ב=נ=ו=ת ~> כנסו..!!!!

ב=נ=ו=ת ~> כנסו..!!!!

יש לי שאלה מישהי יודעת אם אפשר לשלוח מכתבים להראל..??! אם כן פרסמו פליז בשבילי את הכתובת..ת'נקס..!!
+*+*הראל מויאל..~> ~> תקלוט .. תבין..שבלעדייך אני לא חיה..אתה הדבר הכי יפה שהעולם הזה יצר..+*+*
אתה ה..
ש=ל=י!!!!

מאי 406

New member
הוא פירסם ת'כתובת בפורום הרשמי

ניתן למצוא אותה גם בדפי זהב על ערך "יוסי ואתי מויאל". אבל לא יודעת אם אפשר לפרסם פה...

מאי406...כנסי..!!

יש לך את הכתובת..? איזה פורום רשמי של איזה אתר??! של תפוז..??? אם יש לך את הכתובת ולא ניתן לפרסם אותה פה אז תעבירי לי אותה באייסיקיו..יש לך אייסי..? שלי זה 248073954 תודה ממי..!!

נצל"ש היכנסו !

היום הייתה הופעה של מויאל בנתצניה איזה מושלם
איזה חמוד הוא הוא שר אממ ארבעה שירים בסוף שהוא עלה לשיר את נר על החלון הוא אמר שהוא מקדיש אותו לשימרית ושהוא טס . איזה מתוקקק הוא לבש חולצה תכלת חברה שלי זכתה בכישרון השרון והוא חיבק אותה על הבמה איזה מאמי הוא רצה לחתום אבל לא נתנו לו שהגעתי לקניון אחרי הלימודים בסבביות שלוש אני רואה שם בנות מהפורום הרשמי שלו מחכות לו משלוש והוא הופיע רק בסביבות שבע בערב מסכנות שימרית גם הייתה בהופעה היא משמ חמודה
אהה אחרי ההופעה נשארו בן שרעבי וגולייטה הם ישבו לאכול בארומה הם חמודים היה איתם מזה צחוקים ואז מי היה איתם השומרים של מויאל סקעת וכל השאר מהפסטיגל הם כאלה חמודיםםםם זה בת ובן הם היו במסיבה של הפורום הרשמי לא הייתה לי מצלמה כי גנבו לי אותצה שבוע שעבר ולכן לא יכולתי לצלם לכן תמונות ולהעלות אז אני מקווה שמהרשמי יעלו

אאאאאאאא איזה מתוקקקקקק../images/Emo99.gif

הוא הקדיש לשמריתוששש את "נר על החלון"
אאאאאאאאאאאא איזה מאמיייי
יאוווווווווו איזה כיףףףףףף לךך..!!!!!!!! ראית את המלךךך לפני שהוא טססס..
ואיזה כיףףףףףף לחברה שלךךךךך!!!!!! ואיזו מותקקקק שמריתוששש
מה היא כאילו ישבה בקהל????
דיברת איתה??? אמרת לה משהו????? חחחח תני יותר פרטיםם..
אוףףףףףףףף ואיזה מבאססס שלא צילמת..
מי.. מי זה שגנב לך את המצלמה??????
אני אראה לו מזהההההה
אימחחחח שימוווווו

purple rain2

New member
את יודעת מה משעשע אותי?../images/Emo6.gif

שכל פעם מחדש את רושמת "אימח שמו"- את יודעת בכלל מאיפה בא הביטוי הזה? אומרים "ימח", מלשון ימחק...
אל תרגישי רע, אני גם לא ידעתי מאיפה זה בא עד שבכיתה י' המורה שלי ללשון לימד אותנו קפ"ה (קריאה, פניה, הסגר) והראה לנו משפט משהו כזה: "היטלר, ימח שמו, היה צורר היהודים". ואז "ימח שמו" היה הסגר

שמחה שזה משעשע אותך..../images/Emo3.gif

וגם השנה אני זוכרת שהמורה שלי ללשון אמרה לנו משהו על זה..
טוווווב שיהיה..

bratz girl

New member
שולמית ובכלל כל מי שמעונינת...

זה הכתובת לשליחת מכתבים למויאלוש... פירסמתי את הכתובת זה באישורו רק לא לנצל את זה לרעה! הנה הכתובת! את המכתבים אפשר לשלוח לבית של המשפחה במעלה אדומים: הנחלים 15 א' , מעלה אדומים מיקוד 90610.

M o R a N i1

New member
נכון הראלוש ../images/Emo99.gifגר בחולון../images/Emo9.gif

זאת הכתובת של ההורים שלו, ולשם שולחים לו מכתבים

המון המון תודה...!!!!!!

אני ממש מודה לך שעשית את המאמצים בשביל לחפש לי את הכתובת שלו...ואל תדאגי מה שאני מתכוונת לעשות זה לא לרעה זה רק לטובה והכל רק בשבילו בשביל המלאך הזה...

למעלה