בשורה טובה../images/Emo13.gifובשורה רעה../images/Emo10.gif

בשורה טובה../images/Emo13.gifובשורה רעה../images/Emo10.gif

הבן התקבל לקמ"ג, עבר את הבחינות. אמן ופה נמצא את הנחת ויצליח. הרכב היה מוכן למכירה, מצפים בקוצר רוח לרכב חדש. הבעל עבר תאונה היום עם הרכב, כל החלק הקידמי מרוסק. זהו, עכשיו האוטו צריך שוב להיכנס למוסך. אין סוף עם זה. העיקר שהבעל מרגיש טוב, ברוך השם, כל השאר לא חשוב.

zahav2007

New member
היי רחל!../images/Emo24.gif

קודם כל אני שמחה שהבעל בסדר,ושהבן התקבל לקמ"ג... אבל מה יהיה עם כל האסונות האלו? אלוהים ישמור... טוב העיקר שהכל בסדר! החום הזה גם משגע את האנשים על הכביש... המשך יום טוב ונעים\ לשתות המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן באהבה זהב

sunny8

New member
הי דרומית - מה שניתן לפתור בכסף......./images/Emo24.gif

מה שניתן לפתור בכסף זה הכל שטויות. כסף בא וכסף הולך. הנה למשל : הבת הקטנה שלי ריסקה גם את החלק השמאלי הקדמי וזה עלה 17,000 שח' היית מאמינה? בשבוע שעבר השנייה שרפה המנוע - עלה 7,000 שח' - בוכים ומשלמים. העיקר לא לשלם לרופאים ולעורכי דין. כולם בריאים? זה יותר חשוב.

צודקת בהחלט............

לא מזמן ראש מנוע, אחר"כ שוב למוסך הלך מנוע, סידרנו ושמנו שלט למכירה. שטויות בסוף נזכה להיפתר ממנו. כמו שאמרת רק לא בבריאות.

ע ו פ ר ה

New member
היי רחלי../images/Emo24.gif

שיהיה לבן בהצלחה. ולבעלך אני מאחלת שירגיש טוב. שלחתי לך מסר אישי. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
שוב היי רחלי

לא הצלחתי לשלוח. כנראה שאני צריכה לשתוק. באהבה עופרה

tutit1005

New member
רחלי../images/Emo24.gif

בשורות טובות ורק בריאות ושוב בריאות לבעלך שלחי אותו לבית הכנסת לקרוא ברכת הגומל דחוףףף ו..המון הצלחה לבנך שיעלה ויצליח הכל תחום בחייו.. ולך יקירה שלי המון המון כוחות ..סבלנות.. בריאות..נחת..שלווה ..לעולמי עד אוהבת אותך תותית.

תודה לך יקירה../images/Emo24.gif

ברכת הגומל בטוח. הבן מבסוט עד השמיים. ולי יש המוןןןןןןןןןןן סבלנות ברוך השם.

litzuf

New member
היי רחל מתוקה....

העיקר שהבעל מרגיש טוב... צריך לעקוב אחריו.. כאבים יכולים להגיע למחרת..

למעלה