בשנת 2014 אף אחד כבר לא יגיד ...

ג ל ע ד א

New member
בשנת 2014 אף אחד כבר לא יגיד ...

איך בא לי פיצה, ואני לא יודע להכין.
מכינים

ביום ראשון הקרוב, 5/10, בהוד השרון ב-19:00 תערך סדנת פיצות
עם גלוטן
בלי גלוטן
עם שמרים
בלי שמרים (שאור)
קמח לבן
קמח מלא
כוסמין
תהיה גם פוקאצ'ה, ונלמד להכין קלצונה.
נלמד להכין "גבינה" טעימה ביותר (שאפשר להשתמש בה גם לטוסטים)
 

beltal8

New member
סרטון מעולה! גם היה מרשים איך שהפכת את העגבניה לרסק :)

 

beltal8

New member
זאת גבינה שגם תשחק טוב בתוך קישים/פשטידות לדעתך?

 

ג ל ע ד א

New member
כן

כאשר היא טריה ניתן למרוח אותה.
אחרי האפייה יש קצת הרגשה של מתיחה כמו גבינה צהובה אבל לא ממש בדיוק.
כפי שאני עושה אותה יש לה הרבה טעם ולא מתאים להשתמש בה בשכבה עבה.
יהיה קשה להגיע לשכבה דקה.
אולי כדאי להקפיא ולגרר.
 

RSPA

New member
יופי של סרטון. מקצוען אתה !

אגב ראיתי גרסה של מיוקו שינר לגבינה, שמכילה גם אגר אגר. ניסית אותה ?
 

ג ל ע ד א

New member
תן לינק

ניסיתי להחליף כף טפיוקה בכף אגר על מנת להקפיא ולגרר את הגבינה.
מוצלח, אבל הכי טוב זה לעשות טרי.
את הסרטון ערך עמית בן 11 וצילם עומר בן 11, כך שהם המקצוענים.
 

ג ל ע ד א

New member
מכיר את המתכון

ואפילו ניסיתי אותו.
יותר התעסקות, פחות נמתח, פחות מתאים לפיצה.
את הכדורים השריתי בשמן זית וקצת תבלינים ומרחתי על לחם.
בגלל שמה שיוצא קצת תפל, הוספתי קצת שום.
 

subatoi

New member
(למען הסר ספק: העגבניות הן רק לשם ההוכחה שצפיתי בו)

 
וואו, אדיר!

ממש אהבתי

אפשר את המתכון כתוב? וגם לפיצה נטולת גלוטן?

והאם לדעתך חובה ויטמיקס בשביל הקשיו או שהבלנדר שקיבלתי בחינם מהיריד של חבר יכול לעשות את העבודה?
 

merav999

New member
לא יודעת איזה בלנדר יש לך, אבל אם תשרי את הקשיו ללילה

סביר להניח שהוא יצליח לטחון
 

ג ל ע ד א

New member
כמו שכתבו לך מעלי

אם תשרי את הקשיו, גם בלנדר מוט פשוט יעשה את העבודה.
מקסימום יצא מעט יותר גרגירי.
בשביל הפיצה נטולת הגלוטן כדאי לבוא לסדנה
 
למעלה