ברוקולי
פשטידת ברוקולי בצק: 2 כוסות קמח תופח 1 שמנת חמוצה 75 גרם מרגרינה 1/2 כפית מלח מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד. מכסים ושומרים במקרר 20 דקות משמנים תבנית אפייה מרובעת או עגולה מס' 24 משתמשים בחצי כמות משטחים את הבצק בתבנית הכי דק ואת הדפנות אופים את הבצק עד שמזהיב קלות מילוי: 400 גרם ברוקולי "סנפרוסט" קונים שקית ברוקולי 800 גרם, חותכים את הגבעולים ושומרים למרק, את פרחי הברוקולי משתמשים לפשטידה (בערך 400 גרם) 2שיני שום כתושות 3 ביצים 1 שמנת חמוצה 100 גרם גבינה בולגרית מלוחה 16% או צפתית מגוררת 100 גר גבינה צהובה מגוררת 1/3 כפית מלח 1/3 כפית פלפל שחור מעט אגוז מוסקט מגורד הכנה מרפדים תבנית אפייה משומנת בחצי כמות בצק, אופים לגוון זהוב באמצע התנור מערבבים את כל חומרי המילוי ושופכים על הבצק האפוי אופים בחום 180 מעלות 3/4 שעה או עד שמזהיב.