ב 17.04 ג'ניפר הייתה בת 35

Princess110

New member
ואוווו אימאאא היא גדולהההה

והאמת היא מש לא ניראת 35...הייתי נותת לה 29 בערךך

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifמזלטוב לה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif עד 120 באושר ועושר וכושר../images/Emo6.gif. היא מאממת../images/Emo9.gif

Rachel47

New member
ב17.4 התגייסתי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אז לא היה לי כל כך זמן לחשוב על היומולדת שלה אניווי מייזל טוף

Rachel47

New member
הולך מעולה../images/Emo15.gif

אני בצריפין- קורס מאבחנות פסיכוטכניות מתייחסים אלינו ממש יפה בקושי צועקים או דברים כאלה ממש קייטנה הבנות מהממות אחת אחת (אנחנו 50 סה"כ) אני בחדר עם עוד 11 וכולן ממש מקסימות אנחנו ה-חדר
וזהו..בינתיים ממש נחמד לי

b u s t e d

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לפי מה ששמעתי זה תפקיד מאוד מעניין ושווה
תהני המון ותפיקי את המייטב! (ותבואי לכאן הרבה
)

Rachel47

New member
מיטב זו המחלקה שממונה עלינו../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

וגם השם האמיתי של ה"בקו"ם"
אשתדל לבוא כמה שאוכל

RenanaD

New member
הא!!! כה יפה לך ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo131.gif

למה לא סיפרת קודם, חצופה?
יאללה, שפכי חוויות! כמה זמן הטירונות? איך הולך? בהצלחה ענקית, יקירתי!
(וד"א, חייבת להגיד: שפצרי כבר את הסיכה
)

Rachel47

New member
כולם אומרים לי על הסיכה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

וגם על הכומתה עצמה (או לחילופין העכבר המת ששוכב לי על הכתף) אבל אסור לנו אז עד סוף הקורס אין מה לעשות
ולמה לא סיפרתי קודם
דיברתי על זה מדי פעם..לא
מממ חוויות אוקה טירונות חבשנות כפי שאתם רואים יש לי כבר תג (כן, אין מסע תגיות..גם לא מסע כומתה..שומדבר בסגנון
) כבר התחלנו את הקורס והוא משולב עם הטירונות אז טכנית הטירונות ב3 שבועות הראשונים אבל זה לא טירונות של ממש..רק תכנים של טירונות, כל השיעורים שעושים..בלי קטעים גופניים קשים במיוחד..ותכלס גם בלי המשמעת שהמ"כיות דורשות המפקדות שלנו הן בעיקרון מאבחנות שהתקדמו להדרכה, הן לא עשו קורס מ"כיות והן לא דורשות את ה"הקשב המפקדת" שלהן אחרי כל פסיק שהן מוציאות באמת, קורסים שעומדים לידינו במסדרים וצועקים כמו שצריך וזה..אנחנו מסתכלות בהשתעות ולא קולטות מה קורה
התחלנו כבר את התכנים המקצועיים (הסודיים, סורי) של הקורס ההתחלה היא די טכנית אז טיפה משעמם אבל זה ישתפר לאט לאט וזהו בקיצור הבנות מקסימות (אנחנו 50 בקורס..ויש בן אחד
) אני בחדר של 12 והן הכי מקסימות

RenanaD

New member
איזו באסה לחכות עד סוף הקורס עם זה ../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif

אני גילחתי את הכומתה בפעם הראשונה שקיבלנו שעות ביציאה
איזה כיף לקבל את התג מוקדם! אנחנו חיכינו לו חודש וחצי כמו פעורות
וואו, טירונות שכונה. או שמא אומר - קורס שכונה
את לא מבינה עד כמה זה כיף בלי צעקות אידיוטיות וחסרות משמעות של מ"כיות, שרק רוצות שתהיי יותר ויותר צרודה...
תכנים סודיים
סלחי לי, אבל זה משעשע אותי קלות
אני כ"כ שמחה שאת אוהבת את הבנות מהחדר שלך
באמת, זה הדבר הכי חשוב בעולם! כי לא משנה עד כמה טוב או רע לך בצבא, כל עוד יש לך אצל מי לפרוק את הכל ועם מי לצחוק על הכל - הכל יהיה בסדר
ד"א, איך היציאות?

Rachel47

New member
היציאות../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אני עוד לא שבועיים בצבא אמנם אבל חזרנו שבת ראשונה..ו..את רואה שאני פה..אז גם יומ"צ
או בקיצור..יוצאים שו"שים ובעיקרון אנחנו נסגור איזה שבת או שתיים (וזה מדיווחים של הקורס שהיה לפנינו
) וזה נחמד כן הבנות בחדר מקסימות ואני יודעת שזה ממש ממש חשוב כולן ממש חמודות ומאורגנות..
והתג וול..לא ידעתי למה אנחנו נכנסות למען האמת היינו חבורת פעורות ואז הושיבו אותנו בכיתה הזאת נתנו לנו שקית חומה גדולה עם כמה דפים (הטפסים של הת"ש וכל אלה) כל השטויות ששמים בחוגר ממחברת עט עיפרון מחק מחדד ו..התג
עכשיו כולנו התגייסנו כאמור מאוחר
כולנו ידענו שצריך לעבור מסע בשביל התג..או לפחות לחכות מיליון שנה בערך אז למצוא אותו שם עוד לפני שהתמקמנו בחדרים היה מאוד מוזר
ו..וול תכננתי לשפצר אותה..אפילו שאלתי איך בדיוק (ולכל אחד יש הסבר אחר..אבל זה בעיקרון לגלח ועוד דברים שונים למיניהם
) אבל אז הייתה לנו שיחה עם הרס"ר והוא צעק עלינו לא להתעלל בכומתה שלנו
(למרות ש..וול..שלו הייתה ממש יפה
) ואז שכחתי לעשות את זה בשבת וכשחזרתי אחת הבנות מהחדר (שהיא כאילו..הכי מבינה בענייני צבא כי כל החברות שלה כבר מגוייסות מיליון שנה והן היו אמורות לשפצר לה אותה
) אמרה שכדאי לחכות עד סוף הקורס כי באמת עלולים לעשות לנו בעיות כנ"ל עם להצר מעט את המכנסיים (הם ממש ענקיות
אני לא רוצה ממש צמוד בטירוף..רק יותר הגיוני..מבחינה ויזואלית) והתכנים הסודיים..מאמי אני זאת שהכי צינית בקטע זה את הרי מכירה אותי אבל אני ממש מבינה את הקטע הזה
(כןן..הרצו לנו רבות בעניין
) והטירונות וול זה מאוד כיף ומתאים לי בתור פדלאה
והקורסים האחרים, וול הם כן עוברים את כל הדברים האלה עומדים לידינו וצורחות את כל הדברים האלה..אנחנו כזה "כן, הן עושות צבא
"

למעלה