* ב ל א ג ן *

בועz

New member
* ב ל א ג ן *

אני כבר לא יודע מה לעשות, הבחורה יורדת לי מהראש וחוזרת .... עכשיו ... ירדה לי מהראש....מה עושים? אולי משמיים?... אמא אמרה שלא מתאימה.... אני רוצה להאמין אך קשה... אני יודע שמגיע לי בחורה יותר טובה... אך קשה לי לראות את זה כי אני עכשיו בהווה ולא בעתיד..:( לא להוט עכשיו להתחתן... כי יש עבודה מסודרת.... (מישרה מלאה +) בע''ה אך רוצה לדעת שתיהיה לי בחורה :)

שםאנילא

New member
כן...מי הבטיח לך שתקבל בחורה יותר טובה?

אתה רוצה בחורה בתור שעשוע לבינתיים? מה זה לא להוט להתחתן? אתה בחופשת פגרה??? נראה לי שיותר כדאי שתשב עם עצמך ותבין קודם מה אתה בכלל רוצה בחיים... אחרי זה כבר תבין לבד מה לעשות

קליט

New member
אם

אתה לא יודע - איך אנחנו נדע ? . . . תתיעץ עם עוד אנשים חכמים . יתכנו עליות ומורדות בקשר, ובמיוחד שעברתם משבר . בהצלחה

ארטיימר

New member
אולי זה כי

אין שום הבעת רגש או קושי בניתוק ממנה. הכל זה מסביב. או שזה לא קיים מספיק בשביל לרצות באמת או שזה לא מתבטא החוצה. וזה גם מהמקרים האחרים שכתבת במיוחד שהם סמוכים

בועz

New member
הדברים מסביב גם תומכים בניתוק

האמת, שלא מרגיש רגשות כלפייה אך מצד שני היא פגועה... וזה אני לא שיקרה... אני שונא לפגוע באדם באשר הוא!!.. איך אמרו לי, עדיף קצת דמעות מאשר ים דמעות בעתיד

קליט

New member
אם ליבנת את הנושא עם הרב עד הסוף - מצוין

אם בכל זאת יש לך עדיין ספק אז תמשיך לברר את העניין . היא לא מציאה גדולה, מצד שני -לא כל יום מוצאים אהבה, ולכל הצעה כמעט יש חסרונות . . זה שהרגש ירד עכשיו זה לא שיקול . . בהצלחה

קליט

New member
נדמה לי

שיש בסיס טוב לאהבה הזאת . לאחרונה נוצר קצר ואפשר לחדש את האהבה מחדש . יתכן גם שהיא הצליחה להמאס עליך ואתה לא רוצה לראות אותה . אבל כמדומני שיש בסיס לקשר, ולא זורקים כ"כ מהר קשר טוב, זה לא חכמה לזלזל בה ולזרוק אותה, מה גם שאתה לא ממהר להתחתן מחר בערב . יש לבחון את הענין ברצינות . הרבה פעמים אין לרבנים זמן לשוחח עם מי שבא להתיעץ איתם . . . ועדיין יש מקום אולי להתבונן בדבר ולשקול את הענין . בהצלחה

מה קשור לעבודה?

אתה עד כדי כך לא יציב? מה הקטע לחזור ושוב לרצות לעזוב?לב אבן יש לגברים!

למעלה