תודה ../images/Emo13.gif ותשובה ל-nochi לגבי...
עוגת הפאדג´: אם תקחי מהעוגה הזאת את בסיס הפאדג´ בראוניס שלו - לא תהיה לך עוגה. כל הקטע בעוגה הזו הוא הבסיס עשיר השוקולד שמכונה "פאדג´" אבל אינו עשוי כמו פאדג´ אמריקאי רגיל (מחלב משומר וסוכר המבושלים יחדיו) - אלא פשוט עוגת שוקולד עשירה ללא קמח כך שחציה נאפה וחציה לא (ואז יוצקים אותו על החלק האפוי ומקררים). את המתכון לעוגת הפאדג´ בראוניס הקלדתי לביגל בתשובתי לשאלתה למעלה. במקרה זה - השמטתי את האגוזים והוספתי דובדבנים חמוצים שבושלו מעט בסירופ סוכר (ואפשר גם להשתמש באלו המגולענים מהצנצנות מאחר ועונת הדובדבנים החמוצים כבר הסתיימה). הטבעתי אותם, לאחר האפייה - בעוגה שהיתה עדיין רכה ואז המשכתי עם יתר השכבות. אם לא תנסי את העוגה לפי המרשם - לא תקבלי את העוגה הזאת אלא משהו אחר לחלוטין. אין סיבה לפחד דווקא משכבת ה"פאדג´" שוקולד מריר כי היא, למעשה, עוגת שוקולד נטולת קמח. זה הכל.