ברק מזכיר לי את גולדה, ולא לטובה

drukman

New member
ברק מזכיר לי את גולדה, ולא לטובה

גולדה מאיר העדיפה לא לקדם כוחות לגבולות לקראת 6.10.73 כדי שאנו נצטייר כקורבן. למרות שיכלה לבצע פעולת מניעה באמצעות חיל האויר הישראלי שיכול להגיב במונחים של שעות מעטות העדיפה לספוג את המהלומות הראשונות כדי לקבל אהדה בעולם. אנחנו הותקפנו. היש מישהו שיכול לספור כמה קורבנות נגרמו במגננה וגם במיתקפה שלנו ברמה ובתעלה כתוצאה מהחלטה זו? וברק, העדיף לספוג ולספוג ולספוג כדי להראות שהוא בסדר. הוא לא מפר דבר הוא רק מגיב. זה כמובן לא עזר וז`ק שיראק אמר שמספר ההרוגים בצד הפלשתינאי מעיד מיהו הקורבן ומיהו התוקף..

drukman

New member
ברק חייב ללמוד את הלקוח ולהשתנות

אחרת, אין לו מקום כראש ממשלה. הוא ממש מדאיג אותי ואני מודאג כאזרח שנאלץ לבלוע את השגיאות שלו

אלי 9

New member
ההבדל ביניהם גדול

גולדה הייתה שאננה. ברק זחוח. ההבדל לכאורה דק, אבל עצום. בנוסף, גולדה הסתמכה על שר הבטחון שלה, שהיה ``אלוהי הבטחון`` באותם ימים, וגם על הערכותיו של מר זעירא, שקבע שהסבירות למלחמה הינה נמוכה. ברק, לעומתה, מסתמך גם הוא על הערכותיו של שר הביטחון שלו (שוב - יחי ההבדל ...), וכל היתר חשובים כקליפת השום. לא נשכח גם שגולדה היתה אשה מבוגרת (שכנראה לא הגיעה לדרגת רמטכ``ל בשום צבא), לעומת החיל המעוטר ביותר בצה``ל. בקיצור - גולדה נכשלה בגלל עצות המערכת. ברק נכשל למרות עצות המערכת.

למעלה