בהחלט רשימה מצוינת. מי ייתן ויזכו לשרת את עם ישראל שנים רבות וארוכות מהאופוזיציה בצווחותיהם.
ילדים התוכלו למצוא להיכן נעלמה הכיפה של גלעד קריב ?
לכבוד הפריימריז הוא עבר לכיפה מיניאטורית כמו בנטילדים התוכלו למצוא להיכן נעלמה הכיפה של גלעד קריב ?
מה בדיוק הולך כאן ,???
היו בכלל מועמדים נורמאליים שהתמודדו?חנן 44 שמח כי הנציגה שלו סומיה בשיר נבחרה.
רשימה חלשה עלובה , יש פה 1 או 2 שאולי טובים ונקווה שלא יאכזבו השאר אפסים אחד אחד.
גועל של רשימה
הרפורמים בכלל מחויבים ללכת עם כיפה?ילדים התוכלו למצוא להיכן נעלמה הכיפה של גלעד קריב ?
מה בדיוק הולך כאן ,???
אף אחד לא מחויב ללכת עם כיפה.היו בכלל מועמדים נורמאליים שהתמודדו?
הרפורמים בכלל מחויבים ללכת עם כיפה?
חנן 44 שמח כי הנציגה שלו סומיה בשיר נבחרה.
היו בכלל מועמדים נורמאליים שהתמודדו?חנן 44 שמח כי הנציגה שלו סומיה בשיר נבחרה.
רשימה חלשה עלובה , יש פה 1 או 2 שאולי טובים ונקווה שלא יאכזבו השאר אפסים אחד אחד.
גועל של רשימה
התכוונת לאלו?למה זה ניראה לי כמו הרשימה של המבוקשים בעזה?
כי זאת רשימה של כאלה שמבקשים להיטיב עם (תושבי) רצועת עזה, בלי להבין שמבחינת מחבלי הרצועה זה לא מענין כהוא זה והם יטרגטו אותם בדיוק כמו שיטרגטו כל יהודי/ישראלי אחר בבואם לממש את זממם ותוכניותיהם (שאלו, הפלא ופלא, לא בדיוק בקטע של הקמת מדינה לרווחתם האישית).למה זה ניראה לי כמו הרשימה של המבוקשים בעזה?
נסה לקשור את דבריך למשהו.לאלה שנבחרו כמו בבחירות בצפון קוריאה..
לא יעזור לעיווריםנסה לקשור את דבריך למשהו.
אם היה לך הסבר, לא היית צריך לעשות מעצמך אהבל.לא יעזור לעיוורים
ההבדל שאני צריך לךעשות את עצמי אהבל ואילו אתה לא צריך, אתה פשוט כזה.אם היה לך הסבר, לא היית צריך לעשות מעצמך אהבל.
וואלה, אתה עושה את עצמך אהבל באופן מושלם.ההבדל שאני צריך לךעשות את עצמי אהבל ואילו אתה לא צריך, אתה פשוט כזה.
הפוסטמה מבליטה את היתרון היחיד שלה..3 מתוך 4 הנציגים של אפשטיין נכנסו
צפה בקובץ המצורף 148970
איפה ראית? אחותך לא מופיעה בתמונההפוסטמה מבליטה את היתרון היחיד שלה..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.