ברכת שבוע טוב ומבורך!

tipid

New member
ברכת שבוע טוב ומבורך!../images/Emo79.gif

ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות . תמר

NetGangsta

New member
Sugar-Glider

שלום! יש חיה שאני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג אותה. אני לא יודע איך קוראים לה בעברית אבל באנגלית קוראים לה Sugar-Glider. זה מין סנאי מעופף, יש לו קרום בין היד לרגל ובעזרתו הוא דואה. אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את החיה הזאת, אני אשמח אם יענה לי כאן בפורום. תודה מראש.

שרית(^_^)

New member
Sugar-Glider

מאחר שמעולם לא שמעתי על חיה כזו, ומתוך סקרנות על מה מדובר, חיפשתי קצת באינטרנט... מסתבר שאכן "יש חיה כזו"
מקורה באוסטרליה, אך הפכה בשנים האחרונות לחיית מחמד פופולרית מאד בארה"ב. ממה שהספקתי לקרוא, היא נראית חיה מתוקה להפליא, ידידותית מאד ונקשרת לבני אדם בקלות (אך לאו דוקא קלה לגידול בבית...). מחיפושיי באינטרנט עושה רושם שהיא עדיין לא הגיעה לארץ. מעניין איך יקראו לה בעברית, אם היא אכן תגיע לארץ... (גלשני הסוכר ?
אני רק מקווה שזו לא עוד חיית בר אופנתית שהאדם יביית, ואח"כ, כשתעבור ההתלהבות, לא יקח את האחריות הנדרשת...
אני מצרפת שניים מהמאמרים שמצאתי...

Michelle1

New member
sugar gliders

סוג מקסים של סנאי. חיית בר וכזו היא צריכה להשאר מצרפת כתבה על הצלתם של שני יתומים קטנים

ShabyMan

New member
תמונה למחשבה

התמונה הזו הייתה באחד מהעיתונים של שבוע שעבר. מקווה שתמצא חן בעיינכם. תמונה זו שווה יותר מאלף מילים ...

למעלה