ברוקולי אפוי עם אדרת ירקרקה

רובנס

New member
ברוקולי אפוי עם אדרת ירקרקה

את המעדן הזה יצרתי היום משום שהברוקולי חביב עלינו במיוחד ולאחרונה הפסקנו לאכול אותו היות ותמיד הוא בושל בחלב קוקוס במקום בשמנת מתוקה בארוחות ליל שבת ובארוחות חלביות הוגש עם שמנת והוקרם בגבינות שמנות וחיפשתי תחליף לכל הקולסטרול שעוטף את הבריא בריא הזה וזה מה יצא והיה טעיםםם והוא מובא באהבה לפורום 2 קלחי ברוקלי רק הפרחים עם מעט מהרגל של כל פרח 2 כפות שמן זית 2 שיני שום מיץ מחצי לימון כפית מיונז 20 גר' פקאן קלוי לא חובה 2 מצקות ציר עוף (ממרק צח) פלפל שחור מלח גס ההכנה מחממים שמן במחבת מאדים קלות את הפרחים כדקה וחצי מעבירים לנייר סופג ומשם לתבנית חסינת חום במעבד=שמים 3-4 פרחי ברוקולי מאודים ואת שאר החומרים מעבדים למחית יוצקים על הפרחים בתבנית ואופים כ15-20 דק' הערה אולי ניתן לותר על האידוי הראשוני מי שרוצה לנסות מוזמן ומתבקש לדווח על התוצאה תודה
 

silvey

New member
../images/Emo51.gif רובנס, בדיוק קניתי אתמול 2

ראשי ברוקולי יפים באריזה וחשבתי מה להכין מהם. יופי של רעיון. ינוסה.
 

ayeletba

New member
נראה טעים! ../images/Emo45.gif ינוסה

בדיוק בשבוע שעבר הבעל שאל אותי "למה אף פעם את לא מכינה ברוקולי.."
 
למעלה