בשעה1530שעת הדין של השווקים באמריקה

מצב
הנושא נעול.

ואם הנתון הזה ייצא גרוע תגידו קדיש על הבורסה בישראל.

yair24

Member
וואלה מתחילה לחטוף... ../images/Emo10.gif

אאורה מתרסקת בפאניקה אדירה
לא ייאמן מה שהולך שם.
וואלה מתחילה לחטוף...

יש אינפלציה או לא זאת השאלה הכואבת

ואם הנתון הזה ייצא גרוע תגידו קדיש על הבורסה בישראל.
הצפי הוא ל0.4%.אם הנתון יהיה בין 0-0.4% יהיה תיקון קל בשווקים. אם הנתון יהיה בין0.4-0.7% ירד כ1% אבל אם יגיע ל-1% ויותר תגידו שלום לתיק השקעות שלכם=התרסקות טוטאלית.לבנתיים הפוטים שלי למעלה למעלה חזק חזק.

gkeidar

New member
אתה מוכן לפרט קצת איזה פוטים יש לך?

הצפי הוא ל0.4%.אם הנתון יהיה בין 0-0.4% יהיה תיקון קל בשווקים. אם הנתון יהיה בין0.4-0.7% ירד כ1% אבל אם יגיע ל-1% ויותר תגידו שלום לתיק השקעות שלכם=התרסקות טוטאלית.לבנתיים הפוטים שלי למעלה למעלה חזק חזק.
אתה מוכן לפרט קצת איזה פוטים יש לך?

themist

New member
נתונים ראשונים

נתונים ראשונים
מאקרו ארה"ב: ליבת מדד המחירים ליצרן בחודש מאי עלתה ב-0.3% לעומת תחזיות לתוספת של 0.2%

מנתונים עדכניים שקבלתי זה אתה הכול

נתונים ראשונים
מאקרו ארה"ב: ליבת מדד המחירים ליצרן בחודש מאי עלתה ב-0.3% לעומת תחזיות לתוספת של 0.2%
לטובה. מדד הליבה עלה ב0.3% המדד הכללי עלה ב0.2% פחות מהצפוי. היום נראה את הנסדקיה ירוק אתם יכולים לישון היום בלילה בשקט.

moransulimani

New member
אז אין מחר ירידות שערים. מחר ירוק

לטובה. מדד הליבה עלה ב0.3% המדד הכללי עלה ב0.2% פחות מהצפוי. היום נראה את הנסדקיה ירוק אתם יכולים לישון היום בלילה בשקט.
אז אין מחר ירידות שערים. מחר ירוק

biz man

New member
השאלה עד כמה ירוק

השאלה עד כמה ירוק
כי יש פה הרבה חברה בפורום שצריכים הרבה הרבה ירוק בשביל להחזיר להם את כל ההפסדים.

מי ששמע למוריס לא ניזוק הרבה וחסך

השאלה עד כמה ירוק
כי יש פה הרבה חברה בפורום שצריכים הרבה הרבה ירוק בשביל להחזיר להם את כל ההפסדים.
מי ששמע למוריס לא ניזוק הרבה וחסך
הפסדים צורבים מאוד. למרות התגובות שהזהרתי לפני כחודש את החברים בפורום ממלכודת דובים. קבלתי כאן על הראש ממספר חברים. ועל כן אני מצפה להתנצלות ומייד.

talnav

New member
אמריקה בירוק, המדד ביראל עולה כעת

אמריקה בירוק, המדד ביראל עולה כעת

tal dub

New member
עלייה של מדד הליבה ל 0.3

עלייה של מדד הליבה ל 0.3
זה לא לטובה , מחר נראה את מדד הצרכנים , נראה אם הכל מתגלגל לצרכנים עצמם.

themist

New member
נתון נוסף

נתונים ראשונים
נתון נוסף
מאקרו ארה"ב: המלאים העסקיים לחודש אפריל עלו ב-0.4% לעומת צפי לעליה של 0.6% פחות טוב

תנו לי לעשות כאן סדר בבלאגן אז ככה

איך תיסגר היום הבורסה
לפי דעתי היום זה היום האחרון לירידות מה דעתכם
תנו לי לעשות כאן סדר בבלאגן אז ככה
המכירות הקמעוניות בארצות הברית רשמו במאי עלייה צנועה של0.1%.מדד המחירים ליצרן עלה במאי ב0.2% ולכן התיקון בבורסה בתא כ1% תיקון ב25דקות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה