בשנים האחרונות ירידה משמעותית באיכות הזרע של החבר'ה הצעירים

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

"אנחנו לא יודעים להצביע על סיבה אחת"
זה כי הולכים עם תחתונים צמודים מדיי ולא מאפשרים קירור נאות לשק האשכים.
 

ai27

Well-known member
אלה דברים חדשים כבר לפני זה.

אוכל+דור 4+מעט שמש+מעט פעילות גופנית יחסית+מעט שהייה בטבע(יותר מידי במקומות סגורים)+הרבה קרינה מייננת ממכשירים אלקטרומגנטים.
השד שלך לא מלמד מה ההבדל בין קרינה מייננת לקרינה אלקטרומגנטית
והסוגדים לו טיפשים מכדי להבין
 
זה לא חדש, זו תופעה שנמשכת כבר כמה עשרות שנים וסיבותיה המגוונות קשורות בתזונה, כל מיני חומרים שנמצאים במזון מעובד ולא בריא, זיהום אוויר וסביבה, קרינה, וגם לבישת בגדים צמודים, גם דחית גיל הלידה אצל השכבות המבוססות מביאה לכך.
 

ai27

Well-known member
זה לא חדש, זו תופעה שנמשכת כבר כמה עשרות שנים וסיבותיה המגוונות קשורות בתזונה, כל מיני חומרים שנמצאים במזון מעובד ולא בריא,
בעשור האחרון התזונה דווקא השתפרה משמעותית.
זיהום אוויר וסביבה, קרינה, וגם לבישת בגדים צמודים,
גם זיהום האוויר ירד דרמטית בעשור האחרון.
לא שמתי לב שעכשיו לובשים צמוד מבעבר.
אכן לבושים חשוף יותר ולכן נחשפים יותר לקרינת השמש החזקה
גם דחית גיל הלידה אצל השכבות המבוססות מביאה לכך.
לא רלוונטי.
הם מתייחסים רק לגילאי 20-29 מהם הם אוספים תרומות בתשלום
 

ai27

Well-known member
על סמך מה אתה קובע זאת?
לפני עשור לחם מלא היה יקר להחריד, ורובם היו מזויפים (קמח לבן עם צבע).

לפני עשור לא היו חלופות עם פחות מלח וסוכר, קטשופ למשל היה פשוט ממתק. עכשיו הורידו חצי מהמלח והסוכר והתוצאה טובה מהמקור.

לפני עשור לא היה ניתן למצוא "מלח מופחת נתרן" שמאפשר להנות ממליחות בלי לפגוע בבריאות. היום גם מכניסים אותו למאכלים כדי להיות וגם להישאר בריא.

לפני עשור שלל מוצרים בריאים כמו קינואה, אורז מלא, קמח כוסמין מלא, היה ניתן למצוא רק ב"חנויות בריאות" במחיר מזעזע.

הרבה מאכלים שלפני עשור היו מפוצצים בחומרי שימור היום ניתן לקנות בלי.

לפני עשור בשר בקר היה בעיקר קפוא בתוספת כימיקלים מזיקים, היום יש טרי ואפילו לא יקר.

מבחינת חלופות בשר לצמחונים (מגיל מסויים רבים נאלצים להפוך לצמחונים מסיבות בריאות), המצב היה פשוט רע. היום המבחר גדול, למרות שהמוצרים הכי חדשים ואיכותיים עדיין יקרים.
 
לפני עשור לחם מלא היה יקר להחריד, ורובם היו מזויפים (קמח לבן עם צבע).

לפני עשור לא היו חלופות עם פחות מלח וסוכר, קטשופ למשל היה פשוט ממתק. עכשיו הורידו חצי מהמלח והסוכר והתוצאה טובה מהמקור.

לפני עשור לא היה ניתן למצוא "מלח מופחת נתרן" שמאפשר להנות ממליחות בלי לפגוע בבריאות. היום גם מכניסים אותו למאכלים כדי להיות וגם להישאר בריא.

לפני עשור שלל מוצרים בריאים כמו קינואה, אורז מלא, קמח כוסמין מלא, היה ניתן למצוא רק ב"חנויות בריאות" במחיר מזעזע.

הרבה מאכלים שלפני עשור היו מפוצצים בחומרי שימור היום ניתן לקנות בלי.

לפני עשור בשר בקר היה בעיקר קפוא בתוספת כימיקלים מזיקים, היום יש טרי ואפילו לא יקר.

מבחינת חלופות בשר לצמחונים (מגיל מסויים רבים נאלצים להפוך לצמחונים מסיבות בריאות), המצב היה פשוט רע. היום המבחר גדול, למרות שהמוצרים הכי חדשים ואיכותיים עדיין יקרים.
עדיין הרבה צעירים אוכלים ג'אנק פוד בכמויות, ואם תהיה השפעה חיובית למה שאתה כותב זה יקח זמן, חוץ מזה שלחם מלא עדיין יקר להחריד
 

ai27

Well-known member
עדיין הרבה צעירים אוכלים ג'אנק פוד בכמויות,
את זה תמיד היה. אבל עכשיו הכריך וכל המוצרים בבית הרבה יותר בריאים.
ואם תהיה השפעה חיובית למה שאתה כותב זה יקח זמן,
למה שזה יקח זמן?
חוץ מזה שלחם מלא עדיין יקר להחריד
ממש לא. המחירים ממש סבבה
 
למעלה