member
ב../images/Emo128.gifג../images/Emo128.gifי../images/Emo128.gifד../images/Emo128.gifו../images/Emo128.gifת !!!../images/Emo2.gif

ביימים האחרונים אני מתחילה לגלות דברים על ההורים שלי שלא ידעתי!!! אני כמעט בטוחה שהם בוגדים אחד בשני... כשדיברתי על זה עם אנשים אמרו לי "כולם בוגדים אין זוג (שנשוי) ולא בוגד ולא מדברים על זה.." רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...ואם זה גם קרה לכם... אנשים ממש מפחיד לחשוב על זה!!!ועוד ההורים שלי..
אני אישיתחושבת שבוגד פעם אח בוגד כל החיים ולא כולם בוגדים... מחכה לתגובות שלכם...

z x c v z x c v

New member
בגידות זה על הפנים...

זה לא קורה לכל זוג נשוי...איך גילית שהם בוגדים?!יכול להיות שזה סתם נדמה לך...לא?

זה ממש לא קורה לכל זוג נשוי..

אבל זה קרה להורים שלי בלע סיפור ארוך מידי אממ זה דבר רע.. רע מאוד עדיף להתגרש וזהו... ובגיל היותר צעיר גם דבר רע.

LadySpeedStick

New member
אולי זה לא עד כדי כך רע

יש אנשים שפשוט מחפשים ריגושים. בלי שום קשר, הם עדיין אוהבי את בן/ת הזוג הקבועים שלהם ותמיד ישארו איתם. בגידה היא לא בהכרח להתאהב. לרוב זה סקס וריגוש חד פעמי. פעם דיברתי עם מישהי עם קצת יותר ניסיון והיא אמרה לי שזה קורה הרבה.

tipitTOFY

New member
רגושים אפשר למצוא גם בתוך הקשר

אם אין ריגושים צריך לדבר על זה ותמיד יש דברים חדשים.. ריגוש זה יכול להיות אפילו אביזר חדש לחיי הסקס או להביא אחד לשני פרחים יום שישי! בגידות זה רע! וזה ממש לא קיים בכל משפחה.. ואני מבינה אותך ואת החששות שלך אבל יכול להיות שזה לא באמת נכון.. שווה בדיקה אם זה ממש ממש מתסכל אותך... אבך הכי טוב שלא תתערבי בזה...

Levos

New member
אולי אחרי שנתיים דברים שציינת

יכולים עוד לרגש. אחרי 25 שנה, לא נראה לי.

tipitTOFY

New member
אז א מסבירה את

הזוגות שחיים הרבה זמן ביחד ? ואני לא מתכוונת לזוגות שסובלים ביחד או לזוגות שבוגדים..

Levos

New member
בני הזוג מכבדים זה את זה

ואף מתרגלים זה לזה אפשר לומר. הם לומדים לחלוק חיים משותפים. אבל איני חושב שממשיכים -להתרגש- זה מזה בעיניני מין.

LadySpeedStick

New member
אחרי כמה עשרות שנות נישואין

להביא פרחים ביום שישי זה כבר לא כ"כ מרגש. זה קשה למצוא גיוון עם אותו בן זוג אחרי כ"כ הרבה זמן. חוצמזה שיש כאלה שמחפשים ריגוש עם מישהי אחרת. ריגוש שהם לא יצליחו למצוא עם בת זוגם. חלק מזה שזה עם מישהי אחרת זה כבר משהו שונה. ואני מתכוונת לריגוש מיני. לא להביא פרחים.

LadySpeedStick

New member
שתביני

הם ימשיכו לבוא הבייתה, לחיות עם האישה שלהם, לאהוב אותה כאילו כלום לא קרה וגם להמשיך לשכב איתה. הכל כרגיל. הקשר בין הבעל לבחורה הוא מיני בלבד, במקרים שאני מתכוונת, הוא לא בא במקום הקשר של הבעל עם האישה. כמו תוספת. וזה מה שהם מחפשים. לא אהבה חדשה.

עדידית

New member
כשטוב לך ממש עם הבן הזוג שלך...

אין לך מצפון לגעת במישהי אחרת אתה מרגיש שאתה בוגד בה וזה עושה לך כל כך רע שאתה לא מסוגל לעשות את זה. אני ממש חושבת שאם יש בגידות בקשר-יש בעיה בזוגיות ואם יש בן אדם שאוהב ריגושים שהם לא אישתו סתם כי הוא כזה שיטפל בעצמו -עוד היום.

אחרי 25 שנות נישואים, עם כל השחיקה

והרגשות שהם 'נעימים' אבל לא מרגשים יותר, אנשים מרגישים אחרת. מה שאת אומרת עכשיו הוא מאד אידיאלי ויפה, אבל הרבה זוגות פשוט לא יעמדו בזה. שנכנסים לשגרה [וכן, אחרי 20 שנה זאת שגרה, אלא אם את פסיכית כמו משפחת אוסבורן - שימי לב כמה מתפקדים הנישואים שם, מוזר] אז קשה יותר להגיד "כשטוב לך עם בן זוג". מה זה טוב?, זה רגיל. זה נחמד.

עדידית

New member
את צודקת זה נשמע נאיבי לגמרי ויש

בזה מן הנאיביות אבל כבר היו כמה שהצליחו. את יכולה להתאהב באותו אדם פעמיים אתם גדלים ביחד לומדים ביחד-דווקא לדעתי אחרי יומיים הרבה יותר קל לבגוד מאשר אחרי 20 שנה שהקשר חזק והחזקתם כל כך הרבה ואין סוף ללגוון ולשנות זה כמובן תלוי בכוח רצון באישיות ובכל המסביב

tipitTOFY

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

ובכל שגרה אפילו השגרה הכי ארוכה אפשר להכניס "ריגושים" והפרחים..זו הייתה רק דוגמא בסקס אפשר להכניס המון דברים חדשים..

בוסף

New member
השקפה קצת אחרת משלך....

מערכת יחסים מכול סוג שהיא אין בה רק שחור או לבן לרוב יש בה בעיקר אפור משהו באמצע, ההורים שלי למשל חיים יחד 30 שנה ולא בוגדים אחד בשני. את בהחלט צודקת בכך שיש שחיקה בינייהם ויש לפעמים מריבות שאני יכול להשתגע מהם ולא להבין איך הם חיים ביחד אבל בסופו של דבר יש להם הרבה רגעים מאושרים יחד ולנו הילדים איתם. השורה התחתונה היא שגם אחרי פרק זמן ארוך יחד שנייהם יודעים שהם יצרו משהו מאוד אמין ומיוחד בינייהם ושנייהם מבינים שכול אחד מהצדדים מצא את ההתאמה הטובה ביותר לו. האם לטעמך "טוב" מהסוג הזה הוא לא מספק? לטעמי אני רק יכול לקוות שאם אני יתחתן אי-פעם יהיה לי סוג של טוב שכזה.

LadySpeedStick

New member
רק שתדעי שיש זוגות שמדברים על זה

שלשתי הצדדים יש מישהו/י מהצד והם בסדר גמור עם זה. את יכולה להגיד שזו כמו תרוץ שלהם לבני הזוג שלהם ובכלל לעצמם. אבל כל עוד זה בסדר מבחינתם... ככה שמצפון לא חייב להכנס פה.

למעלה