ברית בת 16

דליה .ד

New member
ברית בת 16 ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מחר, לפני 16 שנה, נולדה לי התינוקת הכי יפה בעולם. כל כך יפה עד שכל האחיות בתינוקיה החזיקו אותה על הידים כל הזמן (אז, עוד לא שמו את התינוקות ליד האמהות). עיניים כחולות, תלתלים זהובים, מוח שנון וסקרן, טונות של כריזמה ואסרטיביות. כשברית נכנסת לחדר מיד מרגישים בה: ילדה שניראת כמו קרן שמש, עם נמשים חצופים על אפון מושלם, גוף גמיש שלא נח לחצי שניה. רקדנית בחסד (ובעבר אלופת ישראל בהתימלות מכשירים), חברת אמת, נאמנה לאמת שלה ולעצמה ועם זאת רגישה לזולת, חמה ואדיבה. כל מה שתמיד רציתי מילדה שלי מתגלם בילדה הזו. אוהבת אותך עד השמיים (כמו שנהגנו לומר לך בכל יום הולדת)! שפשוט תמשיכי להיות את בדיוק כמו שידעת לעשות זאת עד עכשיו. התינוקת שלי כבר בת 16...

AYELET1

New member
מזל טוב דליה- לך ולכל משפחתך

נוכךל לעשות מסיבה משותפת בפורום
ואגב מכירה את הדף הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=94&art_id=64 מוזמנת להוסיף כאן, מתחת להודעה קצת על עצמך (וזה מכוון גם לאטיוד) ואני אעביר לשם.

AYELET1

New member
כמה ילדים חיש , בני כמה הם,

ואם את רוצה עוד קצת. לא חובה כמובן כלום. מכניסה את הלינק שוב, מתןך תקווה שהפעם ילך יותר טוב

דליה .ד

New member
תעודת זהות

שמי דליה קיבוצניקית מהדרום, נשואה באושר רב לבחור מקסים שהוא כמו יין טוב: משביח עם הזמן...! יש לנו כנופייה בבית: ברית בת 16 12/85 תלמידת כיתה י´. עדן בת 13.5 8/88 תלמידת כיתה ח´. נדר עוד ארבעה חדשים בן 12 3/90 תלמיד בכיתה ו´. אופז בן 5 8/96 סטודנט בגן. תהל בת 4 בעוד חודש בדיוק 1/98 סטודנטית בגנון. (תהל ילדתינו מאומצת ממוצא אתיופי). נוח, חתול עם אופי של נמר, בן 8 . מלק (חלב בהולנדית) בת 3, כלבת בוקסר לבקנית. אני מורה לחינוך מיוחד, מחנכת כיתת cp (שיתוק מוחין), יוסי, בעלי, מנהל את חוות הלולים בקיבוץ.

AYELET1

New member
איזה שמות יפים ומיוחדים ../images/Emo13.gif

עוד היום יוכנס לדף "תעודת הזהות"

אטיוד5

Active member
sweet sixteen, מת על השיר הזה

ניגנו אותו ג´ף ברידג´ס ואחיו צמד הפסנתרנים בסרט עם מישל פייפר הזמרת. שיט, שכחתי את שם הסרט מישהו זוכר? אה כן, ומזל טוב.

*אביבה*

New member
מזל טוב ברית (איזה שם)../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

דליה ריגשת אותי בדברייך. מאחלת לכם רק טוב.

AYELET1

New member
לא יודעת מה שם הסרט,

אך נכתבו הרבה שירים על גיל 16, בספרים מתואר כגיל מר-מתוק, ובאופן כללי מהווה ציון דרך מסןיים. ואני, לא הייתי רוצה לחזור לגיל הזה... לא קל, מלא לבטים, המון חוסר וודאות וחשש יחד עם "כל העולם לפניו". אני כנראה אשאר בגילי (לא שמישהו שאל או הציע לי משהו אחר
)

AYELET1

New member
תודה ../images/Emo13.gif האמת שנכון- גיל מצויין,

למרות שאולי למתבגרינו נראה כמו מקום שממנו מתחילים לחשוב על צוואה

למעלה