ברכות לשנה החדשה ( + הפתעה ללילו…)

A.L (boy)

New member
ברכות לשנה החדשה ( + הפתעה ללילו…)../images/Emo103.gif

בלי להיות קיטשי מידי, סנטימנטלי, רגשני ומייגע (אופס… מאוחר מידי!), ברכות רבותיי לשנה החדשה (שהתחילה אצלי בהתקררות קלה, כמה מפתיע), שתהיה טובה יותר מהקודמת (זה לא צריך להיות קשה, נכון?!), שנה של יצירה קולנועית ישראלית (אם מישהו מסוים יעמוד על המשמר ולא ייתן שיקצצו מתקציב הקולנוע. דלית קהאן, עובדת על תסריט חדש, תאשרו לה, תאשרו, אני מת על הראש של הבחורה הזאת), שנה של יצירה הולוודית מסחרית, איכותית (בטוח שיש כמה כאלה, מה לא?!), קיטשית, ריאליסטית וכובשת במיטבה (בה כנראה מפלצות עם כמה ראשים, שדים, גמדים והררי פנטזיה לא ייתנו רעיונות הרסניים לבין לאדנים פוטנציאליים המכתתים רגליהם לעבר התפוח הגדול, או התפוז המכוער המסתובב באולפן "רק בישראל", תוכנית גדולה – לימור לשלטון!), שנה של דיונים מרתקים, סתמיים, שטחיים וסתם מעבירי שעמום (שעמום, מישהו אמר שעמום, מי קרא לי?), שנה בה אצלח את הבגרות המעיקה במתמטיקה שתקועה לי כמו עצם של מרמיטה, מפסטיבל המרמיטה ("היי, פיל, פיל???") בלקום אתמול בבוקר, בגרון! שנת 2002. נ.ב וכמובן, שנה חדשה וטובה לילו! (“you, you… you got a gift my friend, oh yeh, you saw that there was something I was trying to do and you figured that out – that’s why you are who you are!, god bless you, you have a fucking gift!” Analyze this.) את באימת אחלה, ובגלל שהצהרת על אהבתך לג´וד לואו, בראד פיט וטום קרוז. קבלי תמונה מעוצבת של הראשון מביניהם. C ya

leeloo

New member
חמוד קטן...../images/Emo24.gif

איפה, איפה יש עוד אנשים כמוך?!
תודה רבה, אני שמחה שמישהו שם לב לאהבותיי (ותשוקותיי...), באמת נחמד מאוד מצדך לעצב לי תמונה של ג´וד המושך... שתהיה לך וכל הגולשים שנה נפלאה, ומצטערת על האיחור, אבל היה לי סיבה טובה לכך... לילו

למעלה