בשעה טובה חוק עונש מוות למחבלים עבר בקריאה ראשונה

ביטניקט

Well-known member
בשעה טובה חוק עונש מוות למחבלים עבר בקריאה ראשונה, ואם החוק הזה יאושר ויעבור בשלוש קריאות גיים אובר לחמאס ולארגוני הטרור. לא יהיו יותר שחרורי מחבלים וחטיפות ישראלים וכל מחבל ותומך טרור ומחבלים יידע שזה מה שמחכה לו אם יעסוק בטרור ויבצע פיגועים ושממש לא משתלם לו, כי בית מלון שמאלני 5 כוכבים כבר לא מחכה לו.

ומי שלא טוב לו שסוף סוף החליטו להוציא להורג מחבלים פונדמטליסטיים רצחניים עם דם על ידיהם שיקפוץ לעשות חמוצים ויישן על האף.

צביקה5311

Well-known member
בשעה טובה חוק עונש מוות למחבלים עבר בקריאה ראשונה, ואם החוק הזה יאושר ויעבור בשלוש קריאות גיים אובר לחמאס ולארגוני הטרור. לא יהיו יותר שחרורי מחבלים וחטיפות ישראלים וכל מחבל ותומך טרור ומחבלים יידע שזה מה שמחכה לו אם יעסוק בטרור ויבצע פיגועים ושממש לא משתלם לו, כי בית מלון שמאלני 5 כוכבים כבר לא מחכה לו.

ומי שלא טוב לו שסוף סוף החליטו להוציא להורג מחבלים פונדמטליסטיים רצחניים עם דם על ידיהם שיקפוץ לעשות חמוצים ויישן על האף.
אז ע"פ איזה חוק, הוציאו להורג את אדולף איכמן?
דמגוגיה זולה, זה המקסימום של האפס הזה בשם איתמר בן גביר. החוק ממילא קיים, למה נמנעים מלהשתמש בו?
תשאל את ממשלת נתניהו שחוץ משנה וחצי הפסקה, לא נטש את לשכת ראש הממשלה.
הבעיה היחידה עם החוק של בן גביר היא שלא במקרה, אינו מתייחס למחבלים יהודים. האם בן גביר היה מוציא להורג גם את ד"ר ברוך גולדשטיין ז"ל אילו אחרי טווח בחברון היה נשאר חי?

evglev1

Well-known member
מנהל
דמגוגיה זולה, זה המקסימום של האפס הזה בשם איתמר בן גביר. החוק ממילא קיים, למה נמנעים מלהשתמש בו?
הבעיה היחידה עם החוק של בן גביר היא שלא במקרה, אינו מתייחס למחבלים יהודים. האם בן גביר היה מוציא להורג גם את ד"ר ברוך גולדשטיין ז"ל אילו אחרי טווח בחברון היה נשאר חי?
אייכמן הוצא להורג על פי דיני הנאצים ועוזריהם, אני חושב שהחוק חל על כל המחבלים של המילניום הזה לכל הפחות, אבל אני בדעת מיעוט ולכן אי אפשר לשפוט את המחבלים על פי דיני הנאצים ועוזריהם וצריך עונש מוות על היותם מחבלים, למרות שאני בטוח שמול פוליגרף היה מתברר שהמחבלים פעלו מתוך אידיאולוגיה נאצית ולא מתוך שאיפה לעצמאות או אפילו מלחמת דת.

ortodox

Active member
אייכמן הוצא להורג על פי דיני הנאצים ועוזריהם, אני חושב שהחוק חל על כל המחבלים של המילניום הזה לכל הפחות, אבל אני בדעת מיעוט ולכן אי אפשר לשפוט את המחבלים על פי דיני הנאצים ועוזריהם וצריך עונש מוות על היותם מחבלים, למרות שאני בטוח שמול פוליגרף היה מתברר שהמחבלים פעלו מתוך אידיאולוגיה נאצית ולא מתוך שאיפה לעצמאות או אפילו מלחמת דת.
חוק השיפוט הצבאי אכן מתיר הטלת גזר דין מוות על מחבלים. התנאי הוא שינתן פה אחד ע"י שלושת חברי המותב. לא מכיר את החוק של בן גביר, מעריך שהחוק כנראה וכאמור איני יודע, לא קראתי את תוכנו על סעיפיו, גם מקל על הטלת עונש שכזה מבחינת תנאיו. החוק לעשיית דין בנאצים ועוזריהם כמובן לא חל לגבי מחבלים, למרות שנאצי נוהגים היום לכנות כל פלשתיני בסביבה, ולכן לא שייך לענין. עונש מוות הוא חריג לכלל לפיו רק לאלוהים סמכות ליטול חיים. הענקת סמכות כזו לבני אדם, היא לא פחות מאסון חברתי, זה מבלי להכנס לשטות של מחלק הבקלאוות כאחרונת אמהות השהידים, לפיה חוק כזה ימנע חטיפות. גם אם זה ימנע חטיפות זה ודאי לא יקהה את הרצון של המחבלים לפגוע בישראלים, אזרחים כחיילים, רק שמעתה הסיכוי של כאלו לצאת בחיים ממעשה כזה יקטן אם לא יאבד לחלוטין. הבגביר הזה הוא צרה צרורה, גדולה ממה ששיערנו, אבל תמיד ידענו שמדובר בבריון חסר עכבות. מי שמפתיע ומאוד לרעה הוא הבוס שלו שעד לא מזמן שיתף את כולנו בתיעוב שהוא חש כלפיו עד שקיבל בפתיעה מדוגמת היטב את תדהמתו לעצם העלאת האפשרות שיכהן כשר אצלו, אפילו להופיע איתו יחד באותו פריים מצולם סירב, והיום הוא משת"פ על מלא של האיש.

ביטניקט

Well-known member
אם הוא היה קיים שמאלני היו מוציאים את כל הנוח'בות מזמן להורג, ולא דואגים לתנאי הכליאה שלהם ולאוכל בריא עבורם, ובטח לא משחררים אותם בכמויות, כמו שנאלצים לעשות בגלל שאין עונש מוות למחבלים, כי השמאל חובב המחבלים והתומך בטרור עשה ועושה הכל שלא יהיה.

1ספי11

Well-known member

דוגמה מצוינת לטמטום ימני פשיסט שחי רק מדיבורים.
עונש מוות כבר יש מזמן ולא מבקשים אותו.
עונש מוות החדש גם לא יתבצע אבל הימין המטופש גומר מהבקלאות של בן גביר. איזה עולב.
ואני תוהה אם עונש כזה יהיה תלוי גם מעל ראשי הנוחבות היהודיות שפועלות בגדה.

Harrington

Well-known member
מנהל
עונש מוות החדש גם לא יתבצע אבל הימין המטופש גומר מהבקלאות של בן גביר. איזה עולב.
תוהה אם אתם באמת עושים את עצמכם או שאתם באמת טיפשים כמו שאתם נראים.

נזכיר לחובבי ז'אנר עולם האמת והמציאות: אין כמובן שום קשר מיוחד בין החוק מתוקפו נתלה אייכמן לעניין שלפנינו. אבל היי, מסך סופג הכל, אז למה לא להשפריץ 'דברי חוכמה' ולקוות שאיש לא ישים לב שהם לא קשורים לכלום ;-).

1ספי11

Well-known member
תוהה אם אתם באמת עושים את עצמכם או שאתם באמת טיפשים כמו שאתם נראים.

נזכיר לחובבי ז'אנר עולם האמת והמציאות: אין כמובן שום קשר מיוחד בין החוק מתוקפו נתלה אייכמן לעניין שלפנינו. אבל היי, מסך סופג הכל, אז למה לא להשפריץ 'דברי חוכמה' ולקוות שאיש לא ישים לב שהם לא קשורים לכלום ;-).
אייכמן הוצא להורג על סמך חוק מיוחד לנאצים ועוזריהם.
אז מי שטיפש זה אתה.
בשיפוט הצבאי יש עונש מוות שאפילו נקבע פעם למחבל שעשה פיגוע ב64 אם אני זוכר נכון.

אז לא הצליח לך .

Harrington

Well-known member
מנהל
אייכמן הוצא להורג על סמך חוק מיוחד לנאצים ועוזריהם.
אז מי שטיפש זה אתה.
בשיפוט הצבאי יש עונש מוות שאפילו נקבע פעם למחבל שעשה פיגוע ב64 אם אני זוכר נכון.

אז לא הצליח לך .
כשתמצא קשר בין המשפט הראשון שלך לשני או לנושא, תעדכן. זאת בדיוק הנקודה למקרה שלא הבנת את זה :). תודה על אישורך לשאלתי מלמעלה. אולי יבוא יום ותבין. לא אבדה תקוותנו.
המשפט השלישי לא דומה להצעת החוק הנוכחית אף היא, אם כי מסיבות אחרות.

1ספי11

Well-known member
כשתמצא קשר בין המשפט הראשון שלך לשני או לנושא, תעדכן. זאת בדיוק הנקודה למקרה שלא הבנת את זה :). תודה על אישורך לשאלתי מלמעלה. אולי יבוא יום ותבין. לא אבדה תקוותנו.
המשפט השלישי לא דומה להצעת החוק הנוכחית אף היא, אם כי מסיבות אחרות.
נחמד לראות אותך מתפתל.
מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
נחמד לראות אותך מתפתל.
מיצינו.
באמת לא הבנת את הקטע (טעות כביכול שלך) הא :)? חמוד אתה. היום בו תראה אותי מתפתל בגלל דברי ההבל שלך, טרם נולד, אבל נסיון חביב. לך תדע, אולי הקטעים האלה יעבדו לך יום אחד :)
תכל'ס, כשתבין את מה שדובר בו למעלה, תרגיש חופשי לעדכן. גם אם זה לא יקרה לפני 2038.

בהצלחה,
אכן מיצינו.

evglev1

Well-known member
מנהל
בינתיים המחבלים היהודים הרוצחים הם רק ברוך גולדשטיין, ג'ייקוב טייטל, עמי פופר ועמירם בן אוליאל.

Harrington

Well-known member
מנהל
בינתיים המחבלים היהודים הרוצחים הם רק ברוך גולדשטיין, ג'ייקוב טייטל, עמי פופר ועמירם בן אוליאל.
בראיה היסטורית, כשאתה לוקח בחשבון את כל מה שהערבים עשו ליהודים כאן במאת השנים האחרונות, זה נס גלוי בעיני שמדובר רק בארבעה (ולגבי חלקם בכלל יש ספק), ככל שהמספר הזה מדויק. מאמין שברוב אומות העולם היית מדבר על אלפים, במקרה הטוב.

1ספי11

Well-known member
ועוד כמה שאנחנו עוצמים עיניים לטובתם.
יש גם אלה שרצחו את אבו חדיר.
אבל אתה מוכן שיוציאו אותם להורג?

אגב, יש גם את המחתרת הטרור היהודית שרצחה .

evglev1

Well-known member
מנהל
ועוד כמה שאנחנו עוצמים עיניים לטובתם.
יש גם אלה שרצחו את אבו חדיר.
אבל אתה מוכן שיוציאו אותם להורג?

אגב, יש גם את המחתרת הטרור היהודית שרצחה .
את יוסף חיים אני מוכן שיוציאו להורג.

צביקה5311

Well-known member
מה פתאום, הימין מסרב להגדיר אותם כמחבלים. מי שמחסל ערבים הוא אוהב ישראל. תורת כהנא

certified.woke

Well-known member

הבלים!
הצעת החוק - יעודה תצרוכת פנים, לאִלחוש כרותי האונה הרבים...היא מהלכת קסמים עליהם...אחראית ל- multi orgasms מיידיים...אך לא תעבור...

נערך לאחרונה ב:

palmony1951

Well-known member

קריאה ראשונה ח ח ח -לא אומר כמעט כלום.
אני גם בעד-אבל זה מורכב מאוד לצערי

עונש מוות למחבלים ?
אז להרוג את כל הפוליטיקאים, שהרי הם המחבלים הראשיים והכי מסוכנים.
הם עושים לנו טרור ורוצחים את החיים על פני האדמה, עם כל חוק שהם אי פעם חוקקו.
כל, אבל כל חוק שאי פעם נחקק ולא משנה איפה, הוא רצח של החיים על פני האדמה.
תנו לטבע לעשות את שלו כבר !!!!!!

ביטניקט

Well-known member
עונש מוות למחבלים ?
אז להרוג את כל הפוליטיקאים, שהרי הם המחבלים הראשיים והכי מסוכנים.
הם עושים לנו טרור ורוצחים את החיים על פני האדמה, עם כל חוק שהם אי פעם חוקקו.
כל, אבל כל חוק שאי פעם נחקק ולא משנה איפה, הוא רצח של החיים על פני האדמה.
תנו לטבע לעשות את שלו כבר !!!!!!
סוכן איראני רבותיי

למעלה