ברשותכם, מעט שאלות לגבי אבקת חלבון

קטריס

New member
ברשותכם, מעט שאלות לגבי אבקת חלבון

Customized
תיארתי לעצמי שזו לא הפעם הראשונה ששאלה כזו עולה, ונסיתי לבצע חיפוש, אך לצערי קצרה ידי. 1. מה הכוונה בחלבון hydrolyzed? 2. מה ההבדל בין חלבון חלב לבין micellar casein? 3. קיימת האופציה להוסיף aminogen, שווה? 4. אותה שאלה לגבי הוספת ויטמינים ומינרלים. אני נוטה לכיוון של לא, אבל חשבתי ששווה לשאול. 5. איזה מבין הממתיקים המלאכותיים הבאים יגרום להכי פחות סרטן מוח - Acesulfame K, sucralose, Aspartame. תודה מראש ומתנצל אם חלק מן הנושאים נטחנו כבר בעבר.
 

tommythecat

New member
תשובות

1. איזשהו תהליך עיבוד שאמור להאיץ את ספיגת החלבון אבל לא חקרתי את הפרטים מעבר לזה. אם אני זוכר נכון, נדמה לי שזה סוג החלבון שהשתמשו בו במחקר של השוטרים השמנים וזה דווקא גורם לי לחשוב שלמרות זאת, גם הסוג הזה של חלבון מתעכל לאט. 2. ההבדל בין חלבון חלב (MPI) לבין קזאין לסוגיו השונים הוא שחלבון חלב מורכב מכ-70% קזאין וכ-30% חלבון מי גבינה, בעוד שהסוגים השונים של קזאין לא מכילים חלבון מי גבינה. 3. מעולם לא השתמשתי באמינוג'ן ואם אני זוכר נכון זה בסה"כ אנזים שאמור לעזור לאלו שרגישים ללקטוז. 4. לדעתי לא 5. ככל הידוע לנו מאלפי מחקרים שנעשו עד היום, אף אחד לא יגרום לך לסרטן מוח. סוכרלוז נחשב הממתיק המלאכותי הבטוח יותר מבין היתר ולדעתי הטעם שלו טוב יותר. יוסי
 
למעלה