ברכות,איחולים ומשאלות לשנה החדשה..

rotem2 1 0

New member
ועכשיו בפתח השנה החדשה

אני מציע שירשור ברכות לשנה החדשה אז ככה קודם כל שנה טובה לכולן שנת אושר שנת אהבה שנת רצון שנת כח רצון שנת חוזק שנת בריאות שנת חיים טובים שנת אהבה שנה שקטה ללא פיגועים שנה שתהיה בריאה למדינה שנת בריאות לכל המשפחות שלכן שנת אושר לכל המישפחות שלכן אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל פעם אחת זה לכן ופעם אחת למשפחות שלכן והכי חשוב שוב פעם תאמינו בעצמכן והשאר יאמינו בכן תהיו חזקות בשביל עצמכן והשאר יהיו חזקים בשבילכן שכל משאלות ליבכם יתמלאו ויתגשמו ואם פגעתי במישהו או אמרתי משהו שפגע במישהו בעבר אני מבקש סליחה ומחילה וזהו אנשים יקרים שלי אוהב תמיד רותם

דברים שאני מאחלת לעצמי ../images/Emo9.gif

הרשימה הזאת הייתה אמורה להיות בברכה לראשש השנה בשירשור של רותם, אבל אחרי שראיתי בהפרעות אכילה שמישהי עשתה דבר כזה בהודעה, החלטתי גם. שירשור של דברים שאחנו מאחלים לעצמנו
להתחיל לאכול כמו בת אדם
לרדת במשקל
לאכול אוכל של אמא לא פעם בשנה (למרות שאני משתפרת בזה
)
לא להיות ביישנית
להתחיל להעריך את עצמי יותר
להתחבר עם ילדים חדשים, ובכלל להגדיל את המעגל החברותי (שאין לי
להתאהב, בתקווה שיאהבו אותי בחזרה
להצליח בלימודים
לא לקנא באף אחד נראה לי שזהו. עכשיו תורכם

rotem2 1 0

New member
נו אנשים לא בא לכם לברך לשנה

החדשה????????????????????????????????????????????????????????????????? מקפיץ הלאה למעלה למעלה אוהב תמיד רותם

rotem2 1 0

New member
דברים שאני מאחל לי לשנה הבאה

להיות בן אדם
להשאר מאוהב בחברה שלי
להשאר אהוב ע"י החברה שלי
לרדת במשקל
להתחיל ללמוד לתואר ראשון
למצא לי עבודה נורמלית
להמשיך לכתוב כאן
להכיר כאן את כולם
להיות בריא
להצליח בחיים וזהו אוהב תמיד רותם

<זאת עדי> רגע לפני השינה... ../images/Emo29.gif

דברים שאני מאחלת לעצמי לשנה הבאה:
לאהוב ולהיות נאהבת.
לשמוח ולהעריך את כל הטוב שיש לי.
לדעת להודות כשקצת כואב.
להצליח בלימודים.
לא לתת לכל נפילה לייאש אותי, לדעת להמשיך הלאה גם אם קצת קשה.
להמשיך לעשות דברים שעושים לי חיוך: טיולים, כתיבה, נגינה, שירה <חיחיחי... כשאני שרה- אני אמנם מאושרת, אבל האחרים פתאום סותמים ת´אוזניים ומעקמים ת´פרצוף... אתם חושבים שזה בגלל שאני שרה גרוע?!
>
לרדת את ארבעת הקילואים האלה שאני רוצה לרדת כבר הרבה זמן.
לתת גם לעצמי קצת מרחב, רגעים של שקט ושל מנוחה נפשית.
להמשיך לכתוב כאן בפורום הזה, לתת ולקבל כ"כ הרבה!
... דובשנית יפה שלי, ורותם מקסים, קראתי את מה שכתבתם, ורק שתדעו שריגשתם אותי. יודעת שתצליחו להגשים את רוב מה שאתם רוצים, ואני כאן... אם אתם צריכים עזרה בהגשמה
. אוהבת אתכם כ"כ.

rotem2 1 0

New member
אוייייייייייייייייי איזה מתוקה

איזו חמודה מת עלייך הלוואי וכל מה שתירצי יתגשם הלוואי הלוואי הלוואי אוהב תמיד רותם

גם אני... קודם כל לכולם:)

גם אני... קודם כל לכולם :) אני מאחלת שזה התגשם לכולם פה מה שהם רצו אני מאחלת לעצמי להפסיק עם כל המפולציות האלו , למרות שכרגע אני לא מצליחה לצאת מהן לראות הכל ברוח טובה להפסיק לחשוב שכולם נגדי להצליח בלימודים למצוא מישהו
מעתיקה מתל אביבית
להמשיך לכתוב פה
|חיבוק

hillator

New member
דברים שאני מאחלת לעצמי

להכיר אנשים חדשים בתיכון.
להצליח בלימודים גם השנה ובבחינות הבגרות.
לגבוה והמון.
לעלות במישקל.
לשפר את הביטחון העצמי שלי ולאמין בעצמי.
לא לחזור לאכול ציפורנים.

behappy

New member
לפני האיחולים והברכות...../images/Emo20.gif

מבט אחרון אל השנה שהיתה וקצת חשבונפש...<אני עושה את זה הרבההה בזמן האחרון..
> אז........ככה. *נגמלתי ממשלשלים *נגמלתי חלקית מהתמכרות לספורט ולריצות *עליתי למשקל תקין *התחלתי אוניברסיטה,וברחתי באמצע...
*עזבתי את הבית וחזרתי אליו *קיבלתי מחזור אחרי 7 שנים!!!!!!!
*התחלתי לחייך ולצחוק ולנשום את החיים שלי וקצת לחיות. *המשכתי לנסות בכל דרך שיש לי להתמודד ולטפס *התחלתי להוציא המון דברים לא הכי טובים החוצה...ולא תמיד בדרך הכי ידידותית לסביבה.
*סיימתי קשר נורא חונק שהיה לי *התחלתי קשר פחות מדי חונק וגם אותו סיימתי......
*מצאתי כמה אנשים מדהימים במציאות ובנט *התחלתי לכתוב פה.....וזה עושה לי המון טוב *חירפנתי סופית את היחסים שלי עם אחותי..
*התקבלתי לנבחרת ריצות ורצתי המון המון המון וטוב לי רק לחשוב על זה!!! *שיניתי כיוון של 180 מעלות בכל מה שקשור לעתיד שלי *גיליתי שיכול להיות לי טוב גם כשאני לבד.. *גיליתי שאני הרבה יותר עייפה וחולה מפעם..נו טוב,מזדקנים...
*החלטתי שאני רוצה לחיות,בלי להיות מכורה. וכמה דברים שאני מאחלת לעצמי לשנה החדשה....... *להצליח בלימודים *להיות בריאה ולהרגיש טוב *להיות מאושרת *למצוא אהבה,אמיתית......שתחזיק גם כשקשה *לשמור על משקל ואכילה מאוזנת *ליהנות מכל רגע שאפשר ולכולנו.. שכל אחד מאיתנו יגשים השנה לפחות חלום אחד, שנדע לחייך ולראות את הצד המואר גם כשהכל נראה חשוך ומבולבל שלא נפחד מלהמשיך בדרך שאותה התחלנו שלא נפחד לחפש דרכים חדשות ושלא נפחד אם מצאנו הרבה דרכים כאלו שנדע להקשיב ללב וללכת לפיו שניתן לעצמנו זמן ויכולת ליהנות מכל רסיס אפשרי של אושר,מכמה רגעים של זריחה או פרח חדש שנפתח או סתם בדיחה מצחיקה ושנקבל את מי שאנחנו,כי כל אחד פה הוא עולם שלם.
שנה טובה לכולם!! אוהבת המון, שיר

אוקיי ../images/Emo9.gif

אני מאחלת לכל הפורום המקסים הזה, שנה טובה ומתוקה, עם המון הצלחה בכל התחומים. תמיד תהיו מאושרים בחלקכם. אף פעם אל תרימו ידיים, יגעת ומצאת-תאמין
והכי חשוב- בריאות. אוהבת המון-המון-המון-ההמון ועוד המוני-המונים
דובשי
נ.ב שתהיה לכם שנה מתוקה כמו הדבש של פו-פו

דובשיייייי../images/Emo68.gifולכולם

גם אני !!! מאחלת - וכבר איחלתי כמה פעמים שנת אושר ביראות שלום שנה כיפית ומוצלחת מבחנת הכל תאמינ בצעמכם ועל תתנו לאף אחד ביקום להפשיל אותכם תזכרו שאני כאן או במסרים לאט צרה שנה מתוקה כמו
תאכלו המון
ים -ירוקדים
זה טוב
-וטעים ובריא וכו´ חחחחח אוהבת המון!!!!

nickys girl

New member
עכשיו תורי!../images/Emo3.gif

קודם כל-אני מאחלת לכולם פה בפורום שנה טובה ומאושרת,אני מקווה שכולם פה יגיעו למשקל שהם רוצים,ואני מאמינה בכם,יש בכם את הכוח וכולכם פה ממש מדהימים!
טוב,לא כדאי שאני אתחיל להתחנף עכשיו... לי אישית אני מאחלת: *שאני ארד במשקל,ובצורה משמעתית. *שאני אצליח בלימודים. *השנה אני הולכת להירשם לתיכון,אני מקווה שאני אתקבל לתיכון שאני רוצה. *שאני ארחיב את מעגל החברים\ות. *שאני אמשיך לכתוב בפורום,ושאני אכיר פה את כולם ולהפך. *ושסוף סוף יהיה לי חבר! בקיצר-אני מאחלת לכולכם שנה טובה,מקווה שתמיק תשארו מקסימים,מתוקים,תומכים כמו שאתם תמיד! LOVE YOU ALL....

למעלה