ברוך הבא לקרקס הקופים....

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
ברוך הבא לקרקס הקופים.... ../images/Emo91.gif

ברוך הבא לקרקס הקופים... הקריין קורא בקול רם במערכת הקריזה. ברוך הבא לקרקס הקופים, תודה שהגעתם, אני מבטיח לכם שלא תרצו לצאת, ברוך הבא לקרקס הקופים, מקום כה יפה מקום כה מדהים. אילו אוהלים אילו מקומות, אוהל ענק בצבעים מבלבבים, כל כך הרבה קהל, זה חייב להיות גדול. הנה אפילו נותנים לי לחכות בתור, איזה כבוד, נותנים לי להיכנס. "ברוך רונך, ברוך רונן, הזוכה החדש שלנו, ברוך הבא למשפחת הקופים בקרקס הקופים, הנה הלימוזינה מחכה לך" ברוך הבא הביאים לקרקס הקופים הקריין קורא בקול מרגש ומהפנט, שמבטיח הבטחת על היום הנהדר שיהיה. ברוך הבא לקרקס הקופים, אנשים מוזרים מכל המינים, ראה מסביבך ראה, הנה הוא הערס המנשק חברו, נותן לו כבוד מנשך את לחיו. והנה מפלצת פולטת עשן, שרביט בפיה, בגדיה לבן. והנה היא הנסיכה הזהובה הנאבה מסתכל בעניים גדולות לא יודעת מה צופן עתידה ותומן בחובו נסתרות,היא באה לראות את קרקס הקופים הקרקס הגדול הקרקס המדהים. "mmmmmmmmmmm לבוא לשולחן הקבלה, לבוא לקבל את סדר יומך, את המפתח לעולם נפלאות, לעולם של פלאים לעולם אגדות". והנה הקוף הראשון של היום מגיש לי כרטיס כתום או אדום "שלום ראה במגילה אתה עולה לקומה שניה, באוהל שלנו יש פלאים ופלאות, ולך הכנו הדר של מראות". תודה לך קופיף קטן. לקומה השניה עלה האדם, קופים לידו מעליו מתחתיו, ומה לו גרם, להחיש צעדיו, כל הדברים שגדשו את עיניו? לא, לא זה גרם להחשת צעדיו, הצפיה להמתין לחכות, לראות לצפות, להופעה שחיכיתי לה, במופע הקופים. טוב m כאן יפסיק לפרט נפלאות, ויתחיל את מה שקרה בגדולות. לפני ההופעה שחיכתה לו היום, שלחו אותו למופע חימום, איזה טור נפלא, ערס עם כיפה, מטומטים בלי כלימה. צועקים צוחקים, הם יהיו קופים מדופלמים. אמנם נמוכים, אולי אפילו פחות, אבל לא נורא. ברוך הבא לסאונת האדים, אמרה אישה שלא התקופפה על ידי הקרקס. המשך מחר.... BY mE

PsiChO

New member
תודה רבה

שיעשעת אותי. תמיד ההודעות שלך משפרות את המצב רוח שלי. מחכה בקוצר רוח להמשך. פסיכי*פורום של כפויי טובה - מתלוננים על האיכות הירודה אבל שמישהו מפרסם הודעה משמעותית או לחילופין מצחיקה כמו שMMM או נעל כותבים אף אחד לא טורח להגיב (וואו זה היה ארוך). התביישו לכם!

MERD!

New member
זה גורם לי לחשוב.

האם באמת מדובר בקרקס קופים או שהאם קיבלת צו ראשון. או משהו בסגנון לפחות. אולי זה רק הראש שלי בעל האסוסיאציות(אייתתי את זה נכון?) האלו לצבא. אך בין אם כן או לא, אני חושב שהתיאור שלך הטוב ביותר והמדויוק ביותר שאיי פעם ראיתי מבחינת תיאור הצבא.

mmm

New member
ברוך הבא לקרקס הקופים... המשך.... ../images/Emo70.gif ../images/Emo91.gif

ברוך הבא לקרקס הקופים מקום כה יפה, מקום כה מדהים, קרקס של פלאות קרקס של פלאים, מכל העולם מגיעים אנשים. מה קרה לו בפעם שעברה, הנה הוא קיבל הזמנה כה יפה "Mmm בוא אלינו לקרקס הקופים, מבטיחים הנאה, אין הפסדים, בוא אלינו ביום חמישי, השבוע קצר" קצר רוח אני. והנה לאחר שראה הפלאות, אגדות מול עיניו נוצרו נפרמו, היפה החיה, מי הם היו?. לא משנה בקרקס הקופים, זה המקום!!! המקום המדהים. טוב ידידי אתחיל לספר, קצרי רוח אתם, אני זאת יודע אך בסלנות מעלה היא, הבה אכניס פתגם מתוחכם, שאדם חכם טבע בארם. הוא לא מתחרז עם הקטע הזה אבל דברי חוכמה,הם עתיד האומה. "איסטרא בלגינה קישקישקריה". ומי הוא אני שאתווכח עם זה, הבה אמשיך עם הסיפור הנראה. איזה חימום נהדר היה לו, סאונה אישית רק בשבילו, עם עוד קופיפה יפה ממולו שואלת שאלות להנאתו, אוי נוסטלגיה היא אוהבת, רק עליה היא מדברת, איך היה לך חמוד באורווה, הסוסים טיפלו בך, חברך אהב אותך, קופים אוהב אתה. לאחר שלוש שעות כה טובות לאחר הפצרות מרובות שכנעה הקופה את m לצאת, בחיוך מלוא השניים, חיוך של שמחה על הבילוי הנהדר, איזה חימום מלבב מלא הוד והדר. עכשיו הגיע הזמן לדובדבן שבקצפת, הגיע הזמן להופעת הזמרת, רגע אבוי לו, הוא כה נהנה. שלא שם לב שעבר זמן ההופעה, אבל טוב לו לm טוב לו נורא, לקרקס הקופים הוא יחזור חזרה. יחזור להנות מעוד הופעות, הופעות מרנינות הופעות נהדרות. m כבר חושב על עתיד כה נפלא, הוא רוצה להיות גם קוף מהשורה. אוי לא נורא, רק עוד שנה. להתראות קרקס הקופים מנפנף בידו, נתראה עוד כמה וכמה ימים. כולם מחייכים ידיים מנופפים, קולות משמיעים. הגיע הזמן להיפרד. להתראות קופים יקרים, יש לכם קרקס מדהים. BY mE

מסוג ההודעות שהתלוננתם כי אינם?

או כמעט אינם... ועוד בחרוזים... ועוד בציניות מרומזת ומוסר נסתר... הידד...

mmm

New member
ההודעה היא על הצבא....

זה קורותי בצו הראשון בביקור האחרון בצבא, כאשר תלך לשם אתה תראה למה אני מתכוון. מתחתי ביקורת מסויימת, לקחתי מטאפורה ושילבתי אותה בהודעה. BY mE

mmm

New member
בצניות כמובן..

הכל נכתב בצניות, עם רמיזה מסויימת שלא אומר מהיא. BY mE

למעלה