בתי חולים ושחרור מוקדם

בתי חולים ושחרור מוקדם

מחפשת בתי חולים (לא בצפון הארץ) שהם ידידותיים לנשים הבוחרות להשתחרר מוקדם. אבל לא לפי האתר של זוהר, כי שם אני רואה פער גדול בין ההצהרות של בי"ח לבין המציאות בשטח (בבי"ח שילדתי בו נאלצתי לחטוף את התינוקת שלי ולהתחנן לפני כן, ולא הסכימו, למרות שבאתר של זוהר כתוב שהם מאפשרים שחרורים מוקדמים...) . אני מחפשת מניסיון אישי.

מה זה לא בצפון?

על ירושלים אני יכולה לספר באופן אישי. אבל לדעתי בכל בית חולים את יכולה להשתחרר מוקדם גם אם זה יעלה לך בפרצוף או שניים או בהרגשה שבית חולים לא אוהב אותך וזה כידוע, לא באמת בעיה.

צודקת...

זה מה שעשיתי בסוף - אבל חשבתי אולי יש מקומות בהם הגישה היא יותר ידידותית, ולא ייתנו לי להרגיש כמו פושעת בזה שאני רוצה ללכת הביתה.

נינושה2

New member
אני השתחררתי ממאיר בכפר סבא אחרי לילה אחד

ילדתי בבוקר, ביליתי לילה ולמחרת בבוקר השתחררתי. לא זוכרת פרצופים מיוחדים, הם רק ביקשו שאחזור למחרת לבדיקת PKU. אבל לדעתי את באמת יכולה להשתחרר מכל בית חולים, פרצופים או לא - מה איכפת לך?

POOH*

New member
אני השתחררתי מוקדם בהלל יפה

הם לא עודדו אבל בהחלט היו ידידותיים ולא עוינים לרעיון גם. POOH

לניאדו, אחרי 4 שעות מהלידה

בלי שום בעיות. ולא ילדתי בחדר הטבעי, אלא בחדר לידה רגיל. פשוט לא עברתי למחלקה אלא לחדר השינה שלי בבית.

lunagirl

New member
לניאדו

ילדתי במרכז טבעי בקדימה- והלכתי ללניאדו כדי לעשות בדיקות ולקבל את המענק לידה תוך שעתיים הייתי בחוץ! אם את חותמת על ויתור הם משחררים... זה על אחריותך וטוב שכך אין כמו בבית :)

למעלה