והנה הוא שובבשיירה לנגב, פברואר 1948
מישהו מזהה את האוטובוס?
מדובר באוטובוס ריאו - בולדוג !!! שלוהנה הוא שוב
בתחנה המרכזית בת"א, 1950
מדובר באוטובוס ריאו - בולדוג !!! של
אגד !
כמה כאלה היו באגד?תיקון: מדובר בוויט-בולדוג מודל
1940 שמספרו M 3587 של אגד. (דומה מאוד לריאו ומכאן הבלבול. היו בארץ ישראל אוטובוסים מסוג ליילנד בולדוג אך לא באגד ! זהו פתרון החידה. התמונה המקורית עם הגרר (סיקס) והאוטובוס נמצאת בארכיון אביתר.
אבדוק מחר כדי לתת לך תשובה מדוייקתכמה כאלה היו באגד?
שים לב שמדובר בתמונות בשני אוטובוסים שונים
האם גם זה וויט בולדוג?אבדוק מחר כדי לתת לך תשובה מדוייקת
לא. זה דווקא ריאו בולדוג לפי דעתיהאם גם זה וויט בולדוג?
האוטובוס הזה היה שייך לקואופרטיב "העמק"קואופרטיב זה התמזג עם אגד ב 1941 ומסר את האוטובוסים שלו לשימוש אגד. אולי זה אותו אוטובוס אשר בתמונות.
what are those buses?לא. זה דווקא ריאו בולדוג לפי דעתי
אך בטח דני הענק יוכל לתת תשובה טובה משלי. אני יודע שאתה מספר לו על התשבוחות שאני מרעיף עליו כאן בפורום וזה מגניב כי אח"כ אנחנו מדברים על זה בטלפון ואנחנו "מתפוצצים" מצחוק. תמשיך ככה ! דני גולדשמידט הוא מלך אגד הנצחי ! זה האיש שנולד עם... האוטובוס ביד !
זה לא הסבר פשוט. אני צריך ללמוד אתwhat are those buses?
Pls explain what is the dif between the various terms/names banded around? what are those models? regards Yoram.
על פי דני זה וויט בולדוג.לא. זה דווקא ריאו בולדוג לפי דעתי
אך בטח דני הענק יוכל לתת תשובה טובה משלי. אני יודע שאתה מספר לו על התשבוחות שאני מרעיף עליו כאן בפורום וזה מגניב כי אח"כ אנחנו מדברים על זה בטלפון ואנחנו "מתפוצצים" מצחוק. תמשיך ככה ! דני גולדשמידט הוא מלך אגד הנצחי ! זה האיש שנולד עם... האוטובוס ביד !
נו ?? אבל זה מה שאמרתי יא פינצ'ו !!על פי דני זה וויט בולדוג.
נו?????בשיירה לנגב, פברואר 1948
מישהו מזהה את האוטובוס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.