בשורות טובות

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
בשורות טובות

הי, אני שמחה לבשר לכן שמחר בע"ה אני משתחררת וזה סופי, אני מאוד מפחדת כי אני מרגישה שפיתחתי תלות למקום ויש לי פה הרבה ביטחון ואני חוששת שהבחות יהיה לי קשה מאוד במיוחד שאני יוצאת לבית ריק, אבא שלי חזר לתקופה מסוימת לבית בצפון כדי לראות אם הוא יסתדר לבד, אני מנסה לתכנן את הימים הקרובים שלי שיהיו עמוסים לפחות בהתחלה, אני גם יתחיל להתנדב אחרי העבודה בבי"ח לפחות פעם בשבוע אני מקווה שזה יתן לי סיפוק. אני קוראית כל יום את ההודעות שלכן קצת קשה לי להגיב כי אין לי הרבה כוחות לעזור בשלב זה. זהו מקווה להמשיך לבשר בשורות טובות איתכן לימור

ymz

New member
בשעה טובה

מבינה את החששות שלך, אבל מאמינה בך ושיש לך את הכח הנדרש בשביל להתמודד עם החיים, הינה עובדה שכבר מצאת לך דרך למלא את חייך בתוכן בשביל למנוע מעצמך לשקוע בעצב. בטח גם תוכלי לנסוע לסופי שבוע בצפון לאבא שלך וזאת אחלה דרך לבלות בסופי שבוע. בהצלחה חמודה.

שמחה לשמוע!

קחי את זה לאט לאט, יום ביומו, כן?

silo

New member
יום ביומו - קצת מיאש

כן, גם הפסיכולוגית שלי אומרת לעבור יום ביומו אבל אין לי הרבה סבלנות, אני רוצה לראות תוצאות מידיות. אני מאמינה שאני לא יסע לסופי שבוע קצת קשה לי להגיע לצפון לבית שבו תמיד הגעתי ומצאתי את אמא, נראה מה יהיה כמו שסקאלי אומרת יום ביומו. תודה על התגובות המהירות. לימור

בהצלחה../images/Emo70.gif

מאוד מבינה את החששות שלך... אבל יש לי הרגשה שתסתדרי..
יום ביומו יכול להיות מייאש כי באמת לוקח זמן עד שמגיעים לתוצאות, אבל זה גם מאוד מקל.. קראתי איפשהו פעם שכדי להגיע לפסגה צריך הרבה צעדים קטנים.... ואין שום קיצורי דרך למקום ששוה להגיע אליו.. בקיצור... כל העבודה שהשקעת עד עכשיו דרשה המון כוחות שבאו מתוכך.. השתמשי בכוחות הללו כדי להמשיך ולהתקדם.. וזיכרי שאנחנו איתך
מאמינה בך..

שלום לך

אכן בשורות נפלאות... אל תעמיסי על עצמך ולכי בקצב שלך בצעדים איטיים, מצאי לך דברים שאת אוהבת לעשות ועשי למען עצמך. שמרי על עצמך ובהצלחה

Darkmatter

New member
את מדהימה!

למרות כל הקושי, הדאגות והלחץ הממש לא קלים שנופלים עליך בבת אחת, את שומרת על אופטימיות ותקווה. אני אוהבת את זה. :) אני באמת מאחלת לך שדברים לאט לאט יסתדרו והכל יעשה סביל יותר. אחרי השלב הזה הדברים מתחילים להתגלגל מעצמם לדברים כיפיים וטובים הרבה יותר. שיהיה לך הכי טוב שבעולם כי מגיע לך!!! אה, ותמיד יש לך אותנו! קבלי חיזוקון של לילה טוב-

למעלה