ברצלונה ברצלונה!

super joby

New member
ברצלונה ברצלונה!

כמו שידוע לכולכם (סתם אף אחד לא יודע את זה אבל עדיין) אני נוסע לברצלונה מה25-27. אתם מוזמנים לספר לי על כל הופעה\חנות דיסקים טובה או זולה\ אתר מוזיקלי\ סתם מקום מעניין ללכת אליו (בקיצור כל דבר שקשור לברצלונה). הרבה תודה ועוד יותר תחנונים לתגובות.

קעקועית

New member
ברצלונה אהבתי חצי

קודם כל נסיעה טובה מקום יפה למי שאוהב הרבה פסלים ובתים עתיקים ונקיון:).לי היה חסר לראות דואדים על הגגות ובמיוחד היה לי הכי קשה לקנות שם בקבוק קולה ליטר וחצי אין שם סופר מארקטים ולא קיוסקים איום ונורא,אבל נהנתי מהרחוב הראשי מומלץ ביותר הרמבלאס יופי של מופעי רחוב ולקניית כל מיני מזכרות לחברים וזהירות אבל ממש זהירות לא להסתובב עם דרכון בתיק ודברים אישים חשובים! יש שם אלופים בגניבה מתיקים וזה קורה שם הרבה מועדונים מדהימים שם ולא זכור לי שם מסויים אבל מחלקים פליירים ברחובות זה יכול לעזור. בקיצור אירופה לא עשתה לי את זה אבל בילוי נעים וטיסה נעימה.

super joby

New member
נשמע נחמד ביותר ../images/Emo13.gif

ומה עם חנויות\מחירי דיסקים וחנויות של מארצ'נדיז (תמיד רציתי סיכה של גאדספיד!)

Fish in the sea

New member
../images/Emo86.gifהמלצה

אני אישית לא הייתי בברצלונה (או בכלל בספרד, או בכלל באירופה, או בכלל בכל מקום שהוא לא ישראל או ארה"ב) אבל אם אתה בקטע של כדורגל שמעתי מילים חמות כבר יותר מבנאדם אחד על הסיורים המודרכים שעורכים בנואו-קאפ, איצדטיונה של אפ.סי ברצלונה כמובן.
the smiths-the queen is dead-04 never had no one ever
אוקיי, עברתי את השלב הראשון במשימה שאני כופה על עצמי. עכשיו אני כבר מצליח להאזין לזה, ואני סתם לא אוהב את זה. לאט לאט.

חחח מצטרף להמלצה של פיש

באמת לעשות סיור בקאמפ נואו אדיר, לא שהייתי, אבל האיצטדיון הזה הוא תאווה לעיניים, אם אתה בענייני אדריכלות או משהו או סתם לראות דברים מתוחכמים ויפים ומרשימים, זה מקום מצויין.

WashedInBlack

New member
../images/Emo32.gif never had no one ever

it took me a long while as well, but now i love that song. i'm alone, i'm alone, i'm alone, i'm alone and i never... never.. neverrrr...

בשדרה הראשית

"הראמבלס" יש רחוב צר קטן עם חנויות מוזיקה, tallers st... מצאתי שם את רוב הדברים שרציתי ולא יכולתי להשיג בארץ

...

כמו שרשמתי Tallers, זהו שם הרחוב...הוא בסוף המדרחוב הכי מוכר בעיר, הראמבלס. ויש גם את החנות DISCO 100 ששמעתי שהיא דיי גדולה ברחוב Escorial 33 אבל לא ביקרתי שם.

super joby

New member
חזרתיש!

קודם כל המון המון תודה לDead and Dripping
על ההמלצה המעולה, לא ניראה לי שהייתי מוצא את הרחוב הזה (למרות שחרשתי על הרמבה מליון פעם) ודיי נדהמתי ממנו - יותר מ5 חנויות מוזיקה ברחוב אחד, מגוונות וגדולות... אני לא רגיל לדבר כזה. קניתי את גאדספיד האחרון, סיגור רוס - אמממ נו הדיסק הטוב שלהם אין לי כוח לבדוק את השם, ב40 שקל(!), יד שניה, את וושינג משין של סוניק יות', ועוד סינגל יד שניה של seafood שאין לי מושג אם הם שווים משהו אבל היה לי הוא עלה יורו אחד... כרגע אני שומע את סיגור רוס
...

למעלה