בת 60

נותיתי

New member
בת 60

האם אפשר לבצע ניתוח קיצור קיבה בכל גיל? אני בת 60.

קובי d1

New member
ניתוח קיצור קיבה

יש אפשרות לעשות ניתוח קיצור קיבה גם בגיל 60 ,הגיל לא משנה כמובן שתלוי במצב הבריאות הכללי אם אין משהו חריג בצורה קיצונית . מה זה גיל 60 זה גיל צעיר ,אני עוד 7 חודשים מגיע לגיל הזה . אני עברתי את הניתוח בגיל 52 בהצלחה שבת שלום קובי

נותיתי

New member
ניתוח קיצור קיבה

קובי, קודם כל תודה לך ואני מאחלת לך עד 120. אני מבינה שאת הניתוח עברת לפני כ-8 שנים. האם תוכל לתאר לי מה עברת בתקופה זו ואיך אתה היום מבחינת שמירה על משקל? האם היו סיבוכים במהלך שנים אלה. אני די פוחדת מהסיכונים שבניתוח. קראתי את הכתבות של ד"ר אוסנת רזיאל לגבי הסיכונים בניתוח זה. מצד שני הגעתי למשקל של 115 ק"ג שמאוד מאוד מפריעים לי לתפקוד היום יומי. אני, ב"ה בריאה. כל אינפורמציה שתוכל לספר לי, תתקבל בשמחה. בברכה ושוב תודה, נותיתי

קובי d1

New member
איזה ניתוח את רוצה לעבור

טבעת/שרוול/ מעקף קיבה? אני עברתי ניתוח טבעת , תודה לאל במשך 8 השנים לא היו שום סיבוכים פעם בשנתיים נבדק אצל הרופא המנתח וזהו. מבחינת שמירה על המשקל אני מזייף בגלל המתוקים שאני צורך אז ככה הורדתי את המשקל העודף שלי 50 ק"ג בפחות מחצי שנה שמרתי על ההשגים שנתיים ,ואחרי זה התחלתי שוב לאכול מתוקים בצורה מטורפת עליתי 20 ק"ג מה50 שהורדתי ,וככה אני כבר באותו מצב כמה שנים. הטבעת מגבילה אותי באוכל אבל לצערי לא מבחינית המתוקים שיורדים יופי בכל ניתוח יש סיכונים .מצד שני קחי בחשבון את הבעיות שנגרמות כתוצאה מהשמנת יתר ,את בת 60 ובריאה ,לי היו כל מיני מחלות כתוצאה מהשמנת היתר כמו יתר לחץ גם ,סכרת,פגיע בברכיים כתוצאה מעודף המשקל. לחץ הדם הסתדר פחות או יותר גם בעזרת כדורים ,הסכרת נעלמה אפילו שאני אוכל מתוקים לברכיים נגרם נזק שחיקת סחוס קשה ורק ניתוח של החלפת ברך תעזור. שימי על כף המאזניים את הסיכונים ואי הנוחות שבניתוחים לעומת איכות החיים בתיפקוד היום יומי ובעיות הבריאותיות ולתחליטי אני שמח שעשיתי את הניתוח , בהצלחה קובי

רוייקו

New member
הגיל הרווח לניתוחי הרזייה נע בין גיל 9 ל 75

אפשר לנתח גם בני שמונים במידה והם בריאים דיים לעמוד בהליך הניתוחי. בגיל 60 ניתוח שרוול קיבה הוא אידיאלי: מחד, מגביל את הכמויות אך מותיר חופש בבחירת סוגי המזונות שניתן לאכול. אין שום סיבה שלא תרוויחי מהפריבילגיה שפתוחה בפניך. עכשיו נותר לבחור מנתח
שבת שלום

נותיתי

New member
ניתוח שרוול קיבה

תודה, רוייקו. לא בטוחה מה זה ניתוח שרוול קיבה. חשבתי על טבעת, שאת הניתוח הזה מבצע ד"ר אבינוח. נותיתי

למעלה