ברונשטיין + סקר סקירה

ברונשטיין + סקר סקירה

התקשרנו אתמול לקבוע תור לסקירת מערכות אצל בורנשטיין. ידענו שהוא נחשב יקר אבל מומחה אבל עדיין הייתי בהלם- 4000 (!!!) ש"ח עבור סקירה ראשונה ואם אני רוצה גם שניה (יענו מאוחרת), אז זה 4000 ש"ח נוספים. בנוסף המזכירה אמרה כי מכבי לא מכירים בחשבוניות שלו ולכן ההחזר המקסימלי הוא איזה 280 ש"ח. בקיצור כאמור אני בהלם. אשמח לשמוע אצל מי עשיתם סקירה, המלצות מחירים וכו'. המון תודה

לגבי המימון שולחת לך ../images/Emo30.gif

אני מספר הריוניות תאומים שנסקרו אצל פרופ' ירון צלאל. פרטים שלו צירפתי עברוך ב"הריון ולידה".

נועה0908

New member
מקבלים החזר ממכבי ?

היי, מקבלים על סקירות החזר ממכבי ? תודה.

עד חמישים אחוז מערך הסקירה

ועד 290 ש"ח (בערך), כך שבפועל, מכיוון שרוב הסוקרים לוחקים יותר מ600 ש"ח, מקבלים 290 ש"ח לסקירה אחת בהריון (ובתאומים כפול 2, כמובן)

irulka

New member
פרופ' דגני

אנחנו עשינו אצל פרופ' דגני, שנחשב באותה רמה כמו ברונשטיין. הוא מנהל מחלקת אולטראסאונד בבני ציון. עשינו אצלו את הסקירות בהריון תאומים וגם בהריון עם הבת - והוא היה נהדר! הסביר הכל, היה נחמד. ומה שהכי חשוב - כשהוא חשב שיש בעיה עם הבת, אז היינו באים אליו למעקב בבני ציון פעם בשבועיים, עד שהתברר שהכל בסדר. לסקירה מאוחרת היה "מבצע"
- מי שעושה סקירה 1, מקבל 50% הנחה לשניה. לא יודעת אם עדיין יש לו את המבצע הזה. החשבוניות שלו מתקבלות במכבי, ואז אפשר לקבל החזר חלקי. בהצלחה!

irulka

New member
לא חייבים לכתוב סקירה בחשבונית

אם כותבים "ייעוץ פרטי" או משהו כזה, אז מגיע החזר של 75% או 80% ממקסימום 700 שקל. מותר לך 3 ביקורים כאלה בשנה. עם הבת קיבלנו החזר של 570~ ש"ח.

infusion

New member
עשינו סקירה אצל ברונשטיין

אכן עלה לנו 4000 שקלים. קיבלנו החזר ממכבי - נדמה לי משהו בסביבות 600 ש"ח. (זה היה לפני כמעט שנתיים).

עינת אר

New member
זה באמת מחיר מוגזם!

אני עשיתי סקירה אצל פרופ'אחירון - מנהל מחלקת אולטראסאונד בשיב"א, מקצוען אמיתי,סבלני,ויסודי. סקירה ראשונה עולה 2800 ש"ח וסקירה שניה 1600 ש"ח. הכל כמובן בתלת מימד , הוא מקבל בבית הרופאים בתל אביב. מצרפת טלפון 6956604/6956596 שפרינצק 3 ת"א בהצלחה

למעלה