בשעה טובה אח שלי התחתן
הוא הודיע על החתונה לפני חודשיים, ובאותו רגע החלטתי שאני עושה לו עוגת חתונה. הראשונה שלי יש לציין. היה לי בראש רעיון ברור של מה שאני הולכת לעשות עד שנתקלתי בתמונה של עוגה מדהימה וכל התכניות השתנו. כמובן שעברתי עם העוגה הזו תלאות (ככה כותבים את זה?
זה התחיל מעוגה שלא נאפתה כמו שצריך, בצק פרחים שלא הספקתי להכין (מאותגרת מטבח, כבר אמרתי?) וזה המשיך מעוגה כבדה (קוטר עוגה ראשונה 32, אחריה 26 ואחריה 20 כולם בגובה 10 ס"מ ). החלטתי שאני מעבירה אותה לאולם כיחידה אחת והצלחתי אבל זה עלה לי בשבר סורי אפריקאי שנוצר (למזלי רק על הדופן של העוגה התחתונה) אז כמובן שבסוף זו היתה הצלחה, וכמובן שחיסלנו אותה (פחדו לחתוך) ואחרי שבילבלתי לכם את השכל, זה מה שיצא....
הוא הודיע על החתונה לפני חודשיים, ובאותו רגע החלטתי שאני עושה לו עוגת חתונה. הראשונה שלי יש לציין. היה לי בראש רעיון ברור של מה שאני הולכת לעשות עד שנתקלתי בתמונה של עוגה מדהימה וכל התכניות השתנו. כמובן שעברתי עם העוגה הזו תלאות (ככה כותבים את זה?