ברכות יוגי בר , שאלה לי ...

nadavf9

New member
ברכות יוגי בר , שאלה לי ...

ברכות זוהרות ושלום רב . שמע , המלצת לי לפני מס' ימים להתקשר למרכז שיבננדה ולהציע את תמיכתי במרכז בתמורה ללימודיי . כעת הסתכלתי באתר האינטרנט שלהם , ונוכחתי לדעת שמדובר בקורס של 8 או 7 מפגשים ללימוד ההאת'ה יוגה . שאלתי חבר אשר מתרגל אשטנגה יוגה כבר שנתיים - והוא אמר לי שביוגה פרק זמן של שנתיים נחשב ללא רציני - על אחת כמה וכמה 8 מפגשים . הוא אומר ש8 מפגשים זה שום דבר ולא רציני . אז רציתי לוודא - אחרי שמונת המפגשים האלו בשיבננדה יוגה , מה יש ? האם יש עוד קורסים ? ןלאחריהם ? הוא אמר לי שללמוד בקורס קצרצר גרוע כמעט כמו ללמוד מספר . האם יש אמת בדבריו ? תודה רבה , בכבוד רב , נדב . נ.ב - אני מפנה את השאלה לכל מי שמבין ביוגה , נקבתי בשמו של יוגי בר משום שהוא המליץ לי על מרכז שיבננדה .

יוגי בר

New member
לימוד

היי נדב אז ככה: 1. לימוד כמה זמן יקח לך ללמוד האת'ה יוגה קלאסית? זה יקח לך מינימום כל החיים. איך זה? אל תצפה לפחות. להבין יסודות וללמוד את הבסיס הנכון לתרגול יוגה קלאסית? את זה תתחיל בשמונה שיעורים. אחר כך נראה. 2. קורסים זה רק הקורס הראשון. אחר כך יש עוד קורס ועוד קורס וככה זה נמשך כל החיים. יש לך זמן? איך הזמן שלך? 3. אשטנגה חברך האשטנגאי הרציני (שמתרגל כבר שנתיים) גם הוא מתרגל האת'ה יוגה. מה לעשות? רק הוא קורא לה אשטנגה יוגה. 4. החלטות זה קטע קשה להחליט. אז מה? כל יום צריך להחליט. העיקר שתחילט נכון 8ותתחיל ללמוד באופן מסודר. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

new_chance

New member
קורסים ותרגול

הי, אני לומד בשיבננדה ומניסיון הלימוד מאוד רציני, שיטתי והעיקר מהנה ומועיל. הקורס הראשון הוא הבסיסי, יש קורס יוגה 2 ואח"כ יוגה 3 , קורסים נוספים ושיעורים פתוחים, כך שיש את כל האפשרויות וההזדמנויות ללמוד. בהצלחה.

החלוקה ל"קורסים" היא מטעה

מבחינה מסויימת. כפי שאמרו קודמיי - לימוד יוגה לוקח כל החיים. אני מניחה שבמרכזים שונים מחלקים את הלימוד לשלבים הנקראים "קורסים" אך הדבר נעשה אך משום שהלקוחות מכירים את הפורמט של קורסים, וחוששים מהתחייבות מראש לדבר שיימשך זמן רב. בכל מקרה, מי שמתחיל ו"נדלק" על זה, כבר לא ירצה להפסיק.

למעלה