ברוכים הבאים למרכזית חוף הכרמל

• פותח הנושא TDR
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

TDR

New member

האוטובוסים הראשונים כבר מחממים מנועים, בשעה 4:50 יכנסו לתחנה הנוסעים הראשונים, כולם מוזמנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raminec

New member
עלון שחולק ליורדים מהרכבת ביום א'

האוטובוסים הראשונים כבר מחממים מנועים, בשעה 4:50 יכנסו לתחנה הנוסעים הראשונים, כולם מוזמנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סרקתי ועליתי למען חברי הפורום. raminec

curi

New member
שלחו אותו לכל התושבים בחיפה....

סרקתי ועליתי למען חברי הפורום. raminec
שלחו אותו לכל התושבים בחיפה....
אבל נראה לי מוזר, הרכבת נותנת לאגד לפרסם אצלה?!

raminec

New member
בתחנת חיפה-חוף הכרמל כמובן

בתחנת חיפה-חוף הכרמל כמובן

raminec

New member
העלון חולק ביציאה מהתחנה

העלון חולק ביציאה מהתחנה
ולא בשטח התחנה ממש

raminec

New member
מפת הקוים - לגזור ולשמור

מפת הקוים - לגזור ולשמור
מי שרוצה את המפה באיכות טובה יותר יכול לשלוח לי מסר עם דוא"ל.

raminec

New member
מערך הקווים החדש

מערך הקווים החדש

raminec

New member
כל האפשרויות במקום אחד

כל האפשרויות במקום אחד
(חוץ מכרטיסים משולבים על הרכבת למשל?)

raminec

New member
חיפה נושמת לרווחה

חיפה נושמת לרווחה

raminec

New member
מרכזית חוף הכרמל פועלת../images/Emo70.gif

מרכזית חוף הכרמל פועלת

מקווה שנהניתם Raminec

TDR

New member
שמח לבשר- הכל עובד כמו שעון

בשעה 4:50 החלו לצאת ראשוני האוטובוסים בשעה 4:55 נכנס האוטובוס הראשון שהביא נוסעים, קו 991 שיצא מאילת יום קודם, המחזה מרהיב, אנשים עוברים לקווים עירוניים ומתפזרים לכל אזורי חיפה. הזריחה אגב היתה נהדרת, והמתקן פשוט לתפארת. בשעות הבוקר ניצפו בתחנה מנכ"ל עירת חיפה עם פמליה מכובדת שהרעיפו שבחים על התחנה וכן נציגי משרד התחבורה שלא חסכו בשבחים על התחנה החדשה. תמונות באתר יגיעו מחר.

alantan

New member
תגיד TDR, אתה נורא מוכר לי מאיפשהו

בשעה 4:50 החלו לצאת ראשוני האוטובוסים בשעה 4:55 נכנס האוטובוס הראשון שהביא נוסעים, קו 991 שיצא מאילת יום קודם, המחזה מרהיב, אנשים עוברים לקווים עירוניים ומתפזרים לכל אזורי חיפה. הזריחה אגב היתה נהדרת, והמתקן פשוט לתפארת. בשעות הבוקר ניצפו בתחנה מנכ"ל עירת חיפה עם פמליה מכובדת שהרעיפו שבחים על התחנה וכן נציגי משרד התחבורה שלא חסכו בשבחים על התחנה החדשה. תמונות באתר יגיעו מחר.
תגיד TDR, אתה נורא מוכר לי מאיפשהו
האם במקרה נפגשנו השנה בחיפה בדרכי למילואים?!

איליה.

New member
../images/Emo41.gif מרכזית חוף הכרמל ../images/Emo41.gif

מרכזית חוף הכרמל

ביקרתי במרכזית חוף הכרמל שלוש פעמים במהלך יום הפעילות הראשון שלה, והנה הרשמים שלי. מה טוב?
לוחות אלקטרוניים צבעוניים (
) - אחד גדול, ועוד אחד קטן בכל רציף.
סידור נוח של הקווים לרציפים, על פי השכונה שאליה הם מגיעים, וסידור נוח של הבינעירוניים.
לכל מקום עיקרי בחיפה יש עכשיו מעמד של עיר בבסיס הנתונים של אגד, ובפרט: חיפה.מר.חוףהכרמל חיפה.מר.המפרץ חיפה.נ.שאנן חיפה.חורב חיפה.אוניבססיטה חיפה.טכניון חיפה.מר.בתגלים וכל אלה מצוינים גם על הלוח האלקטרוני. שימו לב: הקווים העירוניים ממרכזית חוף הכרמל מופיעים גם באתר של אגד, ב"מידע לנוסע"! לא ברור רק מה זה "חיפה".
שילוט נוח ונכון על גבי התחנות, וכן על גבי האוטובוסים בעלי הלוח האלקטרוני עם היעד. למשל: 103 חיפה.מר.המפרץ דרך חוצה-חיפה; 3 חיפה.מר.בתגלים דרך מרכז-הכרמל.
מפת קווים נוחה - אבל על זה כבר דיברנו.
דיילים ודיילות עמדו ועזרו לאנשים, אמרו איזה קו לקחת, חילקו מפות...
מעבר יפה לרכבת, כולל מדרגות נעות. יש גם מעבר נפרד לנכים מסביב. מה רע?
הכי בולט - אין לוחות זמנים. לוחות הזמנים היחידים שהגיעו הם של הקווים 103, 113, 123, 125, והבינעירוניים. נראה לכם הגיוני שמשנים את מערך התנועה בעיר ואין אף אחד שיודע מה לוחות הזמנים של הקווים החדשים?
המודיעין עובד רק עד שעה מסוימת בערב. אתה מגיע לתחנה בפעם הראשונה ב-9 בערב? זבשךָ.
לא תיגברו את קו 11 בשעות היום. עדיין פעם בשעה.
קו 123 - רק פעם ברבע שעה. ציפיתי לתדירות גבוהה יותר.
קו 103 - רק פעם בעשר דקות. כנ"ל.
קו 100 - הקו הכי מטומטם ששמעתי עליו מעודי. לא פלא שהוא נוסע ריק. זוכרים שאמרתי שיבטלו אותו אחרי חודש-חודשיים? עכשיו הוא גם לא נכנס למת"מ, אז צריכים לבטל אותו כבר היום, אבל אגד כל כך מתלהבים ממנו שהם ישאירו אותו עוד כמה שבועות. עדיף היה שבמקום לבזבז אוטובוס על קו 100, היו מתגברים את קו 103.
שוב מסתבכים עם כרטיסי ההמשך. מן הסתם, הנהגים בקווים 910, 940 וכד' לא יודעים לאיזה מקומות בחיפה להוציא כרטיס המשך רגיל ולאיזה מקומות להוציא כרטיס המשך מיוחד. ואני מבין אותם לחלוטין, למה שנהג בקו 910 יכיר את כל הרחובות בחיפה? אחד הנוסעים הציע פתרון פשוט: במקום שהנהג בקו 910 ימכור את כרטיס ההמשך, שהכרטיס יירכש באוטובוס העירוני (למשל 103) עם הצגת הכרטיס הרגיל שאיתו נסעת בקו 910.

טומי*

New member
סלחו לי כל ה"צפונים" שאין לי מושג..

אם התחנה המרכזית חוף הכרמל, זה זה שנמצא לפני הצ'יק פוסט בצד ימין? אם זה זה אז הייתי שם לפני כשבועיים שנסעתי לק.מוצקין. בדרך חזרה לקחתי איזה אוטובוס במחיר סמלי (יקר לי יקר לי) של 8.40 לכיוון חיפה,הנהג לשאלתי ענה שאני צריך להחליף אוטובוס באיזה תחנה הוא יגיד לי. אז נכנסנו לאיזה תחנה מרכזית מיני שכזה, אומנם מודרני ונקי ויפה רק נראה לי קטן מדי ועוד שנה שנתיים כבר יהיה קטן מדי. בכלל נראה לי מצחיק הדבר הזה שצריך להחליף אוטובוס.אבל זה כבר סיפור אחר.

איליה.

New member
לא, זאת מרכזית המפרץ

אם התחנה המרכזית חוף הכרמל, זה זה שנמצא לפני הצ'יק פוסט בצד ימין? אם זה זה אז הייתי שם לפני כשבועיים שנסעתי לק.מוצקין. בדרך חזרה לקחתי איזה אוטובוס במחיר סמלי (יקר לי יקר לי) של 8.40 לכיוון חיפה,הנהג לשאלתי ענה שאני צריך להחליף אוטובוס באיזה תחנה הוא יגיד לי. אז נכנסנו לאיזה תחנה מרכזית מיני שכזה, אומנם מודרני ונקי ויפה רק נראה לי קטן מדי ועוד שנה שנתיים כבר יהיה קטן מדי. בכלל נראה לי מצחיק הדבר הזה שצריך להחליף אוטובוס.אבל זה כבר סיפור אחר.
לא, זאת מרכזית המפרץ
שנפתחה לפני כמעט שנתיים. המיקום שלה הוא זמני, ובתוך 5 שנים אמור להיבנות מבנה חדש בסמוך למיקום הנוכחי. התחנה כמו שהיא היום מגעילה, מכוערת, צפופה ומלאה בעשן סיגריות דוחה. מרכזית חוף הכרמל שנפתחה אתמול נמצאת בחוף הכרמל, כלומר בכניסה הדרומית לחיפה (סמוך למחלף חיפה דרום, כבישים 2 ו-4).

דינדה

New member
חסר קו אחד

חסר קו אחד
למי שבא מהדרום וצריך להגיע לשכונת בת גלים עצמה, או לביה"ח רמב"ם למשל, צריך לנסוע עד למרכזית הכרמל - משם לקחת אוטובוס נוסף למרכזית הישנה - ומשם ללכת ברגל לשכונת בת גלים? מדוע אין קו שממשיך לסיבוב בבת גלים? כמו קו 108 שמגיע ממרכזית המפרץ. לא לכולם התחנה הזו זו ברכה כל כך גדולה, זו טירחה ובזבוז זמן להרבה אנשים.

איליה.

New member
נכון, באמת חסר קו לבת גלים.

חסר קו אחד
למי שבא מהדרום וצריך להגיע לשכונת בת גלים עצמה, או לביה"ח רמב"ם למשל, צריך לנסוע עד למרכזית הכרמל - משם לקחת אוטובוס נוסף למרכזית הישנה - ומשם ללכת ברגל לשכונת בת גלים? מדוע אין קו שממשיך לסיבוב בבת גלים? כמו קו 108 שמגיע ממרכזית המפרץ. לא לכולם התחנה הזו זו ברכה כל כך גדולה, זו טירחה ובזבוז זמן להרבה אנשים.
נכון, באמת חסר קו לבת גלים.
ולעוד כמה שכונות, למשל רוממה (11 ו-123 שעוברים בכביש הראשי לא מספיקים), רמות רמז ויזרעאליה (למה שקו 125 לא יעבור באבא הלל סילבר ויתוגבר לפעם בחצי שעה?) עדכון ממרכזית חוף הכרמל: הלוחות האלקטרוניים הפסיקו לפעול היום בשעה 15:23, וכל הערב התצוגה היתה תקועה על השעה 15:23. בושה לאגד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה