ברצוני לדעת מה המרחק בין תחנת...

מצב
הנושא נעול.

four seasons

New member

רכבת פתח תקווה סגולה לקיריית מטלון, האם מדובר במרחק סביר? תודה למשיבים.

איליה.

New member
לא סביר בכלל.

רכבת פתח תקווה סגולה לקיריית מטלון, האם מדובר במרחק סביר? תודה למשיבים.
לא סביר בכלל.
קרית מטלון סמוכה למחלף גהה, והיא קרובה יותר לתחת בני ברק (3 ק"מ) מאשר לתחנת פתח תקוה סגולה (5 ק"מ).

four seasons

New member
תודה רבה, שאלה נוספת לירושלמים...

לא סביר בכלל.
קרית מטלון סמוכה למחלף גהה, והיא קרובה יותר לתחת בני ברק (3 ק"מ) מאשר לתחנת פתח תקוה סגולה (5 ק"מ).
מחר אני צריך להגיע לתאטרון ירושליים, אני מגיע מהתחנה המרכזית החדשה בתל אביב לתחנה המרכזית החדשה בירושלים (היא נפתחה, נכון?), משם אני צריך להגיע לתאטרון ירושליים (הכתובת ר"ח מרכוס 20) איזה קו מגיע אליו, האם זה רחוק מהתחנה החדשה. תודה לעונים.

alantan

New member
תיאטרון ירושלים

מחר אני צריך להגיע לתאטרון ירושליים, אני מגיע מהתחנה המרכזית החדשה בתל אביב לתחנה המרכזית החדשה בירושלים (היא נפתחה, נכון?), משם אני צריך להגיע לתאטרון ירושליים (הכתובת ר"ח מרכוס 20) איזה קו מגיע אליו, האם זה רחוק מהתחנה החדשה. תודה לעונים.
תיאטרון ירושלים
לפי אתר תיאטרון ירושלים (באתר אגד כמובן אין מידע): קו 13 מהתחנה המרכזית מגיע קרוב לתיאטרון כמו כן, ישנם קוים נוספים לרחובות באיזור (לא ממש קרוב) לרח' עזה: 9 ,19 ,22 ,31 ,32 לרח' קרן היסוד: 7 ,8 ,13 ,14 ,36 ,48 ,4א' ,4

עוד שאלה...

תיאטרון ירושלים
לפי אתר תיאטרון ירושלים (באתר אגד כמובן אין מידע): קו 13 מהתחנה המרכזית מגיע קרוב לתיאטרון כמו כן, ישנם קוים נוספים לרחובות באיזור (לא ממש קרוב) לרח' עזה: 9 ,19 ,22 ,31 ,32 לרח' קרן היסוד: 7 ,8 ,13 ,14 ,36 ,48 ,4א' ,4
עוד שאלה...
קניתי הלוך חזור ברכבת ב10\7 (השביעי לחודש הנוכחי).אני יכולה לנסוע איתו מחר? זכורה לי איזו תשובה שלכם בנושא,אבל מנגנון החיפוש והדפדפן שלי לא עובדים ביחד. באתר הרכבת לא מצאתי פירוט.אשמח לעזרתכם

ס מ י ש

New member
אפשר !

עוד שאלה...
קניתי הלוך חזור ברכבת ב10\7 (השביעי לחודש הנוכחי).אני יכולה לנסוע איתו מחר? זכורה לי איזו תשובה שלכם בנושא,אבל מנגנון החיפוש והדפדפן שלי לא עובדים ביחד. באתר הרכבת לא מצאתי פירוט.אשמח לעזרתכם
אפשר !
עד שלא ניצלת את "החצי השני" תוכלי לנצלו ללא קשר לתאריך הנסיעה.

four seasons

New member
תודה, אכן קו 13 מגיע...

תיאטרון ירושלים
תודה, אכן קו 13 מגיע...
סמוך לתאטרון, בסוף הגעתי מהתחנה המרכזית לתאטרון בערך כשעה בהליכה, רח' יפו מקסים, למרות העבודות על הרכבת הקלה, בחזרה חזרתי לתחנה המרכזית בקו 13.

מצב
הנושא נעול.
למעלה