בשביל שלא רק אמא שלכם תדע...

melancholy man

New member
בשביל שלא רק אמא שלכם תדע...

במשך כל שנת 2005 העלתה כאן LadyG מידיי יום מדור המסכם את ארועי אותו היום בעולם רוק (לקראת הסוף אני עזרתי קצת) ובשביל שזה לא יעלם במורד הפורום, השלמתי אתמול והיום את מה שהיה צריך להשלים במדור המאמרים ועכשיו כל המדור, שקראנו לו: Your Mother Should Know נמצא במאמרי הפורום בשביל שישאר שם. זו הזדמנות מצוינת להגיד תודה ל LadyG על היוזמה וכמובן על הביצוע וגם לכל מי שהשתתף בשרשורים.

John Barleycorn

New member
../images/Emo51.gif

ל- LadyG על המאמץ השוטף, ולך, שהשקעת לא פחות מאמץ בלהביא את הפינה אל קו הסיום. וגם על שעשית ביומיים מה שלא עשיתי בחצי שנה

melancholy man

New member
מקבל תיקונים בחצר

ועוד פרויקט הושלם סופית, סוף סוף. בתחילת שנה שעברה בחרנו את 120 האלבומים של הפורום, פרויקט ענק שהשתתפו בו עשרות אם לא מאות גולשים, כל הזמן זכרתי שיש משהו בקשר לזה שאני צריך להשלים והנה עכשיו השלמתי, אז קבלו גם את 15 הנבחרים בתחום "מקצה שיפורים"

Barmelai

New member
מאוד נוח המקצה שיפורים הזה

מעתה כשיבוא מאן דהו אלי לבקש 15 אלבומים ראשונים להתחיל איתם את המסע ברוק, אוכל ללנקקהו היישר לתא האח"מים הזה שמכונה "מקצה שיפורים". ואם יבקש עוד - תמיד אפשר לבקש מבורד המנהלים המורחב לארגן מקצה ניחומים, מקצה רחמים ומקצה חוסים וככה לבנות ספריית-על של אגדות רוק, יש מאין

LadyG

New member
אז זהו הפרוייקט הושלם

תודה למלנכולי, שעזרתו היתה הרבה יותר מ"לקראת הסוף אני עזרתי קצת". עד כמה שאני יודעת אין בעברית אתר המאגד בתוכו את כל האנקדוטות החשובות ובעיקר החשובות פחות, שאירעו בעולם הרוק. יצא יופי ושוב תודה למלנכולי על העזרה.

melancholy man

New member
אין דבר כזה בעברית

ואני עוד צריך להוסי תמונות מצחיקות לחלק מהחודשים, אבל עכשיו זה כבר קל יותר ולפחות המאגר נמצא.

TopGear

New member
מצויין!!

עכשיו נוכל לספר לנכדים מה קרה בחודש אוקטובר למשל
... those were the days, שהליידי הייתה מלמדת אותנו היסטוריה וגרשון היה מביא לנו כרזות מהפילמור... אין עליך גברת ג', יופי של פרוייקט!! תענוג לנבור בארכיון ולמצוא שם פנינים... כאות הוקרה, קבלי מכתב אישי ממני

LadyG

New member
איך הצלחת לקלוע כל כך?

יש לי חולשה רצינית לשיר הזה. תודה.

למעלה