עלון שחולק ליורדים מהרכבת ביום א'ברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
האוטובוסים הראשונים כבר מחממים מנועים, בשעה 4:50 יכנסו לתחנה הנוסעים הראשונים, כולם מוזמנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלחו אותו לכל התושבים בחיפה....עלון שחולק ליורדים מהרכבת ביום א'
סרקתי ועליתי למען חברי הפורום. raminec
בתחנת חיפה-חוף הכרמל כמובןברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
האוטובוסים הראשונים כבר מחממים מנועים, בשעה 4:50 יכנסו לתחנה הנוסעים הראשונים, כולם מוזמנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
העלון חולק ביציאה מהתחנהברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
מפת הקוים - לגזור ולשמורברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
מערך הקווים החדשברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
כל האפשרויות במקום אחדברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
חיפה נושמת לרווחהברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
מרכזית חוף הכרמל פועלתברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
מה עם תמונות חיות מהשטח ???מרכזית חוף הכרמל פועלת![]()
מקווה שנהניתם Raminec
שמח לבשר- הכל עובד כמו שעוןברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
תגיד TDR, אתה נורא מוכר לי מאיפשהושמח לבשר- הכל עובד כמו שעון
בשעה 4:50 החלו לצאת ראשוני האוטובוסים בשעה 4:55 נכנס האוטובוס הראשון שהביא נוסעים, קו 991 שיצא מאילת יום קודם, המחזה מרהיב, אנשים עוברים לקווים עירוניים ומתפזרים לכל אזורי חיפה. הזריחה אגב היתה נהדרת, והמתקן פשוט לתפארת. בשעות הבוקר ניצפו בתחנה מנכ"ל עירת חיפה עם פמליה מכובדת שהרעיפו שבחים על התחנה וכן נציגי משרד התחבורה שלא חסכו בשבחים על התחנה החדשה. תמונות באתר יגיעו מחר.
אינני חושבתגיד TDR, אתה נורא מוכר לי מאיפשהו
האם במקרה נפגשנו השנה בחיפה בדרכי למילואים?!
סגנון הכתיבה שלך הזכיר...אינני חושב
ברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
סלחו לי כל ה"צפונים" שאין לי מושג..ברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
לא, זאת מרכזית המפרץסלחו לי כל ה"צפונים" שאין לי מושג..
אם התחנה המרכזית חוף הכרמל, זה זה שנמצא לפני הצ'יק פוסט בצד ימין? אם זה זה אז הייתי שם לפני כשבועיים שנסעתי לק.מוצקין. בדרך חזרה לקחתי איזה אוטובוס במחיר סמלי (יקר לי יקר לי) של 8.40 לכיוון חיפה,הנהג לשאלתי ענה שאני צריך להחליף אוטובוס באיזה תחנה הוא יגיד לי. אז נכנסנו לאיזה תחנה מרכזית מיני שכזה, אומנם מודרני ונקי ויפה רק נראה לי קטן מדי ועוד שנה שנתיים כבר יהיה קטן מדי. בכלל נראה לי מצחיק הדבר הזה שצריך להחליף אוטובוס.אבל זה כבר סיפור אחר.
חסר קו אחדברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל
נכון, באמת חסר קו לבת גלים.חסר קו אחד
למי שבא מהדרום וצריך להגיע לשכונת בת גלים עצמה, או לביה"ח רמב"ם למשל, צריך לנסוע עד למרכזית הכרמל - משם לקחת אוטובוס נוסף למרכזית הישנה - ומשם ללכת ברגל לשכונת בת גלים? מדוע אין קו שממשיך לסיבוב בבת גלים? כמו קו 108 שמגיע ממרכזית המפרץ. לא לכולם התחנה הזו זו ברכה כל כך גדולה, זו טירחה ובזבוז זמן להרבה אנשים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.