moransulimani
New member
ברשותי פוטים 750 לסוף החודש
מה קורה אם אני לא מוכר ונשאר עד הפקיעה?
פוט 750 מחוץ לכסףברשותי פוטים 750 לסוף החודש
אני יודע שהוא לא שווה אז למה עדייןפוט 750 מחוץ לכסף
חסר משמעות באם לא תממש אותו עד לפקיעה הוא יהפוך לאבק דק
להפסיד אתה יכול רק מה שהפוטים שוויםאני יודע שהוא לא שווה אז למה עדיין
יש ביקוש.ואם אני לא מוכר עד לפקיעה הפוטים נמחקים. ומה שהפסדתי זה הכסף כשקניתי נכון? ואם אני לא מוכר אז אני יפסיד עוד או שפשוט הפוטים נמחקים?
כלומר אם אני נשאר עם הפוטים עדלהפסיד אתה יכול רק מה שהפוטים שווים
כרגע ולא יותר
שימו לב התחילו הביקושים הגדוליםכלומר אם אני נשאר עם הפוטים עד
לפקיעה אני לא חייב שקל לאף אחד.כמה שהשקעתי בקנייה זה ההפסד או שיש עוד משהו שאני לא יודע? תודה לעונים
הפרמיה ששילמת היא ההפסד המקסימליאני יודע שהוא לא שווה אז למה עדיין
יש ביקוש.ואם אני לא מוכר עד לפקיעה הפוטים נמחקים. ומה שהפסדתי זה הכסף כשקניתי נכון? ואם אני לא מוכר אז אני יפסיד עוד או שפשוט הפוטים נמחקים?
אז אם אני נשאר עם הפוטים או מוכרהפרמיה ששילמת היא ההפסד המקסימלי
תשובהאני יודע שהוא לא שווה אז למה עדיין
תודה אבל השאלה שלי היתה אםתשובה
לעולם אין באפשרותך להפסיד במציאות כפי שתיארת יותר מערך הפוטים שקנית כיוון שהם פוטים מחוץ לכסף - כלומר לא נמצאים בתחום הריווחיות למדד הנוכחי קרי בפוטים X>S כלומר X הוא מחיר המימוש של הפוט במקרה שלך 740 או 750 או מה שיהיה S הוא ערך נכס הבסיס במקרה שלנו מדד 25 שעומד בערך על 800 נקודות א"כ אצלך X<S כלומר בפשטות 740 קטן מהמדד 800 ממילא זה נקרא מחוץ לכסף כלומר לא תקבל תגמול בפקיעה על האופציה שרכשת ,כדי שכן תקבל צריך להיות "שמח" ושהמדד ירד מתחת ל740 וממילא אתה מחזיק "חוזה" שמאפשר לך למכור את המדד (נכס הבסיס) ב 740 נקודות בו בזמן שבשוק ערכו נניח לשם דוגמא 730 נקודות כך שביום הפקיעה תאורתית הרווחת 1000 ש"ח (10 נק' כפול 100) כמובן מזה תקזז את עלות האופציה , שאלת למה יש עדין ביקושים הסיבה א.יש אנשים שעושים רווחים על ירידות גם מפוטים מחוץ לכסף ב.ישנם אסטרטגיות שונות שמשתמשות בפוטים או קולים מחוץ לכסף דוגמא אם יצחק מהמוסך החליט היום בבוקר לכתוב 100 פוטים 740 ונניח שהוא היה מקבל מחיר "טוב" (בערך לעמלות שהוא משלם על הכתיבה לצורך הענין הוא לא משלם עמלות ) ואפילו היה מוכן להוריד מחיר אז יתכן מאוד שהיו אנשים שמאמינים שהשוק ירד עוד ועוד עד לפקיעה והם יקנו מיצחק את הפוטים וממילא אם השוק ירד הם ירוויחו , אך הרווח במקרה הזה זניח וחסר משמעות אך שוב אמרתי יש אסטרטגיות להשתמש עם פוטים קולים מחוץ לכסף ונסכם בזה קצת על קצה המזלג מקוה שזה מישב דעתך
לא תחויב בדברתודה אבל השאלה שלי היתה אם
אני נשאר עם הפוטים זה לא משנה לי כלום מבחינת הפסד (למכור או לא זה כבר לא משנה) יש לי 20 פוטים 750 אם אני אמכור היום אז חסכתי 50 שח ואם לא אמכור אז יחייבו אותי בתשלום או משהו כזה? או שזה אותה תוצאה אז כבר עדיף להימחק בפקיעה
ל moransulimaniתודה
איזה ביטחונות אני בלאומי ולא ביקשול moransulimani
היום הלכתי לנסות לפתוח חשבון בביטוח ישיר למעוף הם דורשים ביטחונות של 100K רציתי לשים 20K כמה אתה שמת כדאי לשחק ?
מורן סולימני זה שמיאיזה ביטחונות אני בלאומי ולא ביקשו
ממני ביטחונות רק חתמתי על טופס לבורסה וזהו (אולי כי יש לי בחשבון כסף)
ל moransulimaniאיזה ביטחונות אני בלאומי ולא ביקשו
לmoransulimaniל moransulimani
איזה עמלות אתה משלם מכירה או קנייה הם דורשים שם 12-13 שקלים לפעולה עם אתה משחק 1000-500 שקלים עמלות חונקות אותך אני רציתי לעבור לבית השקעות כדאי לשלם 2-3 שקלים לפעולה הם רוצים בטחונות של 100K בביטוח ישיר עושים צחוק אני רוצה לשחק כמו מנייה בלי כתיבה אופציות
לא אני לא עובד ואין לי הרבה אבללmoransulimani
כמה כסף יש לך אחי אתה לא עובד ?
תפנה להראל או לגוף אחרל moransulimani
איזה עמלות אתה משלם מכירה או קנייה הם דורשים שם 12-13 שקלים לפעולה עם אתה משחק 1000-500 שקלים עמלות חונקות אותך אני רציתי לעבור לבית השקעות כדאי לשלם 2-3 שקלים לפעולה הם רוצים בטחונות של 100K בביטוח ישיר עושים צחוק אני רוצה לשחק כמו מנייה בלי כתיבה אופציות
יש לך מסגרת כתיבה ולא שיעבדו לךאיזה ביטחונות אני בלאומי ולא ביקשו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.