ברי מחכה להזמנה!

T S F1

New member
ברי מחכה להזמנה!

נו מה? התגעגעתי! בכל מקרה, הנה החוקים:
בכל שבוע [אממ.. לא, לא נראה לי..] אני אפרסם שם של אישיות מפורסמת.
כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה היא לבסוף להגיע לברי שלנו.
אין לחזור על אותה אישיות פעמיים באותו השרשור.
הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/ חברה בלהקה/ הפיקה דיסק או שיר/ כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/ עשתה קאוור לשיר של/ עם/ ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך.
הופעה משותפת חד פעמית/ ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר.
המטרה הסופית שלכם היא להגיע מהאישיות לברי כמה שיותר מהר.
המטרה שלי היא להניא אתכם מלהגיע לברי ע"י כך שננסה להסיט אתכם מהרצף.
נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור.
יש לתת לכולם הזדמנות שווה להשתתף וזאת ע"י כך שלא יהיה אפשר לכתוב שתי הודעות או יותר ברצף. כלומר, אם לדוגמא אני נתתי אישיות מסויימת אני לא יכולה להגיב לעצמי אלא לחכות לפחות עוד תור אחד. במידה (וזה הכי חשוב) ומישהו ישלח שתי הודעות ברצף, ההודעה השניה תיפסל ולא יהיה ניתן לחזור על אותה אישיות שוב. האישיות של השבוע: אמממ.. אני צריכה לחשוב על זה.. אני אחזור אליכם עוד..שבוע P: חח.. סתם.. האישיות: אריאל שרון. בהצלחה.

נעשה את זה קל?

שלום חנוך-כתב על אריקיהו את אחד משירי המחאה החותכים בדורו, "לא עוצר באדום" מתוך מחכים למשיח.

ben4ever

New member
מיכה שטרית

קיים בעבר סיבוב הופעות משותף עם אדון שטרית

tuvalg

New member
ארכדי דוכין

היה יחד עם מיכה שיטרית בחברים של נטאשה

Drorrrrrr

New member
היא כתבה בחוקים ש

הופעה משותפת חד פעמית/ ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר.

israel1986

New member
אז במקום

אם אני זוכר נכון, ברי ניגן בגיטרה בשיר כתונת פסים.

למעלה