בריטני עברה ניתוח בברך...

man149

New member
בריטני עברה ניתוח בברך...../images/Emo122.gif

בריטני ספירס עברה ניתוח בברך
כוכבת הפופ בריטני ספירס עברה ניתוח בברך בניו יורק לאחר שנפצעה במהלך הצילומים לוידאו קליפ החדש שלה (OUTRAGEOUS). ספירס, בת ה-22, בדיוק סיימה לצלם קטע מהקליפ עם Snoop Dogg של הוידאו סינגל החדש שלה- Outrageous, כאשר הברך השמאלית שלה ניזוקה. "קרוב לוודאי שבריטני עשתה צעד לא נכון והברך שלה נפגעה, זאת פציעה קלה." הפציעה הקלה של בריטני התחרשה ב 23:30, יום שלישי. בריטני ישר הובאה לבית חולים מקומי, שם טענו הרופאים שיש לה סחוס חופשי בברך. הדוברים של בריטני אמרו שאין עדיין תשובה סופית לגבי תוצאות הניתוח. ------------------------------------------------------------- החלמה מהירה בריטני

טפירו

New member
החלה מהירה אבל עכשיו כבר יש לי...

ספקות בנוגע להמשך סיבוב ההופעות שלה בארה"ב ספקות מאוד גדולות אם היא תמשיך אותו בכלל!

matrixtrinity

New member
Feel Good Brit

זה מזכיר לי שפעם היא גם עשתה ניתוח ברגל נראלי זה היה בסומטיימס או בבייבי, והיא פחדה שהיא לא תוכל יותר לרקוד... אוייייייייייייייייייי תרגישי טובבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 I LOVE YOU BRITEY

BravE NeW BoY

New member
|שוקולד|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל שאני לא אוכל את זה כבר שכחתי איך מאייתים

מסכנה =[

כל פעם קורה לה משהו אחר בצילומים.. שתרגיש טוב! =]]]] אני זוכרת שהיא קרעה את הגיד ברגל [בצילומים של סמטיימס] ונהרו אליה המון מכתבים. שאחד מהם היא אשמה בספר מלב אל לב... תמיד קנאתי בילדה.

../images/Emo41.gifבטח שקרה..

היא היתה צריכה להתנשק עם האיש ההוא.. זה לא ממש מצא חן בעייניה..

Itzik200

New member
דווקא כן....

אמנם לא לה... אבל קרה משהו נשברו לה הפומפות...

למעלה