ב"ידיעות" של היום יש נתונים

XUXA141

New member
ב"ידיעות" של היום יש נתונים

על המספרים המזעזעים של ילדים מוכים (תשעים אחוז מילדי העולם), ילדים שמתעללים בהם, אונסים אותם, כורתים לבנות דגדגנים, מעבידים אותם וכו'. נשאלת השאלה - ההורים, שמהווים חלק עצום מהמתעללים - האם זו האהבה שלהם? בשביל זה הם הביאו ילדים? יש גם נתונים על ישראל שמראים שהיא "במקום רע באמצע" - אז איך מתקשרת התשוקה העזה שיש לאנשים כאן להביא ילדים, ליחס שהם נותנים לילדים אחר כך? האם זה בגלל התנפצות השקר של "ילדים זה ברכה" ? האם אנשים עד כדי כך טיפשים שהם מופתעים לגלות שזה לא תמיד אושר ופעמונים?

שאלות מצויינות

ההסבר היחיד שאני מכיר למציאות הזו- זה ככה כי זה ככה. הסבר לא מספק אבל כנראה נכון.

ilanan1

New member
הסבר שנראה לי הגיוני...

יש אנשים סדיסטים, יש אנשים רעים, ויש המון !!!!!!!! אנשים טיפשים.הבעייה האמיתית שלכולם יש את האפשרות הטכנית להתרבות. כמה חבל בשביל הילדים וכמה חבל לאנושות אבל לדעתי כמו כל התאכזרות ורוע (לאנשים, לסביבה, לחיות) זה החלק המכוער אבל הבלתי נפרד מההוייה האנושית. עצוב....

Jeannie

New member
הסבר אחר

חלק מהמעשים שאנחנו רואים כהתעללות נתפסים בצורה שונה ע"י מי שעושה אותם. על משפטים כגון "חוסך שבטו שונא בנו" שמעת? בתרבויות שבהם כורתים דגדגנים לילדות או לנערות, אני מניחה שלא רואים באקט הזה אקט מתעלל. כמו שאחוז לא מבוטל מאוכלוסיית העולם לא רואה בברית מילה אקט מתעלל ולמרות זאת יש אנשים כיום שחושבים אחרת. אני לא מצדיקה, אני רק מראה עוד זוית.

whitewidow

New member
כנראה שהגיע הזמן

לפרק את המיתוס שילדים באים מאהבה או שיש איזו אהבה טבעית, אוטומטית ובלתי תלויה של הורים לילדיהם. עצוב.

למעלה