בריטני פורשת...

בריטני פורשת...

אף אחד לא ישגיח על הילדה שלי, ואם זה מחייב את סיום הקריירה שלי - אז אין ברירה", אמרה הזמרת ההריונית הבימבו האהובה מכל, בריטני ספירס, סיפרה לאחרונה כי היא לא תוכל לסמוך על אף אחד שישגיח על בתה שבדרך. אגב, זה מזכיר במידת מה את דבריה של האקסית של בעלה של בריטני ואם ילדיו, שלפני כמה חודשים אסרה על בריטני להיות לבד עם ילדיה שלה ושל קווין. הזמרת, הנמצאת לערך בחודשה החמישי, "תצניע" את הקריירה שלה. בראיון אמרה "קווין ואני לא נעסיק אומנת. אני לא אתן לאף אחד להשגיח על הילדה שלי, ואם זה מחייב את סיום הקריירה שלי - אז אין ברירה."

omerdo

New member
../images/Emo77.gifזה לא פורשת...

היא רק אומרת שהיא הולכת להשקיע באמהות, ואם יקרה וזה יפגע בקריירה, היא תעדיף שזה היה ככה מאשר לתת לילדה שלה לגדול עם אחרים מאשר עם אמא שלה...

Shiri from the block

Active member
מאיפה זה לקוח../images/Emo35.gif בכל אופן, זה רק מראה עד כמה היא רוצה להיות אמא טובה לבת שלה. אין לי בעיה שהיא תיקח הפסקה, העיקר שהיא תעשה מה שגורם לה להיות מאושרת..

n o f a r 8 9

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

היום הזה לא יכול להיות יותר גרועעעעעע במקום שהיום היה לי יום שמח (יש לי היום יום הולדת)הוא הופך ליותר ויותר גרועע זה התחיל המבוקר ועכשיו הפרישה של בריט בכלל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Shiri from the block

Active member
מזל טוב../images/Emo65.gif ואל תסתכלי על זה כדבר רע, היא מתה כבר להיות אמא, היא אמרה את זה כבר כמה זמן שהיא רוצה להיות אמא.. לדעתי היא באמת נכנסה להריון מוקדם מידי, אבל היא כל כך מאושרת שאי אפשר לא להיות שמחים בשבילה :)

מה הביג אישיו :|

גם אחרי הדיסק להיטים היא אמרה שהיא פורשת[זה היה אחרי?!], ממתי מאמינים לבריטני? P: חוץ מזה היא חתמה חוזה חדש עם ג'ייב..אז כאילו,להעלם-היא לא. סטיי קול.
ויומולדת שמח וכאלה.

matrixtrinity

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עכשיו בוכה מרוב צחוק
א. כבר לפי הכותרת הבנתי שזה שקר ב. רק קראתי כמה משפטים ראשונים עד למילה " אמרה הזמרת ההריונית הבימבו " - כבר אני יכולה להגיד לכם שזה מטעם " וואלה " . ג. " וואלה " והשטויות שלהם , שום דבר לא נכון שם. ד. עד שבריטני השיגה והצליחה לעשות את מה שהיא אוהבת, היא לא תוותר על המוסיקה בחיים שלה . מפני שיש אנשים שהמוסיקה פשוט זורמת להם בעורקים ובלי המוסיקה הם כלום. בריטני לעולם לא תוותר על דבר כזה
ה. בריטני אמרה שהיא אכן לא רוצה לתת לשום אומנת להיות עם התינוק שלה מפני שבריט רוצה להיות עדה לכל תהליך ההתפתחות שלה. אך היא אף פעם לא אמרה שהיא תוותר על הקריירה שלה.
הרגתם אותי מצחוק " וואלה " ? " וואלה " ..

KoBi v2

New member
../images/Emo45.gif פשוט אחרי שקוראים כתבה שלהם

צריך להגיד "וואלה?"

אני../images/Emo10.gif אבל לא יותר! וחוץ מזה אני...

מדמיין שאת בדרך כלל שמה תמונה בהודעות שלך והפעם לא
?

pilpilonet5

New member
חחחח יפה שמת לב

רציתי לשים אבל לא היה לי כוח הפעם אז הינה פיצוי

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאי אפשר לפצות על זה ../images/Emo3.gif

כי התמונה שלך בהודעה הזו, היא של ההודעה הזו, וטכנית, בשביל לפצות על זה שפספסת, את צריכה לשים שתי תמונות בהודעה, ובגלל שאי אפשר לעשות את זה, זה אומר שאת לא יכולה לפצות על כך.

bhadar

New member
אומייגד,

תפסיק כבר לנתח כל דבר!!!!!! o_O אלוהים, אתה לא נח מדיי פעם?
:||||||||||||

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאמרתי לך,

זה בא לי לבד
אני לא שולט בזה

למעלה