הודעות מהסוג האלה עצובות :\ הודעות כאלה אני לא אוהב!
M meohevet4ever New member 1/2/04 #1 בריטני שולטת ומי שחושב אחרת כלבבב כריסטינה מגעילרה ג'סטין טימברדיוט
L LaDy GiRL New member 2/2/04 #14 אני... נורא נורא אוהבת את בריטני נורא נורא אוהבת את כריסטינה ואת ג'סטין... אה ככה ככה
I i4britney New member 2/2/04 #16 רק מאוד חבל שזה לא מעניין אותי...ו אני בטוח שגם את מרבית חברי הפורום , זה פורום על בריטני ספירס צאו מהנושא של כריסטינה וגסט'ין כבר!
רק מאוד חבל שזה לא מעניין אותי...ו אני בטוח שגם את מרבית חברי הפורום , זה פורום על בריטני ספירס צאו מהנושא של כריסטינה וגסט'ין כבר!
B BravE NeW BoY New member 1/2/04 #5 ../images/Emo42.gifזה אומר שאני ../images/Emo107.gif../images/Emo35.gif
B BravE NeW BoY New member 1/2/04 #9 ../images/Emo42.gifאני בכלל אמור להיות ../images/Emo118.gif.... ככה חברים שלי מכנים אותי..
B BravE NeW BoY New member 1/2/04 #11 ../images/Emo42.gifזה אמור להיות תוכי... ו..אתה תבין כש/אם תשמע אותי צורח..
B backstreet girl New member 1/2/04 #13 בדיוק ככה אני חושבת.... בריטני מדהימה כריסטינה מהממת וג'סטין ...לא קוף....בבון יותר מתאים לו.