בר אקטיבי

• פותח הנושא sr1
  • פורסם בתאריך

sr1

New member
בר אקטיבי

שלום לכולם מחפשת המלצות על בר אקטיבי, שיהיה מאוד סולידי, לא מצועצע, וכמובן- מחירים שלא יגרמו לנו ל-
... אני מטריחה אתכם כי מנוע החיפוש לא משתף פעולה, והנושא ממש דחוף. המון תודה מראש

"אקטיבי בר"

בול בהגדרות שלך. סולידי,לא יקר. פני לאבינועם,בחור מקסים. 058-626058

shiria

New member
רומי'ס

אנחנו לוקחים אותם מאד סולידים מחירים לדעתי סבירים באופן כללי - כל בר אקטיבי שלא נראה סולידי יהיה פחות סולידי לפי דרישה

sr1

New member
2 שקל... סתאאאאם ../images/Emo6.gif

האמת- אני לא מבינה במחירים של ברים. הנושא צץ פתאום, כי היינו בטוחים שנסדר משהו עם האולם (שהברמנים יצאו לרחבה או משהו כזה) ועכשיו הסתבר שאין אפשרות כזו, אז אנחנו מחפשים בר לחתונה שתתקיים בע"ה עוד חודש. כיון שהבר לא היה במסגרת התקציב המתוכננת, (והאמת שבעיני הוא גם לא ממש נחוץ, אבל הילד מאוד רוצה) הוא צריך להיות לא יקר.

hilti

New member
גם אצלנו המקום נותן לנו הקפצות על

הרחבה !! אז גם אנחנו בספק אם צריך להוציא כסף לבר אקטיבי...

sr1

New member
אז זהו...

שהמקום שלנו לא מוכן שהברמנים שלו יצאו לרחבת הריקודים ("זה לא מכובד..."
). לדעתי זה מספיק ואין צורך ביותר מזה (למי שמחפש משהו סולידי, כמובן). עכשיו, שהסתבר שהם לא מוכנים לזה, אנחנו מחפשים בר. אוף! עוד 500$ (מינימום, לפי מה שהתחלתי להבין) הלכו להם...

hilti

New member
אז איך הם מצפים שהטקילות יגיעו

לרחבה ? בלי הברמנים ?

mika8

New member
שאלה לגבי רומיס

כשסגרתם איתם האם הם לקחו ממכם מקדמה???

Blue Rose

New member
לאן נעלמה ההודעה שלי?- שנדי בר

המנהל- ליאור הטלפון שלו:056.405407 עושים מגוון משקאות מעולה כולל שייקים אורגינליים וטעימים. יכולים להיות גם מאוד "מצועצעים" אבל גם סולידים- בהתאם לבקשת הלקוח. והמחיר מצויין. אני ממליצה! בהצלחה! רוזי!

כלה קלה

New member
מצטרפת להמלצה!!../images/Emo45.gif

הם היו בחתונה של חברה שלי, היא ביקשה לבוש סולידי וכך היה, אבל היו גם כל מיני גימיקים וכו'... והיה ממש שמח!!

bikenet1

New member
קצת מידע ...

בד"כ יש דיל בסיסי של בר אקטיבי +משקאות ת.הארץ וכל זה במחיר של 500$+מע"מ או 2400 ש"ח . וכל חיזור באלכוהול ת.חוץ ע"ח הזוג. אני מתלבט בין הנגאובר לטרופיקנה. לא יודע אבל לי נראה שכולם די אותו דבר ,לא ?

sr1

New member
2400 ש"ח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איפה, איפה? אפשר פרטים? (גם במסר)

bikenet1

New member
זה ממש מציאה.

זה עבור הבר האקטיבי + משקאות ת.הארץ. כך שיש לקחת בחשבון את התוספת של החיזוק במשקאות ת.חוץ....

bikenet1

New member
הכוונה זשה לא ממש מציאה ...

וד"א יש לשהו חוות דעת על הנגאובר או טרופיקנה ?

למעלה