ברכבת- אנחנו כאן בשבילך

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
ברכבת- אנחנו כאן בשבילך

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
מצאתי באתר של הרכבת מעין גיליון עם עדכונים של הרכבת והוא נראה כדבר שמודפס כתוב עליו מרס 2004 האם הוא מחולק בתחנות הרכבת??? מישהו ראה את זה???? זה נחמד תקראו אני מצרף את זה

omer landau

New member
../images/Emo26.gif1../images/Emo36.gif

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
מצאתי באתר של הרכבת מעין גיליון עם עדכונים של הרכבת והוא נראה כדבר שמודפס כתוב עליו מרס 2004 האם הוא מחולק בתחנות הרכבת??? מישהו ראה את זה???? זה נחמד תקראו אני מצרף את זה
1

omer landau

New member
../images/Emo26.gif2../images/Emo36.gif

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
2

omer landau

New member
../images/Emo26.gif3../images/Emo36.gif

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
3

omer landau

New member
../images/Emo26.gif4../images/Emo36.gif

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
4

זה האחרון מעניין אם זה מופץ בתחנות הרכבת או שזה רק גיליון שיפורסם באתר הרכבת

omer landau

New member
אל תדאג אל תדאג../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כשראיתי את ההודעה שלך
חשבתי שאולי נראה תמונות מהמצלמה החדשה שלך. אבל גם זה בסדר.
אל תדאג אל תדאג

כרגע יש לי מחר מבחן וביום רביעי מבחן ואתמול מבחן ואני איהיה כל כך לא מוכן בחופשת הפסח אני אסע קצת ברכבת ואצלם תמונות- ראיתי בטלוויזיה שיש במוזיאון המדע בחיפה תערוכה נחמדה על החלל זה יכול להיות מעניין אולי אני אסע לשם מוזיאון הרכבת יהיה פתוח כל יום בפסח או במתכונת הרגילה????(ביקור אפשרי
)

omer landau

New member
אל תדאג אל תדאג../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כשראיתי את ההודעה שלך
חשבתי שאולי נראה תמונות מהמצלמה החדשה שלך. אבל גם זה בסדר.
אל תדאג אל תדאג

כרגע יש לי מחר מבחן וביום רביעי מבחן ואתמול מבחן ואני איהיה כל כך לא מוכן בחופשת הפסח אני אסע קצת ברכבת ואצלם תמונות- ראיתי בטלוויזיה שיש במוזיאון המדע בחיפה תערוכה נחמדה על החלל זה יכול להיות מעניין אולי אני אסע לשם מוזיאון הרכבת יהיה פתוח כל יום בפסח או במתכונת הרגילה????(ביקור אפשרי
)

ישראל ב

New member
לא דואג אחי. בכלל לא דואג.

אל תדאג אל תדאג

)
לא דואג אחי. בכלל לא דואג.
במבחנים.

אוהד11

New member
עומר, בהצלחה במבחנים

אל תדאג אל תדאג

)
עומר, בהצלחה במבחנים

טוארג

New member
אותה שאלה לגבי מוזיאון אגד.

אל תדאג אל תדאג

)
אותה שאלה לגבי מוזיאון אגד.

alexUK

New member
הצחיק אותי שצריך לחנך את האנשים

4

זה האחרון מעניין אם זה מופץ בתחנות הרכבת או שזה רק גיליון שיפורסם באתר הרכבת
הצחיק אותי שצריך לחנך את האנשים
קודם לרדת מהרכבת, ואז להעלות. הרי זאת התנהגות בסיסית לחלוטין. וגם לזה לא מסוגלים.

omer landau

New member
ורכבות מיוחדות בחג הפסח../images/Emo162.gif../images/Emo13.gif

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
ורכבות מיוחדות בחג הפסח

הלינק מתוך אתר הרכבת: לחצו כאן

gay1982

New member
עדכונים

ברכבת- אנחנו כאן בשבילך
עדכונים
החוברת הנ"ל שראית באתר חולקה בתחילת החודש בתחנת תל אביב מרכז. יש סיכוי שעדיין היא מחולקת שם.

הודעת פריקה: האוניה SVENJA

עדכונים
החוברת הנ"ל שראית באתר חולקה בתחילת החודש בתחנת תל אביב מרכז. יש סיכוי שעדיין היא מחולקת שם.
של חברת SAL נמצאת בדרכה לנמל אשדוד. על האוניה 8 קרונות דאבל נוספים: 420,421,478,479,480,481,482,484 להזכירכם: קרון מס' 483 כבר נמצא בארץ ! הפריקה השלישית לשנה זו (פריקה עשירית לדאבלים) תתועד ותצולם כרגיל ותמונותיה הנבחרות תופענה כרגיל בפורום. צפי הגעת האוניה למים הטריטוריאליים של מדינת ישראל: 29.03.2004.

omer landau

New member
איזה יופיייייייייייי../images/Emo51.gif

של חברת SAL נמצאת בדרכה לנמל אשדוד. על האוניה 8 קרונות דאבל נוספים: 420,421,478,479,480,481,482,484 להזכירכם: קרון מס' 483 כבר נמצא בארץ ! הפריקה השלישית לשנה זו (פריקה עשירית לדאבלים) תתועד ותצולם כרגיל ותמונותיה הנבחרות תופענה כרגיל בפורום. צפי הגעת האוניה למים הטריטוריאליים של מדינת ישראל: 29.03.2004.
איזה יופיייייייייייי

האם יש לך את מסלול נסיעת הקרונות בארץ?? הרכבת המיוחדת תסע ללוד??? כי עכשיו זאת חופשת פסח ואם זה במקום סביר אני אוכל לצלם את הרכבת בדרכה
איזה יופי עוד קרונות
..... מה עם הקרונות של הפריקה האחרונה?? נכנסו כבר לשירות פעיל??

המסלול: אשדוד - לוד. שעת הנסיעה

איזה יופיייייייייייי

האם יש לך את מסלול נסיעת הקרונות בארץ?? הרכבת המיוחדת תסע ללוד??? כי עכשיו זאת חופשת פסח ואם זה במקום סביר אני אוכל לצלם את הרכבת בדרכה
איזה יופי עוד קרונות
..... מה עם הקרונות של הפריקה האחרונה?? נכנסו כבר לשירות פעיל??
עשויה להיות בלילה. מערך אחד מהפריקה הראשונה ביום 27.01.2004 טרם נכנס לשירות עקב בעיות וליקויים טכניים שהתגלו בקרון הניהוג מס' 417.

omer landau

New member
../images/Emo26.gif

עשויה להיות בלילה. מערך אחד מהפריקה הראשונה ביום 27.01.2004 טרם נכנס לשירות עקב בעיות וליקויים טכניים שהתגלו בקרון הניהוג מס' 417.

חבל שזה יהיה בלילה, לילה של שבת ראשון או ראשון שני??? לא נורא וכל התקלות האלה נגרמות בדרך או שהמפעל מחפף בבדיקה????

מצב
הנושא נעול.
למעלה