בתכנון: מערך הסעת המונים חדשני בבאר שבע

zahipan10

New member

הכול ברשת
משרד התחבורה העניק לעיריה שבעה מיליון שקל לטובת גיבוש תוכנית ליצירת עורקי תנועה שמיועדים לתחבורה ציבורית, רוכבי אופניים והולכי רגל. במסגרת התוכנית ייעשה שימוש באוטובוסים מפרקיים ארוכים. (להמשך הכתבה כנסו ללינק שלמטה)

כמו כן בחוברת שקיבלנו בדואר מהעירייה כתוב שהתכנון להקמת מערכת BRT בבאר שבע הושלם, ועוד כתוב שעבודות התשתית בקו רגר החלו לקראת סוף שנת 2012, זאת אומרת שכבר החלו העבודות להקמת מערכת BRT בבאר שבע?

zahipan10

New member
סליחה, הנה הכתבה

משרד התחבורה העניק לעיריה שבעה מיליון שקל לטובת גיבוש תוכנית ליצירת עורקי תנועה שמיועדים לתחבורה ציבורית, רוכבי אופניים והולכי רגל. במסגרת התוכנית ייעשה שימוש באוטובוסים מפרקיים ארוכים. (להמשך הכתבה כנסו ללינק שלמטה)

כמו כן בחוברת שקיבלנו בדואר מהעירייה כתוב שהתכנון להקמת מערכת BRT בבאר שבע הושלם, ועוד כתוב שעבודות התשתית בקו רגר החלו לקראת סוף שנת 2012, זאת אומרת שכבר החלו העבודות להקמת מערכת BRT בבאר שבע?
סליחה, הנה הכתבה

oschlick

New member
מזל טוב. לאן יובילו המסלולים האלה? מהשכונות

מזל טוב. לאן יובילו המסלולים האלה? מהשכונות
הצפוניות למרכז העיר?

משה343

New member
מה קורה עם ההבטחה של רוביק לתחבורה משלימה...

מ/אל תחנת רכבת צפון אוניברסיטה ?
שר התחבורה אמר לי בראיון שזה בידיים של רוביק דנילוביץ .
עד היום אני מחכה לתשובה [ הראיון היה ב- 15/07/12 ] .

בינתיים מה שרואים בשטח תחנת רכבת צפון הוא עבודות על הקמת פארק .
מה יהיה ? איפה יהיה אפשר לשפר את המסוף הקטן של האוטובוסים ?
בעירייה אמרו שלא ניתן להוסיף אוטובוסים עירוניים בגלל גודל התחנה במקום ,
אז למה ממהרים להקים פארק ? מה יהיה עם הגדלת חניון הרכבים במקום ?

למה דווקא שם פארק ? זה מגביל אפשרויות שינוי במקום !

zahipan10

New member
אני לא מבין למה בכלל צריך שם פארק?

מ/אל תחנת רכבת צפון אוניברסיטה ?
שר התחבורה אמר לי בראיון שזה בידיים של רוביק דנילוביץ .
עד היום אני מחכה לתשובה [ הראיון היה ב- 15/07/12 ] .

בינתיים מה שרואים בשטח תחנת רכבת צפון הוא עבודות על הקמת פארק .
מה יהיה ? איפה יהיה אפשר לשפר את המסוף הקטן של האוטובוסים ?
בעירייה אמרו שלא ניתן להוסיף אוטובוסים עירוניים בגלל גודל התחנה במקום ,
אז למה ממהרים להקים פארק ? מה יהיה עם הגדלת חניון הרכבים במקום ?

למה דווקא שם פארק ? זה מגביל אפשרויות שינוי במקום !
המקום הזה מושלם למסוף תחבורה ציבורית+שטחי מסחר למסעדות ובתי קפה, הרי בונים 200 מטר משם פארק הייטק אז אין מצב שזה לא יצליח כי העובדים ילכו לאכול שם, וגם זה קרוב לתחנת הרכבת, ומסוף תחבורה ציבורית חובה לבנות שם כי גם ככה כל המתחם הזה מתוכנן בצורה גרועה ומספיק בן אדם אחד שלא אכפת לו כדי לפקוק את כל המתחם.
אני לא יודע מה להגיד לך, בונים עכשיו עוד מזרקה מיותרת אז כנראה שזה ידחה עוד שנה.

משה343

New member
אין מספיק שטחים נוספים לטובת תח"צ לתחנה...

המקום הזה מושלם למסוף תחבורה ציבורית+שטחי מסחר למסעדות ובתי קפה, הרי בונים 200 מטר משם פארק הייטק אז אין מצב שזה לא יצליח כי העובדים ילכו לאכול שם, וגם זה קרוב לתחנת הרכבת, ומסוף תחבורה ציבורית חובה לבנות שם כי גם ככה כל המתחם הזה מתוכנן בצורה גרועה ומספיק בן אדם אחד שלא אכפת לו כדי לפקוק את כל המתחם.
אני לא יודע מה להגיד לך, בונים עכשיו עוד מזרקה מיותרת אז כנראה שזה ידחה עוד שנה.
אין מספיק שטחים נוספים לטובת תח"צ לתחנה...
נשאר לנו כיום את השטח שצמוד לבריכת האוניברסיטה , חונים
שם רכבים על האפר .

אבל אני לא יודע/זוכר של מי השטח , של העירייה/רכבת/אוניברסיטה.

רוביק יצא בצהלות שהנה רכבת ב- 55 דקות אבל בדרך תוקע את הגישה
לתחנת הרכבת !

איפה בונים עוד מזרקה ? חשבתי שנגמר התקציב לשנת 2012

למעלה