היציאות../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif
אני עוד לא שבועיים בצבא אמנם אבל חזרנו שבת ראשונה..ו..את רואה שאני פה..אז גם יומ"צ
או בקיצור..יוצאים שו"שים ובעיקרון אנחנו נסגור איזה שבת או שתיים (וזה מדיווחים של הקורס שהיה לפנינו
) וזה נחמד כן הבנות בחדר מקסימות ואני יודעת שזה ממש ממש חשוב כולן ממש חמודות ומאורגנות..
והתג וול..לא ידעתי למה אנחנו נכנסות למען האמת היינו חבורת פעורות ואז הושיבו אותנו בכיתה הזאת נתנו לנו שקית חומה גדולה עם כמה דפים (הטפסים של הת"ש וכל אלה) כל השטויות ששמים בחוגר ממחברת עט עיפרון מחק מחדד ו..התג
עכשיו כולנו התגייסנו כאמור מאוחר
כולנו ידענו שצריך לעבור מסע בשביל התג..או לפחות לחכות מיליון שנה בערך אז למצוא אותו שם עוד לפני שהתמקמנו בחדרים היה מאוד מוזר
ו..וול תכננתי לשפצר אותה..אפילו שאלתי איך בדיוק (ולכל אחד יש הסבר אחר..אבל זה בעיקרון לגלח ועוד דברים שונים למיניהם
) אבל אז הייתה לנו שיחה עם הרס"ר והוא צעק עלינו לא להתעלל בכומתה שלנו
(למרות ש..וול..שלו הייתה ממש יפה
) ואז שכחתי לעשות את זה בשבת וכשחזרתי אחת הבנות מהחדר (שהיא כאילו..הכי מבינה בענייני צבא כי כל החברות שלה כבר מגוייסות מיליון שנה והן היו אמורות לשפצר לה אותה
) אמרה שכדאי לחכות עד סוף הקורס כי באמת עלולים לעשות לנו בעיות כנ"ל עם להצר מעט את המכנסיים (הם ממש ענקיות
אני לא רוצה ממש צמוד בטירוף..רק יותר הגיוני..מבחינה ויזואלית) והתכנים הסודיים..מאמי אני זאת שהכי צינית בקטע זה את הרי מכירה אותי אבל אני ממש מבינה את הקטע הזה
(כןן..הרצו לנו רבות בעניין
) והטירונות וול זה מאוד כיף ומתאים לי בתור פדלאה
והקורסים האחרים, וול הם כן עוברים את כל הדברים האלה עומדים לידינו וצורחות את כל הדברים האלה..אנחנו כזה "כן, הן עושות צבא
"